#Suyuna pide banılası İftarlık dört lezzet

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk 01:00

Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk

Güney Güneyan'ın ilk araştırma kitabı olan Nepotizm Hipotezi: Sosyal Dışlanma ve Yoksulluk Kutlu Yayınevi etiketi ile çok yakında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Bu eser için, başta Amerika'da olmak üzere birçok..

Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Sessiz G3 - Faka Bastın 02:47

Sessiz G3 - Faka Bastın

Fak-a Bastın şarkı sözleri ile Çok uzun zaman unutturur mu yaptıklarını hiç Az mesafelerde giderilir mi özlem hiç Hep sınır koyar hayat,sınırsız olmaz hiç Hep bir hiç,bir içim hayat mı hiç Her sonuçta vardı hiç Sen bu ç..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki 03:43

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düştüğüm, savrulduğum Yanıp yanıp durduğum doğrudur. Üzülme diyorsun, acılar geçer gün gelir E canım sen öyle diyorsan öyledir. İçtiğim büyük bir aşk Yanımda sen ..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm 1:20:37

Büyük Sürgün Kafkasya 2.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 45 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm 1:18:14

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 3.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm 1:21:33

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya 4.Bölüm. Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutul..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 79.Bölüm 2:16:29

Söz | 79.Bölüm

Linda’yı (Melis Birkan) almak için geldikleri sığınakta Dragan (Sarp Akkaya) tarafından köşeye sıkıştırılan Tim ve Yavuz (Tolga Sarıtaş) eski günlerdeki gibi birlikte omuz omuza mücadele vererek bu durumdan kurtulmaya ça..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video) 04:39

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video)

Hengame'nin, Fono Müzik etiketiyle yayımlanan Yok ki Bir Çaresi isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Burak Özkeskin Yönetmen: Mustafa Özen Grup Üyeleri Gitar, Vokal: Burak Özkeskin Bas Gita..

  • PengoTV tarafından
  • 485 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack) 04:17

Mahsun Kırmızıgül - Yoksun Sen (Mucize 2 Soundtrack)

Mucize 2: Aşk Sinemalarda ! Mahsun Kırmızıgül 14 sene sonra Mucize 2 için mikrofon karşısına geçti. Prag Senfoni orkestrasının eşlik ettiği Yoksun Sen adlı şarkıyla müziğe dönüşünün ilk sinyalini verdi. Yoksun Sen B..

  • PengoTV tarafından
  • 267 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve .. 00:57

Bu risk akılcı bir risk değildir; hadi canım dedi ve ..

Bu risk akılcı bir risk değildir; Güvenlik sorunun temeli, Bilgi eksikliğidir ve potansiyel risk oluşturur. Riski ortadan kaldırabilmek için; riskin tespit edilmesi, riskin değerlendirilmesi, riskin en aza indirilmesi..

  • JET TV tarafından
  • 106 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup 04:22

Rojhat Ronahi - Kurdish Mashup

Kurdish Mashup şarkı sözleri ile Her webu Her we bu her wa ne bu Desmala car gose bu Gose u gose zede bu Ser mile canamin bu Dayka te li mal ne bu Babe te sixul he bu Keyf keyfa min u te bu Oyleydi oyle degildi Mendil..

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video] 05:01

Mustafa Yıldızdoğan - Saçların [Resmi Video]

Saçların - Mustafa Yıldızdoğan - 1998 Bu Vatan Kimin MYD Müzik Film Söz: Hayati Vasfi Taşyürek Müzik: Mustafa Yıldızdoğan Myd Müzik YouTube kanalına abone olmak için tıklayınız : https://www.youtube.com/MYDmuzik İt..

  • TEK KANAL tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı 03:02

Şırnak'ta Saman Hasadı Başladı

Şırnak’ta bulunan yaylalarda ekinlerin biçilmesinin ardından saman hasadı başladı. Çiftçiler, Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 625 rakımlı Yeşilöz köyü Faraşin Yaylasında saman ve ot toplamaya devam ediyor. Biçilen samanla..

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Diyarbakır'da Dokuz Nefes 08:27

Diyarbakır'da Dokuz Nefes

Düzenleme: Sait Yıldız Yönetmen: İdris Haydar Yapım: Melodi Müzik Yapımcı: Serdar BATURAY Yönetmen: idris HAYDAR Basın Danışmanı: Ramazan DEMİR Proje Genel Koordinatörü: Celal GÜNER Aranjör: Sait YILDIZ Sanat Danı..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım 03:40

HiraiZerdüş - Eyvanına vardım

yolun neresinde olduğumu bilmiyorum. bu yolun daha ne kadar süreceğini de Bu gün 10/10/2020 Ve ben doğduğum günden öleceğim güne kadar insanım iyi ki doğdum ve sizinle tanıştım.. karşılaştığım ve karşılaşamadığım her ..

İbrahim Demir - Çık Gel 04:08

İbrahim Demir - Çık Gel

Çık Gel şarkı sözleri ile... Yıldızlardan da uzak, bir yerde sanki Beni arıyor hissi var sanki Gözlerin benden uzak, gönlümde bir yara Gecenin birinde, yalnızız şimdi Hadi çık gel bana Tükendi bu ömrüm Hadi çık gel ba..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..