#Süleyman

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum 00:54

Herkesten Herşeyden Nefret Ediyorum

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

Sizin Bizde Resminiz Var 01:12

Sizin Bizde Resminiz Var

İşadamı Hayri Bey’in (Mümtaz Ener) kızı İnci (Semiramis Pekkan) şoförleri Doğan (Cüneyt Arkın) ile sevgilidir. Fabrikalarının müdürü Turan (Önder Somer) teyzesi Fazilet (Nevzat Okçugil) ile, uzun zamandır göz koyduğu İnc..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu  Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi 00:41

Bakan Soylu Fetö'nün 3 Bin Emniyet İmamı Tespit Edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet'teki FETÖ yapılanmasını ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fetullahçı Terör Örgütü ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Soylu, 3 bin emniyet imamını tespit e..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Zirveye Ulaşanlar 7.Bölüm 57:25

Zirveye Ulaşanlar 7.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; Hüner Coşkuner, Süleyman Seba, Adnan Polat ve Güven Kazak konuk olarak yer almaktadır...

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü 01:47

Şehit Tümgeneral Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Telefonda Görüşmüştü

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan askeri helikopter kısa bir süre sonra düştü. Yüksek gerilim hatlarına takılarak düştüğü açıklanan helikopterdeki Tümgeneral Aydoğan Aydın ve 2'si albay 13 askerimiz şehit ol..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler  Sulhubad Duası 02:56

Cin Musallat Olan Kişinin Yüzüne Okunması Gereken Sözler Sulhubad Dua

Bismillahirrahmanirrahim Bismillahil ' azimi ve billahilkerimüskün ya sürhubad. Ve Bihakki Adem safiyullah hürmeti için üskün ya sürhubad. Ve bihakkı nuh neciyullah hürmett için üskün uhruc ya bihakki şit nebiyullah hürm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.566 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

Köksal Baba'yı Banyo Yaparken Basmak 10:24

Köksal Baba'yı Banyo Yaparken Basmak

Süleyman Köse, Köksal Baba'yı banyoda yıkarken basıldı!..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri! 04:53

Osmanlı Padişahlarının Dünyayı Sallayan Sözleri!

OSMANLI PADİŞAHLARININ DÜNYAYI SALLAYAN 13 SÖZÜ: 13) Sultan Selim: -Ey asker kıyafetlİ korkaklar; çoluğunu, çocuğunu karısının kucağını muharebeye tercih edenleriniz varsa geri dönsünler!...Siz harbe girmezseniz ben yaln..

  • ANKA tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan Firari Asker Kararı 00:44

Yunanistan Firari Asker Kararı

Türkiye'nin yeni iade talebi üzerine Yunanistan'a kaçan askerlerden üçü bugün Atina'da temyiz mahkemesine çıkarıldı. Mahkeme iade talebini reddetti. Mahkemeye çıkacak askerlerin isimlerinin Süleyman Özkaynakçı, Feridun ..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

Bana Normal Aktiviteler (TVde İlk Kez) 00:56

Bana Normal Aktiviteler (TVde İlk Kez)

Baş rollerinde Ufuk Şen, Süleyman Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıkoğlu ve Sanem İşler Şen'in olduğu Bana Normal Aktiviteler filmi TV'de ilk kez 3 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Korku-Komedi tü..

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göklerde İnşa Edilip Yere İndirilen Kutsal Şehir  Kudüs 02:14

Göklerde İnşa Edilip Yere İndirilen Kutsal Şehir Kudüs

İsrail'in saldırılarının hedefinde olan Kudüs, birçok Peygamberden izler taşıyan mübarek bir şehir. Hz. Süleyman'nın inşa ettiği ve birçok Peygamberin eliyle restore edilen Harem-i Şerif, İslam ümmetinin en önemli kutsal..

Asuman Dabakla Hayat - Baba-Kız Yıllar Sonra Kavuştu! 03:50

Asuman Dabakla Hayat - Baba-Kız Yıllar Sonra Kavuştu!

Asuman Dabak'la Hayat 1.Bölüm'de; eşini trafik kazasında kaybettikten sonra kızını evlatlık vermek zorunda kalan Süleyman Bey, yıllar sonra kızına kavuştu!..

  • ANKA tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan 00:31

İbrahim Erkal Cenaze Töreni Nihat Doğan

Cenaze Törenine Katılanlar Şahin Özer Mahsun Kırmızıgül Çağlayan Toplaoğlu Nihat Doğan Arif Susam Kadir Topbaş Hakan Altun Kutsi Sinan Özen Emine Ün İzzet Yıldızhan Akif Hamza Çebi Süleyman Çelebi Cengiz Kurtoğlu Gökhan ..

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı 07:08

Filiz Aker Son Yolculuğuna Uğurlandı

eşiktaş'ta lüks bir otel odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar eden eski manken Filiz Aker için Kalekapısı Tuzla Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip kılınan..

  • ANKA tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret 02:02

Bakan Soylu’dan Eren Bülbül’ün Mezarına Ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün mezarını ziyaret etti...

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik 00:39

Aysel Tuğluk’un Annesinin Cenazesinde Gerginlik

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un hayatını kaybeden annesi Hatun Tuğluk’un İncek Mahallesi Mezarlığı’na defnedilmesi sırasında gergin anlar yaşandı. Mahalle sakinleri, Batıkent’teki bir cemevinde yapılan tör..

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar 00:27

Pompalı Tüfekle Kahvehaneye Ateş Açtılar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kahvehanede, Murat Ç. ve Süleyman G. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında çıkan kavgaya müşterilerin de dahil olduğu ve Murat Ç'yi d..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Akıl Tutulması 05:15

Akıl Tutulması

Düşünce târihinde Frankfurt Okulu olarak bilinen; en ünlü temsilcilerinin Benjamin, Horkheimer, Adorno olduğu çevre, esas olarak Marx'dan yola çıkıyor; lâkin “ustalarını” derinlikli bir şekilde eleştiriyordu. “Ustaları” ..

Kahramankazan Şehidini Uğurladı 07:53

Kahramankazan Şehidini Uğurladı

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yaşanan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Muhammet Uz için İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cehaletle mücadelemiz süre..

Yoksul  Kemal Sunal (1986) Türk Filmi İze 1:16:53

Yoksul Kemal Sunal (1986) Türk Filmi İze

Büyük bir işhanında çaycı olarak çalışan Yoksul tecrübeli, saf ve iyi niyetli bir adamdır. Çay ocağının sahibi Süleyman onun iyi niyetinden her konuda yararlanmaktadır. Aynı işhanında tekstil atölyesinde çalışan aşık old..

  • PengoTV tarafından
  • 8.254 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan... 01:34

Sadri Alışık Şimdi Geçti Buradan...

Sadri Alışık şimdi geçti buradan.. (5 Nisan 1925, Paşabahçe, Beykoz İstanbul - 18 Mart 1995, İstanbul) paşabahçede doğmuşum sayı bilmişim sünnet olmuşum koynumda pabuçlarım uyanık uykular uyumuşum arife geceleri kamalı..