#Sünnet sonrası

Rize’de Sel Suları Aracı Sürükledi 01:14

Rize’de Sel Suları Aracı Sürükledi

Rize'de şiddetli yağış sonrası oluşan sel, karayolundaki aracı sürükledi. Rize'de şiddetli yağış sonrası oluşan sel suları Çamlıhemşin ilçesinde önüne geleni sürükledi. O anlar kameraya anbean yansıdı...

Mustafa Ceceli & Selin İmer ve Arda Turan & Aslıhan Doğan Çifti Yemekte 02:37

Mustafa Ceceli & Selin İmer ve Arda Turan & Aslıhan Doğan Çifti Yemekt

Mustafa Ceceli & Selin İmer Ve Arda Turan & Aslıhan Doğan Çifti Yemek Sonrası Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar 04:04

Maymun İstilası Yüzünden Canından Bezmiş Taylandlılar

Uzak Doğu ülkesi Tayland'ın önemli turistik şehirlerinden Lopburi'de koronavirüs salgını sonrası uygulanan karantinada halk evlerinde kalınca, şehri maymunlar istila etti. Tüm şehri kaplayan maymun dışkısı kokusu dayanı..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı 01:59

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yara

YUNANİSTAN ALARMA GEÇTİ - Türkiye'nin Hamlesi Yunanistan'da Panik Yarattı Türkiye'nin hamlesi sonrası Yunanistan Ordusu alarma geçti, Miçotakis telefona sarıldı Akdeniz'de sismik arama yapmaya hazırlanan Oruç Reis gemisi..

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye 06:14

Binasını Güçlendirmek İsteyenlere Önemli Tavsiye

İzmir depreminin ardından, bina güçlendirme konusu gündeme gelirken, bina güçlendirme konusunda uzman olan İnşaat Mühendisi Vecih Horoz, 1999 yılından önce yapılan tüm binaların sıkıntılı olduğunu ifade ederek, yalnızca ..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu 03:29

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu

Belçika’da yaşayan ve iki yıl önce geçirdiği ani bir baygınlık sonrası beyninde tümör olduğu saptanan ardından bir türlü tedavi edilmeyen Aslıhan Bataray (42), şifayı Elazığ’da buldu. Başarılı bir ameliyat sonrası 4 günd..

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde Kendi Ailesini Kurtardı 07:57

Gölcük’te Başka Hayatlar Kurtaran İtfaiye Amiri, İzmir’deki Depremde K

İzmir’deki itfaiye amiri Mehmet Akbulut (56) depremde ağır hasar alan binanın enkazından eşi ile 2 çocuğunu kurtardı. Başka bir bölgedeki görevi sırasında küçük kızının ‘Baba ablam ve annem ölüyor’ sözüyle binaya geldiği..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası 03:48

Ekin Uzunlar & İrem Güral - Yok Elvedası

Ekin Uzunlar - İrem Güral (YOK ELVEDASI) Söz&Müzik: Beytullah Kılıç Mix & Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Emrah Özbilen Colour: Ercan Küçük (postbrothers) Bas Gitar: Birkan Şener Klavye: Ali Erdem Yörük Davul: Doğaç ..

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak 06:06

“Akıllı Toprak Analiz Cihazı” Ağrılı Çiftçileri Rahatlatacak

Ağrı Hamur Kaymakamlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Hamur ilçesine kazandırılan Dijital Toprak Analiz Cihazı, gübre çeşidi ve miktarını yerinde tespit ederek çiftçilere yüksek verim elde etme imkanı sağlayacak...

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı 08:00

Ali Çınar- -97 ülke ve ABD, Taliban ile anlaştı

Biden panik oluşturmak mı istedi? Terör saldırıları sonrası Afganistan'da son durum ne? Neden 24-36 saat aralığı saldırı olasılığı yüksek dedi? ABD'nin çekilmesi sonrası nasıl bir süreç yaşanacak? Biden'ın hedefi Kabi..

Tuna Taner - Tutuklu 04:02

Tuna Taner - Tutuklu

Tutuklu şarkı sözleri ile Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ne senden öncesi Ne senden sonrası Ayrılık aman, ölümden yaman Geçmiyor zaman, geçmiyor Ne anam babam ne en hoş hatıram Yetmiyor, canım, yetmiyor Ben sende t..

Gaziantep'te Patlama 00:47

Gaziantep'te Patlama

Gaziantep'te Patlama Gaziantep 500 Evler Mahallesi'nde meydana gelen patlama sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi...

Fetö Okulunda Gizli Oda 01:07

Fetö Okulunda Gizli Oda

Fetö Okulunda Gizli Oda Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılarak Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) devredilen okulda, gizli oda çıktı...

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı 10:13

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı

Şehit Derik Kaymakamı'nın Son Röportajı Dün Mardin'de PKK'nın hain saldırısında yaralanan Derik kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk, şehit oldu. Safitürk, 2015'te kaymakamlık binasında uğradığı saldırı sonrası ailesiyle b..

Bahçeli'den Başkanlık Açıklaması- Müsbet Buldum 00:46

Bahçeli'den Başkanlık Açıklaması- Müsbet Buldum

Bahçeli'den Başkanlık Açıklaması- Müsbet Buldum Başbakan'la görüşen MHP lideri Devlet Bahçeli görüşme sonrası açıklamalarda bulundu...

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Torununu Beşiğe Koyarken Beşiğin İçine Düşerek Meşhur Olan Babaanne 00:42

Torununu Beşiğe Koyarken Beşiğin İçine Düşerek Meşhur Olan Babaanne

Her gün defalarca yaptığı bir eylem bu defa onu meşhur etti. Babaanne torununu beşiğe koyacağı sırada dengesini kaybederek beşiğin içine düştü. Olay sonrası kızı tarafından internete yüklenen bu görüntüler ile meşhur ola..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı 00:28

9 Aylık Çocuğu Döven Cani Bakıcı

Hindistan'da gerçekleşen olayda, bir bebek bakıcısının bakmakla yükümlü olduğu çocuğu dövdüğü anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntüler sonrası ise çocuğun kafatasında çatlak meydana geldiği ve iç kanama ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya 01:01

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya

Doların Artışının Sürmesi Üzerine Sosyal Medyada Başlatılan Kampanya Doların artışının sürmesi üzerine sosyal medyada başlatılan kampanyayla, başta dolar olmak üzere eldeki dövizin bozdurulması ve Türk Lirası’na yatırım..