#Sünnet sonrası

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

Yok Böyle Bir Acı! Kocasının Ölüm Haberini Sunduğu Haberde Öğrendi! 01:05

Yok Böyle Bir Acı! Kocasının Ölüm Haberini Sunduğu Haberde Öğrendi!

Kocasının ölüm haberini canlı yayın sırasında öğrenen spiker Supreet Kaur, profesyonelliğinin gereği de stüdyoyu terk etmedi. IBC24 televizyonunda gerçekleşen olayda, Kaur'un sunduğu programa katılan muhabir ölümle sonuç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.380 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı 00:51

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanı

öte yandan Sivas kongresinden alınan kararlar sonrası Anadoluda çok önemli birlikler oluşmaya başlar.gerçekleşen Sivas kongresi sonrası Anadoluda çok büyült ürk birliği ordusu kurulmaya başlar.bildiri gazetede yayınlanın..

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu 01:19

Washington'daki Değişim AB'yi Zor Duruma Soktu

Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Beyaz Saray’da el değiştiren yönetimin AB’yi tehdit ettiğini ima eden ifadeler kullandı. Tusk Estonya, Letonya ve Litvanya’nın başbakanlarıyla Estonya’da bir araya geldi. Gör..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı 01:06

Bülent Ersoy'a 8 yıl Sahne Yasağı

Bülent Ersoy'a neden 8 yıl sahne yasağı konmuş Ağustos 1980'de İzmir Fuarı'nda seyircilerden gelen tezahürat sonrası göğüslerini açınca İzmir Cumhuriyet Savcılığı, hakkında soruşturma açtı. Eylül 1980'de Kordon'daki ev..

Kayahan - Nar Tanem İzle 04:19

Kayahan - Nar Tanem İzle

Nar tanem türküsü Kayahan - Nar Tanem Albüm Adı : Ne Oldu Can Gönderen : hasankefeli Düzelten : wholkom Bir geçen yazın sonrası Sonbahar sancısı, nar tanem İçimde bilinmeyen aşkların Yarım kalan şarkısı, nar tanem..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!! 01:24

Murat Boz Ve Aslı Enver Evleri Ayırıyor!!

Aslı Enver, önceki gece Candan kardeşlerle basılan sevgilisi Murat Boz'dan beraber yaşadıkları Yeniköy'deki evi boşaltmasını istedi.. Oyuncu Aslı Enver, skandal parti sonrası terk ettiği Murat Boz'a Yeniköy'de birlikte ..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı! 05:51

Vatanım Sensin 27.Bölüm - İngiliz Ajanın Korkunç Planı!

İzmir'de başarısız olması sonrası İngiltere'ye geri çağrılan İngiliz Hamilton, gitmeden önce son kozunu oynama niyetindedir. Ard arda gelen başarısızlık haberleri sonrası, İngiltere'nin İtilaf Devletleri adına İzmir'e yo..

  • ANKA tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı 01:13

AVM’de Evlenme Teklifi Eden Gencin Çabası Hüsranla Sonuçlandı

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı Dubai’de Hintli bir gencin evlilik teklifi beklenmedik bir tepki sonucu hüsranla sonuçlandı. 3 ay önce tanıştığı sevgilisine AVM’de hazırladığı bir plan ile evlenme teklifi eden gencin ..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne 05:53

Bodrum Masalı 40.Bölüm - Gözdenin İhanetinin Sebebi Ne

Gözde'nin ihaneti sonrası ilk defa yüzleşen Bora, geçmişteki defterlerin açılmasına sebep oluyor! Evren ile yaptığı iş birliği sonrası, Bora'nın hedefi haline gelen Gözde ile karşı karşıya gelirler. Bora, Gözde'den hiç b..

  • ANKA tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Survivor 2017-Serhat Akın'ın Cevabı Kahkahaya Boğdu! 00:28

Survivor 2017-Serhat Akın'ın Cevabı Kahkahaya Boğdu!

Serhat'tan o cevap sonrası güldüren yorum! Babamla karıştırdı sanırım 'Annenize Sorduk' oyununda Serhat Akın'ın bir soruya verdiği cevapla annesinin aynı soruya verdiği cevap aynı değildi. İşte o soru sonrası güldüren ..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşe Stressiz Gitmenin Çözümü 02:42

İşe Stressiz Gitmenin Çözümü

Yılın en uzun tatili sonrası yakın bir zamana kadar böyle bir tatil de olmayacak.Peki bu uzun tatil sonrası böyle uzun bir tatile alışan bünyeden sonra işe stressiz gitmenin yolları neler, haberimizde...

  • ANKA tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi 04:08

Kafası Kesilen Yavru Kedi Emniyeti Harekete Geçirdi

Antalya’da kafası ile bacakları kesilmiş halde bulunan yavru kedi olayı sonrası emniyet harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kediyi vahşice katleden kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı. Mah..

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı 00:27

Depremden Günler Sonra Böyle Kurtarıldı

Meksika'da yaşanan deprem sonrası yıkılan bir bina enkazından canlı bir köpek çıkarılması deprem sonrası hüzne boğulan ülkeyi bir nebze olsun sevindirdi. Kurtarma çalışmalarını katılan vatandaşların da yardımıyla çıkarıl..

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇? 01:10

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇?

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu ilk trafik kazasını duran bir taksiye çarparak yaşadı. Çilingiroğlu, olay sonrası gaza basıp kaçarak herkesi şaşırttı. Genç şoför olayla ilgili, “Dikkatsizdim,..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk! 01:15

Yaşlı Adamı Polisin Yanında Bayıltan Yumruk!

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmada Taylandlı genç, 72 yaşındaki Avustralyalı turiste yumruk attı. O sırada polise derdini anlatmaya çalışan adam yere düşerek yaralandı. Tartışmanın yaşlı adamın, trafik kazası sonrası..

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 00:56

Seren Serengil'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf 01:43

Seren Serengin'le Yollarını Ayıran Özay Bakır'dan Olay İtiraf

Seren Serengil’le aşk yaşayıp ve geçen günlerde karşılıklı olarak ilişkiyi bitiren Özay Bakır, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Serengil’in ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili Bakır, “Benim duygularım şu..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bardak Tatlısı Tarifi 05:40

Bardak Tatlısı Tarifi

1 litre süt 3 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı Bulamak için hindistancevizi. Süslerken çikolata ve fındık kullanabilirsiniz Hazırlanışı : Tencereye süt ..

Ünlüler'i Ezeceğiz Dediler 49. Bölüm Survivor 2018 03:14

Ünlüler'i Ezeceğiz Dediler 49. Bölüm Survivor 2018

Gönüllüler'de Cumali'nin vedası sonrası değişen güç dengelerini yorumlayan Turabi, veda sonrası Gönüllüler'in oyunlardaki performansını merak ediyor...

  • BETA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dominik'te Yaşanan Deprem Yarışmacıları Korkuttu 89. Bölüm Survivor 2018 03:51

Dominik'te Yaşanan Deprem Yarışmacıları Korkuttu 89. Bölüm Survivor 20

Ada konseyi sonrası barakalarında uyuyan Gönüllüler adada yaşanan deprem sonrası korku içinde uyandılar...

  • BETA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu 02:33

Gençler İstedi Erdoğan'ın Talimatı Verdiği An Salonu Kahkahaya Boğdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın davetlisi olarak Külliyeye gelen gençler, Erdoğan ailesi ile birlikte sahur yaptı. Sahur sonrası yapılan sohbette bir gencin sorduğu KYK bursu sorusu sonrası yaş..