#Sünnet sonrası

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Dört bacaklı arama kurtarma robotu 01:00

Dört bacaklı arama kurtarma robotu

İtalya'da deprem sonrası arama kurtarma çalışmalarına katkı sağlayacak bir robot geliştirildi. Dört bacaklı bu robotun, özellikle artçı depremler nedeni ile içine girilmesi riskli enkazlarda kullanılması hedefleniyor...

Günde 10 Saatini Harcayıp 3,5 Senede Bu Devasa Tabloyu Bitiren Japon Artist (Ikeda Manabu: Rebirth) 03:34

Günde 10 Saatini Harcayıp 3,5 Senede Bu Devasa Tabloyu Bitiren Japon A

2011'de Tōhoku depremiyle meydana gelen tsunami sonrası yıkılan Japonya, altı yıl sonrasında kendini yeniden onardı. Kalem ve mürekkep sanatçısı Manabu Ikeda, Rebirth adını verdiği çalışmasında bu doğal afetten esinlendi..

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi 01:32

İtalya’da Halk, Anayasa Değişikliğine Hayır Dedi

İtalya’yı bekleyen büyük tehlike İtalya’da halk, anayasa değişikliğine hayır dedi. Referandum sonrası Başbakan Renzi istifa edeceğini açıkladı. Remzi’nin istifa kararı İtalya’nın AB’den kopacağı yorumlarını beraberinde g..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi 01:43

İzlemesi Aşırı Zevkli Şeylerde Bugün: Trafo Merkezindeki Köpük Partisi

İzlemesi keyifli şeylerde bugün! Philadelphia'daki PECO enerji trafosunda meydana gelen patlama sonrası köpük yangın söndürme sistemi devreye girdi ve ortaya bu muhteşem görüntüler çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şenol Güneş Çıldırdı 00:20

Şenol Güneş Çıldırdı

Beşiktaş'ın skandal hakem kararlarıyla Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından Şenol Güneş sinirlerine hakim olamadı...

Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu! 02:12

Sıcak Katrana Düşüp Ölüme Terk Edilen Köpeğin Mucizevi Kurtuluşu!

Dünyada hala iyi insanların olması mutluluk verici! Sıcak katrana düşen köpek yol kenarında ölüme terk edildi. Ağlayan köpeğin sesini duyan bir yardımsever, vakit kaybetmeden Hindistan'ın hayvan yardım kurumuna haber ver..

  • Cowboy tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı 00:22

Hakeme Maçta Fetö'den Gözaltı

İzmir Menemen ilçesinde oynana maçı yöneten hakem, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. İzmir'de, 4 Aralık'ta oynanan Asarlık Gençlikspor-Dikili Belediyespor maçının sonunda ilginç bir an yaşandı. Ege Üniversit..

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi 00:43

Daeş Palmira kentini yeniden ele geçirdi

Suriye'deki antik Palmira (Tedmur) kenti yeniden terör örgütü Daeş'in kontrolüne geçti. Yerel aktivistler kent çevresinde yoğun çatışmaların devam ettiğini, Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının Daeş mevzilerini bombala..

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma 00:25

İran Hava Yolları ile Boeing arasında dev anlaşma

İran Hava Yolları (İran Air) Boeing'le 16.6 milyar dolarlık anlaşmaya imza attı. 1979 Devrimi sonrası Washington'la diplomatik ilişkilerin kesilmesinden bu yana İran ilk kez Amerikalı firmadan uçak alıyor. 80 yolcu uçağı..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi 07:52

Kaliforniya Deniz yemeği- Geoduck Midyesinin Yakalaması ve işlemesi

Geoduck :, ilginç bir deniz canlısıdır. Gerek görüntüsü, gerek nasıl avlandığı, gerekse yüksek fiyatlara restoranlarda satılması durumları ile, oldukça ilgi çekicidir. Bilhassa Asya topraklarında, büyük restoranlarda bir..

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yapışık Olarak Doğan Siyam İkizlerinin Ayrıldıktan Sonra Birbirleri ile İlk Karşılaşma Anları 01:16

Yapışık Olarak Doğan Siyam İkizlerinin Ayrıldıktan Sonra Birbirleri il

Birbirlerine yapışık olarak doğan Eva ve Erika Sandoval isimli 2 yaşındaki ikizler gerçekleşen başarılı operasyonun sonunda ayrıldılar. 6 aylık bir çalışma sürecinin ardından 18 saat süren bir operasyonla ayrılan ikizler..

  • Cowboy tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Porsche'dan Audi'ye Yıllar Sonra Duygusal Cevap: Geri Gel! 01:43

Porsche'dan Audi'ye Yıllar Sonra Duygusal Cevap: Geri Gel!

Audi, 2014 yılında Le Mans 24 saat yarışlarına geri döndüğünü açıklayan Porsche için bir reklam filmi yayınlamıştı. Tatlı bir rekabetin başladığı o tarihten sonra Le Mans 24 yarışlarında Porsche liderliği hep elinde tutt..

  • Cowboy tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Beylikdüzü'nde Patlama 00:44

Beylikdüzü'nde Patlama

İstanbul Beylikdüzü'nde tüp patlaması meydana geldi. Atrium Çarşı yakınlarındaki patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Bölge sakinleri art arda iki patlama sesi duyulduğunu belirtirken olayın ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö İnsani Yardıma Da Darbe Vurdu 01:33

Fetö İnsani Yardıma Da Darbe Vurdu

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sonrası insani yardım kuruluşlarının yardım toplamada zorlandığı belirtildi...

İstediğini Almadığı İçin Torunu Tarafından Yumruklanan Yaşlı Kadın 00:25

İstediğini Almadığı İçin Torunu Tarafından Yumruklanan Yaşlı Kadın

Rusya'da gerçekleşen olayda, bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına kan donduran bir olay yansıdı. 61 yaşındaki Nina Tulupova isimli kadın torunu tarafından istediği Xbox oyunu alınmadığı için yumruklandı. Vitaly K..

  • PengoTV tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı 02:19

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı

İspanya'da Olanlara Ses Çıkarmayan Avrupa, Türkiye'de Kıyameti Kopardı İspanya'da ayrılıkçı belediye başkanı gözaltına alınırken sesini çıkarmayan Avrupa'nın HDP'ye düzenlenen terör operasyonu karşısında kıyametleri kop..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Selamdan Korkan Teknik Direktör 00:27

Selamdan Korkan Teknik Direktör

Mısır teknik direktörü Hector Cuper, bir muhabirin yüksek sesle ''Selamün Aleyküm'' diyerek toplantı salonundan içeri girmesi sonrası korku dolu anlar yaşadı. Mısır Milli Takımı'nın Arjantinli teknik direktörü Hector Cup..

  • Cowboy tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..