#Suçüstü

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Metrobüs tacizcisine meydan dayağı 00:46

Metrobüs tacizcisine meydan dayağı

Metrobüste güven timleri tarafından suçüstü yakalanan tacizciye vatandaşlar meydan dayağı attı...

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüpheliler yakalandı 00:21

Kartal’da yaşlı çifti “adın FETÖ’ye karıştı” diye dolandıran şüphelile

Kartal’da kendilerini “polis” gibi tanıtıp telefonla aradıkları yaşlı çifte adlarının FETÖ’ye karıştığını ileri sürerek para isteyen İranlı şüpheli suçüstü yakalandı. Zanlı ile irtibatlı 2 kişi başka bir operasyon ile ya..

Hırsızın girdiği yer pes dedirtti! 02:39

Hırsızın girdiği yer pes dedirtti!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan bir kargo şubesine hırsızlık için giren şahıs suçüstü yakalandı. Şahsın yaklaşık 30 santim genişlikteki camı kırıp içeri girmesi ise görenlere pes dedirtti...

O cani kadın yine ortaya çıktı! 01:55

O cani kadın yine ortaya çıktı!

KEDİLERİ SEVME BAHANESİYLE KANDIRIYOR, SONRA ONLARI BIÇAKLAYIP VAHŞİCE ÖLDÜRÜYORDU... SHOW HABER'İN 8 AY ÖNCE EKRANA GETİRDİĞİ O CANİ KADIN YİNE ORTAYA ÇIKTI... BU KEZ YAVRU BİR KEDİYİ KATLETTİ... ELİNDE BIÇAĞIYLA, SUÇÜS..

Uslanmaz hırsızlar! 03:14

Uslanmaz hırsızlar!

İSTANBUL, ATAŞEHİR'DE HIRSIZLAR, ÇALINTI BİR MOTOSİKLETLE YİNE BİR MOTOSİKLETİ ÇALMAYA KALKTI. GENÇ KADIN HIRSIZLARI SUÇÜSTÜ YAKALADI. MOTOSİKLETİNİ BULDU. AMA HIRSIZLAR KAÇTI VE BAKIN GENÇ KADININ MOTOSİKLETİNİ NE HALE ..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Hadise - Sıfır Tolerans 03:44

Hadise - Sıfır Tolerans

Her şey burada bitti Toparlan gidiyorsun Zamana bırakmadım Tehlike arz ediyorsun Suçüstü tövbeler Kalbe ağır darbeler İlahi sevgilim Sen kimi kandırıyorsun Yalnızlık bu ilişki Bu ne yaman çelişki Ki senden sakınmadım B..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 2.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti 03:50

Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti

Denizli’de okul bahçesindeki Atatürk büstü ve Türk bayrağına zarar vermek isteyen şüpheliyi suçüstü yakalayan polis, yerden aldığı bayrağı göğsüne koyarak ekip otosuna kadar taşıdı. Ekibin Atatürk ve bayrak hassasiyeti g..

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu! 01:52

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu!

CEMİLE... 4 YILDIR BEYOĞLU'NDAKİ BİR SOKAKTA YAŞAYAN, MAHALLELİNİN SAHİP ÇIKTIĞI BİR KÖPEK... SEVİMLİLİĞİYLE HERKESİN GÖZBEBEĞİYDİ, AMA BİR HIRSIZI SUÇÜSTÜ YAKALAYINCA KAHRAMAN DA OLDU... BAKIN AKILLI KÖPEK, O HIRSIZI NA..

Çetin ceviz Gülten teyze! 01:40

Çetin ceviz Gülten teyze!

BALIKESİR'DEKİ TELEFON DOLANDIRICILARININ HEDEFİNDE 92 YAŞINDA BİR KADIN VARDI. YAŞLI KADIN ÖYLE BİR OYUN OYNADI Kİ 2 SAHTEKÂRI DA SUÇÜSTÜ YAKALATTI...

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

Deli Dumrul gibi haraç kesti! 01:20

Deli Dumrul gibi haraç kesti!

DEĞNEKÇİ TERÖRÜ BU KEZ DE İSTANBUL FATİH'TE ORTAYA ÇIKTI. ARAÇ SAHİPLERİNDEN TEHDİTLE 15 LİRA ALAN DEĞNEKÇİ, SİVİL TRAFİK EKİPLERİ TARAFINDAN SUÇÜSTÜ YAKALANDI...

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde Sendikaya Kumar Baskını Kamerada 05:31

Jandarmayı Görünce Kumar Aletlerini Asitle Yok Etmek İstemişler Sözde

İzmir'in Bornova ilçesinde sendika ve vakıf binası görünümlü kumarhaneye jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı. 185 kişinin kumar oynarken suçüstü yakalandığı binada, kumar oynatılan malzemelerin köpükten yapıldığı..

Değnekçi baltayı taşa vurdu 01:47

Değnekçi baltayı taşa vurdu

İSTANBUL KADIKÖY'Ü MESKEN TUTAN DEĞNEKÇİ... OTOPARK PARASI ADI ALTINDA, HER ARAÇTAN 20 LİRA ALIYORDU, SUÇÜSTÜ YAKALANDI... ÇÜNKÜ, O DEĞNEKÇİ, SİVİL POLİS ARACININ, PARK ETMESİNE YARDIMCI OLDUKTAN SONRA, YİNE 20 LİRA İSTE..

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar 02:22

Çaldıkları parayı sayarken yakalandılar

İSTANBUL'DA, PAZAR PAZAR DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN İKİ KADIN, PAZARCILAR TARAFINDAN, TAM DA ÇALDIKLARI PARAYI SAYARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI. CEP TELEFONLARININ DA KAYITTA OLDUĞU O ANLARDA HIRSIZLAR CÜZDANI BIRAKTI, KOŞARAK K..