#Sürekli dizi Üniformalı adamlar

N'olur Aşkıma Karşılık Ver 00:52

N'olur Aşkıma Karşılık Ver

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Cebi Değil Gönlü Zenginler 02:20

Cebi Değil Gönlü Zenginler

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Kör Müsün Yahu 01:24

Kör Müsün Yahu

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Pilot Osman 01:41

Pilot Osman

Ağlama Değmez Hayat baş rollerinde Sadri Alışık ve Mine Mutlu'nun yer aldığı 1969 yapımı Türk filmidir. Osman (Sadri Alışık) sürekli bozulan hurda bir arabada taksicilik yapmaktadır. Arkadaşları Hüseyin ve Arif Baba i..

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte 01:10

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte

Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıkan Rıza Çalımbay bordo mavili takımda yepyeni bir sayfa açıyor. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Çalımbay Hepinizin kalitesini biliyorum. Çok iyi bir takımız, g..

 Çırpılmış Yumurta Tarifi 04:06

Çırpılmış Yumurta Tarifi

Scrambled Eggs Malzemeler 4 adet yumurta ½ su bardağı süt 1 tutam tuz 1 tutam karabiber 1 yemek kaşığı sade yağ 1 dilim ayvalık tost ekmeği Süslemek için; 2-3 dal Frenk soğan Hazırlanışı Bir karıştırma kabında yumurtal..

Etimek Tatlısı 10:10

Etimek Tatlısı

Bir paket tuzsuz etimek(9 tane) Serbeti icin 2 su bardagi su 2 su bardagi seker ince bir dilim limon Muhallebisi icin gerekenler 1 litre sut 2 yemek kasigi dolusu un 2 yemek kasigi dolusu misir nisastasi 1 tane vanilya 1..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Kuşların Yemeğini Çalamayan Sincap 01:03

Kuşların Yemeğini Çalamayan Sincap

Kuşlar için konulan yiyecekleri sürekli sincaplar alınca, adamlar yeni bir yöntem geliştirmişler; direği yağlamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı 00:59

İkisini de Sevdim 2. Bölüm Fragmanı

Aynı semtin çocukları olan Suna ve Hasan evlenmeye karar verirler; fakat Hasan sürekli olarak parasızlıktan yakınmaktadır. Demir Bey'in oğulları Murat Karacabey ve Ferhat Karacabey aile şirketini yönetmektedirler. Murat ..

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Meg Derinlerdeki Dehşet Türkçe Altyazılı Fragmanı

Spy, Furious 7, The Expendables filmlerinden tanıdığımız Jason Statham ve ödüllü çinli aktris Li Bingbing ( Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom, The Message ) Jon Turteltaub ( National Treasure..

La To Vegas Fragmanı 02:30

La To Vegas Fragmanı

Eğer Anchorman ve Talladega Nights ve Modern Family eş yaratıcısı getirdi adamlar itibaren tüm yeni FOX dizi, LA İÇİN VEGAS geliyor..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Şanslı Magazin Muhabiri 01:22

Şanslı Magazin Muhabiri

Şahin (Fikret Hakan) sert, güçlü ve acımasız bir kumarhane sahibidir. Songül (Sibel Egemen) sokaklarda ve meyhanelerde şarkılar söyleyerek yaşamını sürdüren yoksul bir sokak şarkıcısıdır. Düşlerinde kendisini sürekli büy..

Mıhlama Nasıl Yapılır 00:47

Mıhlama Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağı 2,5 yemek kaşığı mısır unu 1 su bardağı su 1 su bardağı küp küp doğranmış Karadeniz kaşarı Hazırlanışı; 1. Tavamıza tereyağını alıp eritelim. 2. Üzerine mısır unu ekleyip sürekli karış..

Annesine Hapşırık Şakası Yapan Zalim Evlat 00:40

Annesine Hapşırık Şakası Yapan Zalim Evlat

Eline aldığı fıs fısla annesini sürekli trolleyen genç ve sürekli şakalanmaktan çılgına dönen anne. Keyifli seyirler....

  • JET TV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otizmin Tedavisi Nasıl Yapılır 00:57

Otizmin Tedavisi Nasıl Yapılır

Otizmin günümüz şartlarında ilaçla tedavisi yok, ancak bilinen ve iyi uygulandığında etkili olan tek tedavi yöntemi erken, yoğun ve sürekli özel eğitim. Ancak bu şekilde otistik belirtiler ortadan kaldırılabilir ve probl..

  • NABIZ tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi 07:03

Fırlatma İçin Taşınan Dev Falcon 9 Roketi

Falcon 9, Kaliforniya'da Hawthorne isimli bölgede bulunan SpaceX tesisinde üretiliyor. Aynı zamanda sürekli olarak geliştirilmelerine devam edilen roket, sürekli olarak bu tesise getiriliyor. Bununla birlikte fırlatma al..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Peşine Polisleri Takıp Kovalamaca Oynayan Motosikletli 04:13

Peşine Polisleri Takıp Kovalamaca Oynayan Motosikletli

Cesaret mi diyeyim salaklık mı, bilemedim. Sürekli geriye dönüp dönüp bakıyor ama polisler bir yerleden çıkıyor sürekli...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..