#Sözüm söz

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez 03:38

Mor ve Ötesi - Melekler Ölmez

Yüzüme bir bak Korkudan eser var mı? Şarkımı dinle Durduruyor zamanı Soluyor renkler Bitiyor düşler Eriyor içim eriyor Geri gelmezden önce Yansa da her yer Ölmez melekler Bir nefes oldum Mazlumun türküsünde İnadım sağla..

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var 04:25

Emre Altuğ - Gidecek Yerim Mi Var

Bak yine kader sessizce örmüş ağları Biçare gönül uzanmıyor ki kolları Hep kara haber getirdi yaz yağmurları Senden bihaber geçer mi ömrün kalanı? Karanlıklar içinden gün doğar ya aniden, Belki öyle can bulur yarım..

Aşırı İtici Market Reklamı 01:37

Aşırı İtici Market Reklamı

Gerçeklik dışı bir reklam izliyoruz arkadaşlar. O kadar itici ki boş bir beyinle izledim gerçekten. Söyleyecek başka sözüm yok...

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço'nun 'Gülpembe'sine Paul Dwyer Yorumu 03:50

Barış Manço'nun 'Gülpembe'sine Paul Dwyer Yorumu

Barış Manço’nun 1981’de yayımlanan “Sözüm Meclisten Dışarı” albümünün en popüler şarkılarından biri olan Gülpembe şarkısı Paul Dwyer tarafından yorumlandı. Barış Manço'nun 13 yaşındayken kaybettiği baannesinin ismi olan ..

  • JET TV tarafından
  • 2.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Evgin  Öykü Gürman - Kaderimsin 04:21

Murat Evgin Öykü Gürman - Kaderimsin

Ne unutabildim, Ne yaşabildim, Ne avutabildim kendimi. Ne alışabildim, Ne kavuşabildim, Ne haykırabildim ben seni… Ne deli boranlar, Ne de kara bulutlar, Hiçbiri yıldıramaz ki kalbimi asla. Ne para ne pulla, Ne de dünya ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahadır Tatlıöz - Eflatun 04:04

Bahadır Tatlıöz - Eflatun

Bana güller yolla uzaklardan kokunla gelsin Ben çekeyim içime derin derin senmiş gibi Bana sözler yaz kendi dilinden adım geçsin Ben duyarım uzaklardan yanımdaymış gibi Uzun olur geceler gündüzlerden sen yokken Üç beş do..

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri 04:44

Müslüm Gürses - Ayırdılar Sevenleri

Bir güzel sevmiştim yanağı gamze Benziyordu gülüşü saz ile söze Aldılar elimden kaderle felek Ayırdılar sevenleri kıydılar bize Önce kerem oldum aslıyı seven Sonra ferhat oldum dağları delen Şimdi mecnun oldum çöllerde g..

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim 04:51

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim

Ahmet Kaya - Ben Gönlümü Sana Verdim Dinle Şarkı Sözleri Dİnle: Ben gönlümü sana verdim Pare pare yola serdim Vakitsiz bir nara düştüm Gelmedin yar, gelmedin yar. Dağlar dağlar sözüm var sana Duy sesimi, sitemim sana Yo..

  • PengoTV tarafından
  • 6.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mikrodalgada Kumpir Tarifi 04:34

Mikrodalgada Kumpir Tarifi

Blogta yayınladığımda çok sevildi mikrodalgada pratik kumpir tarifi. Beni buradan takip edenlerle de paylaşmasam olmazdı. Elbette tarifi denemek isteyip yapamazsam diye endişelenenler için de patatesin kıvamını göstermes..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim Sen Oldun şarkı sözleri ile; Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kır..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim sen oldun şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıl..

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı 02:55

Arslan Kaya - Devletini Satanları Ali Kılıcı

Devletini satanları Helal haram katanları İnsanları yakanları Ali kılıcından geçsin Bayrağını sevmeyenler Atatürk’ü bilmeyenler Muhammedi sevmeyenler Ali kılıcından geçsin Yetim hakkı yiyenlere Bu helaldir diyenlere..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER 04:02

CÜNEYT ARKIN UNİVERSAL SOLDİER

bu nasil karizmadir arkadas james bond bok yemis yaninda büyüksün cüneyt baba İbrahim Tatlıses “ BU NE LAN “ gülmekten gözümden yaş geldi Dönence Artist Barış Manço Album Sözüm Meclisten Dışarı..

  • JET TV tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video) 04:03

Soner Sarıkabadayı - Unuttun Mu Beni- _ Akustik (Official Video)

Şarkı Sözleri: Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya d..

Uzaktan Eğitim Yayınında Bir Acayip İngilizce 00:39

Uzaktan Eğitim Yayınında Bir Acayip İngilizce

Yani kelimelerle ifade edemiyorum. Bu hanımefendi mesleğinin erbabıdır sözüm yok fakat Baby Tv seviyesine de inilmez ki bu kadar. Neyse izliyoruz....

  • PengoTV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Çağan Şengül - Küçüğüm 04:02

Çağan Şengül - Küçüğüm

Sözler: Kırgınım, ait değilim bu dünyaya Yorgunum fakat duy diye sesim gür hala kaç şarkı,kaç şiir seni yazacak satırlarca? yoksun ya, dünya yıkılsın üstüme canım yanmaz. Bu rüyadan uyanmam gerek küçüğüm affet Anladım,..

Berzan Doğan - Pişmanım 03:37

Berzan Doğan - Pişmanım

Pişmanım şarkı sözleri ile Pişmanım İnsan sevdiğinden pişman olurmu Ben sevdim sevdiğimden pişmanım Her günüm ızdırap ile geçiyor Onu gördüğüm o günden pişmanım Yaralı gönlüme sözüm geçmedi Çok sevdim ama kıymet bilm..

Karahan Subaşı - Tahammül 02:16

Karahan Subaşı - Tahammül

Tahammül şarkı sözleri ile Sarmadı yaraladı,kalbimi paraladı Gülmedi bize kader oyununu oynadı Yetmedi bu kumarın bitmedi şu inadın Belki bir gün denk gelirsek eğer Ah be kader,gönül bu sever inatçı tavrın bitermi b..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:05

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Emre Sertkaya - Ben Böyleyim Şarkı Sözleri Hayat bu kadar mı? Bence değil Bir kaç sözüm var Biraz senin gibi Yıkılmayan duvarları var Bazen esintili Bazen uzak yakınlarım var Ben ben böyleyim kendi yolumda Bırak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.931 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümit Besen - Nikah Masası 04:48

Ümit Besen - Nikah Masası

Nikahına beni çağır sevgilim İstersen şahidin olurum senin Bu adam kim diye soran olursa Eski bir tanıdık dersin sevgiim Hayaller kurardık biz yıllar önce Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce Bilirsin ne kadar görmek is..

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Ali Baran - Ahirim Sensin 03:31

Ali Baran - Ahirim Sensin

Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna yandım. Seni ilelebet benimsin sandım. Ölürüm sevdiğim zehirim sensin. Evvelim sen oldun ahirim sensin. Cahildim dünyanın rengine kandım. Hayale aldandım boşuna y..

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans) 04:26

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu (Canlı Performans)

Çelik - Bu Kalp Seni Unutur Mu Şarkı Sözleri Yıllar geçse de üstünden Bu kalp seni unutur mu? Kader gibi istemeden Bu kalp seni unutur mu? Bir hasretlik yüzün vardı Içimde bir hüzün vardı. Söyleyecek sözüm vardı. ..