#Sözüm söz

Hadi Hisset - Beşiktaş Marşı 02:29

Hadi Hisset - Beşiktaş Marşı

HADİ HİSSET SİYAHLA BEYAZ ORTAK OLMUŞ KARTALIN AŞKI BÖYLE DOĞMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ BEŞİKTAŞIM NE ZAMAN DURMUŞ KARTAL UÇUP KALBİME KONMUŞ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ (..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Tepe Beşiktaş 110.Yıl Marşı 03:51

Gökhan Tepe Beşiktaş 110.Yıl Marşı

BEŞİKTAŞ 110.YIL MARŞI 19.03 aşkımın doğum günü Şanlı tarihi zaferlerle örgülü Kartalın kanadı zirveye açılırken Taraftarları Türkiye'nin gururu Canımız feda sana, Nice yüz on yıllara Mutlu yaşlara Beşiktaş... Beşikta..

  • OFSAYT tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaza Yapan Aracın Aşırı Özenle Taşınması 03:05

Kaza Yapan Aracın Aşırı Özenle Taşınması

Egelilerin bir lafı vardır; ''Köpeğin leş sürüdüğü gibi sürüyo'' derler. Ne kadar da çuk oturan bir söz. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerin Şarkılarındaki Argo Sözler 01:16

Ünlülerin Şarkılarındaki Argo Sözler

Mizah Amaçlı Yapılmıştır..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Sensizim -Canlı Performans 04:31

Ebru Gündeş Sensizim -Canlı Performans

SENSİZİM (Şarkı Sözleri) Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretini eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Seni, seni seni seni seviyorum diyemedim yar Seni, seni çok özledim Nankörsün güzelim d..

  • Candy tarafından
  • 2.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Apaçi Dansı Yapan Teyze (+32) 01:52

Apaçi Dansı Yapan Teyze (+32)

Eğlenmenin ne yaşı vardı ne de başı ya da söz nasılsa öyle işte. Okuldan dönen öğrenciler mahallede sevdikleri teyzeyi biraz eğlendirmek istiyorlar ve başlıyorlar apaçi marşını çalmaya. Marş çalmasıyla teyzemiz kendini y..

  • JET TV tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan ve Ayperi, Emin Ağa'nın Antep'e dönmesine kadar karı koca olarak yaşayacaklarına dair birbirlerine söz verdiler!..

Buda Heykeline Saldıran Çomar 01:10

Buda Heykeline Saldıran Çomar

Antalya'daki kum festivalinde sergilenen Buda heykeli bir kişinin saldırısına uğramış. Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren şahıs, bunu yapma nedeni olarak da Arakan ı göstermiş...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bime Düştün Sevgilim 03:25

Bime Düştün Sevgilim

Bime Düştün Sevgilim Söz- Yavuz Selim Yavuzer - Koray Çapanoğlu Müzik- Yavuz Selim Yavuzer Yönetmen - Yavuz Selim Yavuzer Cast - Serda Açıkalın - Burcu Pekesen Düzenleme - Taylan Ayaz Elektro Gitar - Onur Güner Kamera - ..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı 03:08

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı

Kılıçdaroğlu Delikanlı Olsaydı 15 Temmuz'da Sokağa Çıkardı A Haber'de yayınlanan Söz Teması programında konuşan CHP Eski Parti Meclisi Üyesi Savcı Sayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'a bakışını değerlendirdi. Kılıçd..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Siyah İnci 1. Bölüm Fragmanı 00:54

Siyah İnci 1. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal ‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin haya..

Reynmen Pazarlık Peşinde 00:15

Reynmen Pazarlık Peşinde

Pazarlığı, ettiği yeminlerle süsleyip karşı tarafa söz hakkı vermeyen, kendini kutsayan bir o kadar komik ve yeminli esnaf,esnafımız,abimiz,canımız,ciğerimiz. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkülerin Babası Neşet Ertaş 01:31

Türkülerin Babası Neşet Ertaş

Kimine göre 'Bozkırın Tezenesi' kimine göre ise 'Türkülerin Babası'... Türk halk müziği bestecisi, söz yazarı ve halk ozanı Neşet Ertaş, beş sene önce bugün 74 yaşında hayata veda etti..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Emre Mor'un Bencil Oyunu Taraftarı Çıldırttı 03:34

Emre Mor'un Bencil Oyunu Taraftarı Çıldırttı

Celta Vigo'nun yıldız futbolcusu Emre Mor yine adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçen hafta oynanan Getafe maçında oyuna sonradan giren yıldız futbolcu bireysel oyunuyla taraftarı çileden çıkarttı...

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti! 00:39

Ünlü Silah Şirketi Kalaşnikof Uçan Araba Üretti!

Ünlü Rus silah şirketi Kalaşnikof, dünyaca ünlü silahı AK-47'nin ardından yine dünyayı sallayacak bir girişime imza atıyor. Şirket, üretimine başladığı uçan araba ile adından çok daha söz ettirecek gibi görünüyor. Bir ko..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Siyah İnci 2. Bölüm Fragmanı 00:58

Siyah İnci 2. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Gönül Yazar  Kıskanırım Seni Ben 02:54

Gönül Yazar Kıskanırım Seni Ben

Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım Birine söz söylesen dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben kıskanırım kendimden Bu nasıl aşk Allahım öleceğim derdimden Deli ediyor beni gezinir her yerini Okşadıkça tenini elini kıs..

Yetenekli Sporcular 02:23

Yetenekli Sporcular

Yeteneklerine diyecek bir söz yok...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askerden Gelen Babayla Kızının Buluşması 00:54

Askerden Gelen Babayla Kızının Buluşması

Babasını günler sonra gören kızın mutluluğuna diyecek söz yok...

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim 01:42

Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..