#Sünnet sonrası

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı 01:04

Tarım İşçilerini Taşıyan Kamyonet Devrildi 1 Ölü, 6 Yaralı

Manisa’nın Salihli ilçesinde tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin yoldan çıkarak tarlaya devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 6 işçi de yaralandı. Kaza sonrası kamyonette bulunan üzümler yola saç..

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü 01:30

Bir Tarafta Sel, Diğer Yandan Kartpostallık Görüntü

İstanbul genelinde birçok ilçe akşam saatlerinde yoğun yağışa ve sele teslim olurken güneş batımına doğru Büyükçekmece ve çevre ilçelerde yaşanan parçalı ve zaman zaman güneşli hava denizde kartpostallık görüntüler oluşt..

Sarıyer'de Selin İkiye Ayırdığı Cadde Havadan Görüntülendi 01:00

Sarıyer'de Selin İkiye Ayırdığı Cadde Havadan Görüntülendi

İstanbul Sarıyer'de sağanak yağış sonrası ikiye ayrılan Nuripaşa Caddesi havadan görüntülendi...

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık 01:26

Irak'ın Toprak Bütünlüğü Konusunda Mutabık Kaldık

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le yaptığı görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Irak'ta yapılan gayrimeşru referandum hakkında 'Gerek Irak'ın gerekse Suriye'nin toprak bütünlüğü ko..

İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu 02:03

İBB'nin Yeni Başkanı Mevlüt Uysal Oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için olağanüstü toplandı. Mevlüt Uysal, 3. turda da 179 oy alarak İBB'nin yeni başkanı oldu. Uysal seçim son..

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı 01:02

Otomobil MOBESE Direğine Çarptı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin MOBESE direğine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza, gece yarısı D-110 karayolu üzeri Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Te..

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova  iş birliği yeni bir ivme kazanacak’ 01:51

‘Putin’in ziyaretiyle Ankara-Moskova iş birliği yeni bir ivme kazanac

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türk-Rus Toplumsal Forumu Eş Başkanı Çonkar, Rusya Devlet Başkanı Putin’in yarın Ankara’ya gerçekleştirdiği ziyaretinin Ankara-Moskova ilişkilerine yeni bir ivme kazandıracağını söylerke..

İBB  Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti 02:49

İBB Başkanı Mevlüt Uysal Tebrikleri Kabul Etti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrası yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mevlüt Uysal, görevi devraldı. Ardından Uysal, kendisine yoğun ilgi gösteren partilileri..

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Narkozlu Genç Yıktı Geçti 02:07

Narkozlu Genç Yıktı Geçti

Ameliyat sonrası narkozun etkisinde kalan genç.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid - Abdülhamid Hanın Zafer Konuşması 01:35

Payitaht Abdülhamid - Abdülhamid Hanın Zafer Konuşması

TRT ekranlarında yayınlanan dizi Payitaht Abdülhamid 18.Bölüm de Yunan la yapılan savaş sonrası kazanılan savaşta Abdülhamid Hanın Zafer Konuşması..

  • ANKA tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağızları Açık Bırakan 10 Film Hilesi 08:51

Ağızları Açık Bırakan 10 Film Hilesi

Ağızları Açık Bırakan 10 Film Hilesi...Fimlerin Özel efect önsesi ve sonrası. Bu videoda ağızları açık bıraktıran film hilelerini gösterdik. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler. :))..

  • ANKA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Podolski'den Japon Spikeri Çıldırtan Gol 00:41

Podolski'den Japon Spikeri Çıldırtan Gol

Japonya Liginde Albirex Niigata ile Vissel Kobe arasında oynanan maçta 88. dakikada Lukas Podolski rakiplerini geçip gol attı. Maçı anlatan spiker gol sonrası heyecandan ateda çıldırdı...

Işıl Reçber Hava Atayım Derken Rezil Oldu 02:24

Işıl Reçber Hava Atayım Derken Rezil Oldu

Manikür sonrası ojelerini göstermek bahanesiyle lüks aracını ifşalayan ünlü futbolcu Şükrü Reçber'in eşi Işıl Reçber görgüsüzlüğüyle rezil oldu...

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada 01:16

Nefes Kesen Hırsız Polis Kovalamacası Kamerada

Sultanbeyli'de hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 kişi ile polis ekipleri arasında yaşanan nefes kesen kovalamaca cep telefonu kameralarına yansıdı. Polis havaya ateş açarak hırsızlara dur ihtarında bulunurken yapılan k..

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil! 03:06

Fazilet Hanım ve Kızları - Katil!

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki k..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması 00:40

Kepçenin Kovasıyla Arabayı Yıkaması

Loader dediğimiz yüklenici tipi kepçe kovasını suyla doldurdu. sonrası malum olay :-D Yurdum insanı arkadaş iste ???????????????????????????? REPLY..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gol Olmayınca Olmuyor 00:33

Gol Olmayınca Olmuyor

ABD USL Batı Conference liginde Reno ile Real Monarchs arasında oynanan maçta Antoine Hoppenot'un kaçan penaltısı sonrası kaçan gol pozisyonları, gol olmayınca olmuyor dedirtti...

Zeytinburnu'nda Bıçaklı Şahıs Paniği 04:42

Zeytinburnu'nda Bıçaklı Şahıs Paniği

Zeytinburnu'nda akli dengesi yerinde olmayan şahıs önce vatandaşlara daha sonra polis ekibine bıçakla saldırarak bir eve saklandı. Polis şahsı binada kıstırırken, yapılan çalışma sonrası bıçaklı saldırgan yakalandı...

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi 01:43

Las Vegas'da Ölü Sayısı 59’a Yükseldi

ABD’nin Las Vegas kentinde müzik festivalini kana bulayan saldırı sonrası ölü sayısı 59’a yükseldi...

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı 00:37

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı

ABD Başkanı Donald Trump ülkede büyük hasara neden olan kasırgalar sonrası mağdur Porto Rikolulara insani yardım malzemesi dağıttı. Trump'ın yardım malzemelerini dağıtış şekli sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu...

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı 02:16

FETÖ' cü Sanık Ceza Alınca Bakın Ne Yaptı

Ankara'da devam eden FETÖ davasında ilginç anlar yaşandı. FETÖ'den yargılanan Mehmet Ö. aldığı ceza karşısında şok olunca mahkeme salonundan çıkarılmadan Lütfen tekrar dinleyin, konuşacağım dedi ancak mahkeme kabul etm..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor 02:28

Muğla'daki PKK'lı Teröristler İşte Böyle Aranıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince 00:25

Genç Kadın Araba Sürerken Aniden Kalp Krizi Geçirince

Fatih Balat'ta aracıyla yolda giderken kalp krizi geçirdiği ileri sürülen öğretim görevlisi genç kadın, önce bir araca ardından da bir kafe çalışanına çarparak güçlükle durdu. Olay sonrası genç kadın yoğun bakıma alınırk..