#Sürekli dizi Üniformalı adamlar

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO Dizi Müziği ©Kalan Müzik] 04:07

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO

Şu yalan dünyaya geldim geleli Tas tas içtim ağuları sağ iken Zalim felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verd..

Aşkın Peşinde - Abdelli Dizi Müziği 04:11

Aşkın Peşinde - Abdelli Dizi Müziği

Aşkın Peşinde - Abdelli Soundtrack..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:15

Mezarına Tüküreceğim - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Sakin bir hayat yaşamayı tercih eden Jennifer Hills, toplumdan uzaklaşıp yalnız kaldığı bu dönem içerisinde roman yazmaya çalışan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Fakat genç bir kadının küçük bir evde ya..

Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle 12:58

Dört X 4'Lü - 4. Bölüm İzle

Biberiye ve Tamtam şap şap oynarlarken Kaptan ve Poğaça basketbol oynamaktadırlar. Basketbol topu ormana kaçınca Kaptan topu aramak için arkasından gider ve ormanda gizemli iki adamın doğal ortama izinsiz çöp döktüklerin..

  • ÇocukTV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli 04:17

İstanbul Stratejik Olarak Neden Önemli

M.Ö 700’den beri insan yaşıyor buarda. Daha İsa doğmamış düşün. Adamlar ilk Kadıköy’e yerleşmişler. Tabii o zaman daha Kadıköy Belediyesi yok. Belki oralarda hizmet vardır diye karşıya geçip Sarayburnu'na çıkmışlar. İşte..

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.930 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Ahmet Kaya - Koçero 09:50

Ahmet Kaya - Koçero

(S.BAGCAN) Kocunmayın güzel beyler, hanımlar Alınıp ıncınmeyın Sılah sılah catmayın o guzel kaşlarınızı, İmdatlara saldırmayın Basmayın dugmelere, yureklerı hoplatmayın, guzel beyler hanınmlar.. Zor ve cetın bır agıttır ..

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun 09:44

15 gündür kayıp Miraç'ın annesi- Oğlumu bulun

Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde, bayram ziyaretine geldikleri anneannesinin evinin önünde oynarken kaybolan 4 yaşındaki Miraç Çiçek, 15 gündür bulunamadı. Miraç'ın annesi Firdevs Çiçek, gözyaşları içerisinde oğlunun bulunm..

Polis New York'ta kazan kaldırdı 02:20

Polis New York'ta kazan kaldırdı

New York'ta siyahilere uygulanan polis şiddetine karşılık iki polisin intikam amaçlı öldürülmesi bu sefer polislere ayağa kaldırdı. Amerika'da son aylarda süren olaylar dinmek bilmiyor. Ferguson'da 18 yaşındaki siyahi ge..

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler 00:44

Erzincan Orduevinde Kan Donduran Görüntüler

Erzincan Orduevi'nde güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, asker olduğu öğrenilen bir kişi elindeki kediyi feci şekilde dövüyor. Daha sonra kediyi demirlere vuran şahıs, savunmasız canlıyı yola doğru fırlatıyor. Yer..

Polisin Karşısında Ot İçen Dombik 01:22

Polisin Karşısında Ot İçen Dombik

Merhaba arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz bugün sizlere kanun karşısında ot içme çelınç yapıcam. Üniformalı polisin bakışları kalp ben...

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düşman İşgalinden Kurtuluşu Dakikalarca Havaya Ateş Açarak Kutladılar 00:40

Düşman İşgalinden Kurtuluşu Dakikalarca Havaya Ateş Açarak Kutladılar

Osmaniye Düziçi'nde kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümünü, resmi üniformalı zabıta memurları ile belediye çalışanları şehrin göbeğinde dakikalarca havaya tabanca ile ateş ederek kutladı...

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Murat Bagi - Sol Yanım 04:13

Murat Bagi - Sol Yanım

Susar mı benim de yaşlanmış gönlüm abcsarkisozleri.com Ne yiğitler tanıdım, tek kurşun yetti Ne adamlar tanıdım, bir kula gitti Sevdi sandıklarım, yıkıp da gitti Neler neler gizli sandık şu ömrüm abcsarkisozleri.com Ne y..

Kadın Kılığına Girmiş Adamların Dansları 03:13

Kadın Kılığına Girmiş Adamların Dansları

Kadınlar gibi oynayan adamlar..

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nefes Kesen Anlar Kaplanla Karşılaşınca Ölü Taklidi Yaptılar 02:21

Nefes Kesen Anlar Kaplanla Karşılaşınca Ölü Taklidi Yaptılar

Motosikletle ormanda giden adamlar bir anda kaplanla burun buruna geldi. Hareketsiz kalarak kaplana tepki vermeyen adamlar büyük bir şans eseri araçla oradan geçmekte olan kişiler tarafından kurtarıldı. Hindistan'da Tado..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık 04:06

İbrahim Halil Çiçek - Yalnız Kaldık

Yalnız Kaldık şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yıl..

Behçet Gülas - Korkarım 05:04

Behçet Gülas - Korkarım

Korkarım şarkı sözleri ile Ben yol olmam korkarum Ben yol olmam korkarum O kayalar ezerse beni ezerse O kayalar ezerse beni ezerse Ben yol olur uzarum Ben yol olur uzarum Nazli Yarum gezerse Beni gezerse Yılda bi..

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ağlama Değmez Hayat 03:19

Ağlama Değmez Hayat

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Ölüm Korkusu Günlük Yaşamı Nasıl Etkiler 00:52

Ölüm Korkusu Günlük Yaşamı Nasıl Etkiler

Ölüm korkusunun varlığı kişinin gergin ve huzursuz hissetmesine sebep olur. Bu duygu da kişinin iş yaşamına, ilişkilerine ve aile yaşamına yansır. Ölüm korkusunu her daim hissederek yaşamak kişinin sürekli temkinli olmas..

  • NABIZ tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Eski İstanbul  Bebek Yakınlarında Bir Yer 01:06

Eski İstanbul Bebek Yakınlarında Bir Yer

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..