#Sürecine önem

Balkabağa Sezonu Açtı. 02:10

Balkabağa Sezonu Açtı.

Ferruh Taşdemir’in Sahibi Olduğu, son Dönemin En Gözde Mekanı “Balkabağa” Dün Akşam Maslak 1453’te Sezonu Açtı. Ferruh Taşdemir’i Gecede Sanat, spor Ve İş Hayatından Yakın Dostları Da Yalnız Bırakmadı. Gece Hayatına Fark..

  • BETA tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sihirli Annem - Genç Kızlık Tokatı 02:21

Sihirli Annem - Genç Kızlık Tokatı

Genç Kızlık Tokatı Nedir Anadolu Geleneklerimizde Büyük Önem Arzı Mevud 'Eden Bu Mukkades Vesile Her Genç Kızımızın İlk Regl (Adet) Döneminde Başına Gelir Hep Beraber İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 199 görüntüleme
  • 5 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse 00:26

Corona Virüs Nedeniyle Roller Değişirse

Corona virüs salgını nedeniyle kronik hastalığı olanlar ve yaşlı olan insanların evlerinden çıkmaları büyük bir risk oluşturuyor. Bu yüzden de yaşlı insanların evde karantina altında kalmaları büyük önem taşıyor. Böyle o..

  • PengoTV tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mağazanın Girişindeki Meşrubat Otomatını Dezenfektan Sanarak Elini Yıkayan Dede 00:45

Mağazanın Girişindeki Meşrubat Otomatını Dezenfektan Sanarak Elini Yık

Koronavirüsten korunmada el temizliği hayati önem taşıyor. Bu yüzden de dezenfektan kullanmak çok önemli. Buradaki dede de mağazaya girerken gördüğü otomatı dezenfektan otomatı sanmış ve ellerini yıkıyor.....

  • GÜL tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı 02:01

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı

Türkiye'de aşılananların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle üniversiteye başlayacak ve askere gidecek olanların aşılanması önem taşıyor. Uzmanlara göre, Delta varyantının artmaması da aşılamaya bağlı...

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni! 42:15

O On Kişi Kim? İşte Onlar Konseyi'nin Yeni Dünya Düzeni!

Birçok farklı kaynakta kendine yer bulmuş Onlar Konseyi tam olarak kimleri ifade ediyor? Bu grubun örgütlenme ve faaliyet amacı nelerdi? Günümüzde devam ettiği düşünülen negatif çalışmalar ile ortak yanları, Onlar Kons..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:48:42

Midnight Runners 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, iki polis akademisi öğrencisinin gözlerinin önünde gerçekleşen bir kaçırılma olayını çözmeye çalışmasını konu almaktadır. Karakterleri: Park Seo-Joon filmde polis akademisinde bir öğrenci olan Ki-Joon karak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 8.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti 04:40

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor Maç Özeti İzle Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Trabzonspor maçı 3 gole sahne oldu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray için hayati önem taşıyan maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nd..

  • PengoTV tarafından
  • 3.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır 01:56

Kakaolu Krep Tarifi Çikolatalı Krep Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kakaolu nefis krep nasıl yapılır göstereceğiz. Aslında krep tarifi düşüncüğünüz kadar zor değil. Krep tarifi için sadece bazı noktaları dikkat etmeniz lazım. Bunların en başında krep hamurunu hazır..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Asena Ermis Saçlarımı Nasıl Yapıyorum 02:31

Asena Ermis Saçlarımı Nasıl Yapıyorum

DIKKAT: Ilk olarak SYOSS markasinin köpügünü kullaniyorum. Biliyorum bu markanin cesitli köpükleri var fakat benim önem verdigim saclarimi kalip kalip yapmamasi ve saclarima dokundugumda sanki hic ürün yokmus gibi bir h..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com) 03:20

Diyarbakır Evden Eve Nakliyat (www.diyarbakirtasima.com)

Dünya Nakliyat, sektöründe, Türkiye ye kaliteli, profesyonel evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. İster Diyarbakır Dan Mardin e Ankara dan Bursa ya ister Çanakkale den Van a her ile her semte sorunsuz taşımacılık hizm..

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) 02:43

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid)

RRapid - Pembe Yok Desende (Mix&Mastering Kaan Boğa, Beat: RRapid) Sözler: Çıkarmıştık beraber üçüncü dünya savaşını Oldu dört sene velakin alıyosundur mesajımı Hala olsaydın eminim hiç sevmezdin sakalımı Hayat boyunca ..

  • Kaan Boğa tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz  70.Bölüm 2:23:42

Söz 70.Bölüm

Linda’nın (Melis Birkan) Yavuz (Tolga Sarıtaş) hakkında söyledikleri Derya’yı (Deniz Baysal) derinden etkiler. İçinde barındırdığı şüpheleri iyice gün yüzüne çıkan Derya, gerçeğin peşine düşmekte kararlıdır. Linda taraf..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.com  ! 03:00

Veri Madenciliği ve Big Data : Neden www.Kamapp.com & www.Seyredelim.c

Büyük Veri: Önemi, Yapısı ve Günümüzdeki Durum. Büyük veri, günümüzde son derece popüler bir kavram haline gelmiştir ve yeni bir devrin başlangıcı olarak yorumlanmaktadır. Büyük veri ile birlikte dünyada büyük bir dönüşü..

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği 08:45

Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı salgında en sıkıntılı 10 il arasında gösterilen Erzurum'un cadde ve sokaklarında 'korona' sessizliği yaşanıyor. Çok sayıda kişinin izole ve tedavi altında olmasının yanı sıra b..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı 07:59

Pandemiye Rağmen 104 Milyon Liralık Yatırımın Temelleri Atıldı

Çankırı’da tekstil, ambalaj ürünleri üretimi ile metal işleme yapacak ve 104 milyon liralık yatırım bütçesiyle 300 kişinin istihdam edileceği üç fabrikanın temeli atıldı. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA)’nın danışma..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sorumluluk üstlenmelidir 06:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Adaletsizliğe ses çıkarılmalı, Müslümanlar sor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Müslümanlar, hem kendi huzur ve esenlikleri hem de bütün insanlığın güvenlik ve geleceği adına artık sorumluluk üstlenmeli, şahit oldukları adaletsizlikler karşısında seslerini daha f..