#Sıcak jüpiter

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı 02:18

Gerçek Kesit Manyak Fragmanı

Annesine çok düşkün bir adam olan Rıza belediyede temizlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Annesine olan düşkünlüğü onun kendi yuvasını kurmasına engel olur. Fakat karşı apartmana taşınan Serpil sayesinde Rıza evlilik fi..

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi 00:36

Mastabe (Pazılı Cacık) Tarifi

Sıcak Su 1 Demet Pazı Sapı 1 Demet Pazı Tuz Üzeri İçin : 1 Kase Süzme Yoğurt 1 Diş Dövülmüş Sarımsak Tuz Zeytinyağı 1 Tatlı Kaşığı Çörek Otu Zeytinyağı..

Yapımı 3 Ay Süren Limon Tatlısı 08:00

Yapımı 3 Ay Süren Limon Tatlısı

Tatlıyı yerken kendinden geçen (00:36) adamın yaptığı limon tatlısı. Neredeyse gerçek limondan ayırt edilemeyecek kadar gerçek görünüyor. Yapımının üç ay sürmesinin sebebi ise (01:45) sıcak suda pişirilmiş limonların üç ..

  • JET TV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Atiye - Dondurma 03:48

Atiye - Dondurma

İşte geliyor bu yazın tatlısı Atiye.. Güneşin sevdalısı Hem izler hem dans edersin Toplansın herkes İşte yılın bombası Dondurma gibi bir şey Vanilya çilek çikolata Dondurma dondurma dondurma Vanilya çilek çikolatayı unut..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet 02:25

Baba ve 4 Yaşındaki Kızından Mükemmel Düet

You've got a friend in me Dostunum ben senin You've got a friend in me Dostunum ben senin When the road looks rough ahead Önümüzdeki yol zor olduğunda And you're miles and miles from your nice warm bed Ve sıcak gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi 05:18

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Tarifi

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği için Malzemeler: 4-5 dal tercihen orta kalınlıkta pırasa 2 adet havuç 1 adet soğan 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı yarım çay bardağı pirinç 1çay kaşığı kadar tuz 2 adet domates + domatesin rengi ço..

Kolay Fellah Köftesi Tarifi 06:33

Kolay Fellah Köftesi Tarifi

Kıymalı Bulgur Köftesi İçin Malzemeler: 1 su bardağı ince bulgur 1 su bardağı kaynamış sıcak su 1 yumurta 2 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kimyon 1 su bardağına yakın un gerekirse ayarlamak için 1-2 yemek kaşığı ekstra su..

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Ahmet Kaya Tedirgin 06:28

Ahmet Kaya Tedirgin

Sarı sıcak yazılar uzak Dost uzanan eller uzak Karanlıklar kurmuş tuzak Benim sonum dünden belli Haramiler sarmış yolumu Güvercinler muhbir uçar Telden tele fermanım gider Benim sonum dünden belli Gözlerim dola..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

Tereyağlı Erişte Tarifi 01:22

Tereyağlı Erişte Tarifi

Tereyağlı erişte 1.Uygun bir tencereye 3 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı sıvı yağ alınır, 2.Tereyağı eridikten sonra 3 su bardağı erişte tencereye eklenir ve eriştelerin rengi dönene kadar kavrulur. 3.Kavrulan er..

Türkiye Savaşı Durduracak Güç 01:00

Türkiye Savaşı Durduracak Güç

Türkiye, Duma'daki kimyasal saldırı sonrası ABD ile Rusya arasında tırmanan gerilimde devreye girerek krizin sıcak savaşa dönüşmesini engelleyen güç oldu...

Doğubeyazıt'ta 8 Teröristin Vurulma Anı 01:54

Doğubeyazıt'ta 8 Teröristin Vurulma Anı

Doğubayazıt'ta 8 terörist etkisiz hale getirildi. O sıcak çatışma anları kameraya böyle kaydedildi...

Fethiye Sahillerine Yaz Geldi 00:45

Fethiye Sahillerine Yaz Geldi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde etkili olan sıcak hava, sahilleri hareketlendirdi...

İçli Köfte Tarifi 11:47

İçli Köfte Tarifi

İÇLİ KÖFTE TARİFİ MALZEMELER İÇ MALZEMELER: -300 gr az yağlı kıyma -2 orta boy soğan -1 yemek kaşığı domates ve biber salçası -1 tatlı kaşığı tuz -1 tatlı kaşığı pul biber -Yarım çay kaşığı karabiber -1 Çay bardağı çeki..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(aksam yemegi) 11:33

Zeytinyagli Biber dolmasi, kiymali tarhana corbasi,Mayali pişi tarifi(

12 - 15 tane dolmalık biber 1 buçuk su bardağı pirinç 1 tane kuru soğan 3 diş sarmısak 1tutam maydonoz 1 tane domates 1 çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı domates salçası yarım limon suyu baharat olarakta Tuz ka..

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi 06:20

Fırında En Kolay Etli Sebze Kebabı Tarifi

Fırınd Etli Sebzeli Kebap Tarifi için malzemeler: 750gr. Kuzu kuşbaşı 3er adet patlıcan kabak patates 4-5 adet çarliston veya sivribiber 1-2 adet soğan 5-6 diş sarımsak 1er tatlı kaşığı tuz, kırmızı pul biber, kekik, bi..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar 44:06

Lanetli Değirmende Bir Gece Paranormal Olaylar

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni 02:29

Cinlerin İnsanlara Musallat Olmasının 10 Nedeni

1- Kaynar Su - Geceleyin besmele çekilmeden dökülen sıcak suyun cinlerin üzerine gelmesiyle intikam almak için musallat olurlar. 2-Boş Yatak - Boş kalmış bir yatakta cin yatması durumunda üzerine yatmak. 3-Sigara İzm..

  • ZULMA tarafından
  • 1.509 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi 06:04

Tavuklu Tel Şehriye Salatası Tarifi

Tavuklu Tel şehriye salatası için malzemeler: (5-6 kişilik) Tel Şehriyeyi haşlamak için: 1 su bardağı tel şehriye 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 buçuk su bardağından biraz az sıcak su 1 silme çay kaşığı tuz Ayrıca: 1er b..

Fırında Tavuk But Tarifi 03:19

Fırında Tavuk But Tarifi

Mütevazı Tavuk Tarifi İçin Malzemeler: 4-5 adet tavuk but 2 adet kuru soğan 7-8 adet sarımsak 6-7 adet Patates 2-3 adet yeşil sivri biber 2 adet rende domates Yarım limon ( tavukları ovmak için) 1 tatlı kaşığı toz şeker ..

Sini Köftesi Tarifi 04:20

Sini Köftesi Tarifi

MALZEMELER • 1,5 su bardağı ince köftelik bulgur, • 3 adet orta boy patates, • 1 tepeleme yemek kaşığı biber salçası, • 1,5 su bardağı sıcak su, • Tuz, • Patatesleri haşlamak için ekstra su. İç Harcı için; • 1 adet büyü..

Şehriyeli Arpacık Pilavı 04:02

Şehriyeli Arpacık Pilavı

Şehriyeli Arpacık Pilavı Tarifi Malzemeleri 1 Yemek Kaşığı Tereyağ Yarım Bulyon 1 Su bardağı Arpacık Yarım Su bardağı Şehriye 1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı Tuz 2.5 Su bardağı Sıcak Su..

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır 03:23

Üzerinizde Cin veya Büyü Var mı Nasıl Anlaşılır

Cinlerden Korunmak İçin Hangi Ayet ve Duaları Okumalıyız? Euzu besmele ile birlikte Fatiha, Nas, Felak, Ayet El Kürsi, Bakara suresinin son beş ayeti, Mümin suresinin başından masiir’e kadar okunmalıdır. Sürekli namaz a..

  • ZULMA tarafından
  • 2.207 görüntüleme
  • 8 yıl önce