#Sürdü

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada 02:44

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada

Kargaların Fare İle Mücadelesi Kamerada Tokat’ta kaldırım üzerindeki fareyi fark ederek saldıran kargaların mücadelesini vatandaşlar şaşkınlıkla izledi. Bir karganın fareyi gagası ile kuyruğundan çekerek bulunduğu yerde..

Akıllara Zarar Kaçan  Gol 00:35

Akıllara Zarar Kaçan Gol

Sırbistan 4. Ligi'ndeki müsabakada futbolcu kaleciyi geçtikten sonra topu kale çizgisi üzerinden dışarı vurmayı başardı. Sırbistan 4. Ligi'nde oynanan bir maçta akıl almaz bir olay gerçekleşti. OLACAK İŞ DEĞİL Defansın h..

  • Cowboy tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi şehit olan Muhammed Damar'ın ailesine ziyarette bulundu. İstanbul'da gün boyu çeşitli programlara katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde, 15 Temmuz darbe gir..

Lise Öğrencileri Hayat Kurtarıcı İlaç Üretir 02:07

Lise Öğrencileri Hayat Kurtarıcı İlaç Üretir

Bir grup Avustralyalı Lise öğrenci hayat kurtarıcı onu yapmaları 1 yıldan fazla sürdü ama çok pahalı ilaç Daraprim'in aktif bileşeni olan Pyrimethamine'i akut sıtma tedavisinde kullandı. (2 Aralık 2016)..

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor 01:12

Suriye ordusunun Halep'te ilerleyişi sürüyor

Suriye ordusunun ve müttefiklerinin, Halep'in güneydoğusundaki ilerleyişi sürüyor. Bölgede bulunan sivil halkı da hedef alan bombardıman, pazar günü yoğun bir şekilde sürdü. Esad rejiminin, muhaliflerden geri aldığı ken..

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş 01:12

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş

Esad Beş Yıl Daha Görevde Kalmayı Planlıyormuş Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, en az 2021'e kadar görevde kalmayı planladığını söyledi. Esad, Şam'daki başkanlık sarayında İngiliz ve Amerikalı bir grup gazeteciye verd..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu 00:25

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın vuruldu

Batı Şeria'da Filistinli bir kadın İsrailli güvenlik güçlerince vurularak yaralandı. İsrail polisi, Kudüs yakınlarındaki Kalendiya kontrol noktasında, güvenlik güçlerine doğru ilerleyen kadının elinde bıçak olduğunu ve ..

En pahalı metro 01:58

En pahalı metro

New York'un Manhattan bölgesindeki Second Avenue Metrosu, tüm zamanların en pahalı şehir içi ulaşım projesi. Projenin tamamlanması neredeyse 100 yıl sürdü...

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta 04:05

Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta

Sanatçı: Flo Rida Albüm: Wild Ones Çıkış tarihi: 2012 Adaylıklar: En İyi Video Klip Dalında Dünya Müzik Ödülü, Diğer Türler: Pop, Hip-hop/Rap David Pierre Guetta, Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'..

Çukurca’da Şiddetli Çatışma 02:15

Çukurca’da Şiddetli Çatışma

Çukurca’da Şiddetli Çatışma Hakkari'nin Çukurca ilçe ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde bir grup PKK’lı terörist tarafından ilçe merkezi girişindeki ..

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı 01:00

Türkiye’den ABD’ye Şartlı İlişki Mesajı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’de iş başına geçme hazırlığındaki Donald Trump yönetimine iyi ilişkiler için Fethullah Gülen’in iadesi ve YPG’yi (PYD) desteklemekten vazgeçilmesi şartlarını öne sürdü..

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar 00:42

İsyan Edip Çobana Saldıran Koyunlar

Doğada pek karşılaşmadığımız bir olay gerçekleşti. Çoban, sürüsünü yol üzerinde yürütürken bir anda isyan eden koyunlar tarafından saldırıya uğradı. Sanki yıllardır fırsat kolluyorlarmış da şimdi o fırsatı yakalamışlar g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 547 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi 01:06

Merkel ile Kılıçdaroğlu Bir Araya Geldi

Almanya Başbakanı Angela Merkel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ile Merkel arasında Almanya Büyükelçiliği Rezidansı'nda gerçekleşen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü...

Tuba Büyüküstün Ve Onur Saylak Mal Paylaşımında Uzlaştılar 04:23

Tuba Büyüküstün Ve Onur Saylak Mal Paylaşımında Uzlaştılar

Beş buçuk yıllık evliliklerini bitiren iki ünlü oyuncu mal paylaşımı konusunda da anlaştılar.Haberin detayları videomuzda....

  • ANKA tarafından
  • 922 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt 03:00

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt

Son Dakika! AB Tehdit Etti- İlişkileri Dondurmak Vereceğimiz Tek Yanıt AP Türkiye raportörü Kati Piri, müzakere kartını öne sürdü, İlişkileri dondurmak vereceğimiz tek yanıt diyerek Türkiye'yi tehdit etti. İbrahim Kal..

En uzun ticari uçuş 00:53

En uzun ticari uçuş

Katar Havayolları'na ait Boeing 777 tipi bir uçak dünyanın en uzun uçuşunu gerçekleştirdi. Katar ile Yeni Zelanda arasındaki sefer yaklaşık 18 saat sürdü...

  • Umut Tv tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Depremler ABD'nin işi mi (Ne Var Ne Yok - 24 Şubat 2017) 04:45

Depremler ABD'nin işi mi (Ne Var Ne Yok - 24 Şubat 2017)

Beyaz Tv ' de yayınlanan Türker Akıncı ' nın sunduğu “Ne var ne yok” programında Haarp teknolojisiyle deprem üretilebilir mi konusu tartışıldı. Araştırmacı yazar Ali Selman Demirbağ 1999 Gölcük depremin arkasında ABD ' n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması 01:11

Dünya Rekoru İçin Kadın Dayanışması

Tamamı kadın 14 kabin personeli ve 4 pilot, Atlantik’in üzerinden dünyanın etrafını turladı. Yolculuk tam 15 saat sürdü. Hindistan Havayolu Air India, Delhi-San Francisco-Delhi seferini 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için ta..

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi 01:15

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Ve

Yazıcıoğlu'nun Helikopterindeki Cihazı Söken Askere 100 Bin Lira Mı Verildi Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili gündemi sarsacak iddia! FETÖ'den tutuklanan Oda Başkanı, helikopterdeki cihazları söken astsubaya 100 bin lira a..

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Canan Karataydan Ekmek açıklaması 00:55

Canan Karataydan Ekmek açıklaması

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, ekmek tüketiminin terk edilmesi halinde pek çok hastalık riskinin azalacağını öne sürdü...

  • SAGLIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil 03:05

Andrej Hunko Pkk İlişkisi Yeni Değil

Avrupa Konseyi tarafından 16 Nisan referandumunu izlemek üzere seçim gözlemcisi olarak Türkiye’ye gönderilen ve PKK’nın sözde bayrakları ile kameralara takılan Andrej Hunko'nun, terör örgütü ile ilişkisinin eskiye daya..