#Sıcak jüpiter

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 02:54

Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 adet soğan 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1-2 adet havuç 1 orta boy patates 2 diş sarımsak 1 silme yemek kaşığı un 1 su bardağı kırmızı mercimek yaklaşık 5-6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et/t..

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi 03:06

Yeşil Mercimekli Mantı Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı yeşil mercimek 1 büyük kase dondurulmuş veya ev yapımı mantı 4-5 su bardağı kaynamış sıcak su 1 silme tatlı kaşığı kadar tuz terbiyesi için: yaklaşık 2 su bardağı yoğurt 2 yemek kaşığı (çok tepe..

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:12

Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet soğan 1-2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 1 buçuk su bardağı sarı mercimek yaklaşık 6 su bardağı kaynamış sıcak su veya et suyu servis etmek için 1 yemek kaşığı tereyağı + to..

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere 03:54

Barış Manço – Hemşerim Memleket Nere

Kendimi bildim bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uçtan bir uca gezdim şu fani dünyayı Okumuşu, cahili, yoksulu, zengini hiç farkı yok hepsi aynı Sonunda bende anladım hanyayı Konyayı Sanki insanlık pazara çık..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi 04:18

Dalyan Köfte (Garnitürlü Dolgulu Rulo Köfte) Tarifi

Dalyan Köfte için malzemeler: 500gr. Orta yağlı kıyma 1 büyük boy soğan 1 yumurta 1 iri tutam maydanoz tuz karabiber arzuya göre kimyon içine 4 5 adet katı haşlanmış yumurta 1'er ufak kase haşlanmış bezelye ve küp havuç..

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi 02:36

Kremalı Mantar Çorbası Tarifi

Malzemeler: 1 paket (yaklaşık 400gr. mantar) 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 3 silme yemek kaşığı un 1 paket süt kreması veya yarım paket süt kreması + 1 su bardağı süt veya sadece 1 buçuk bardak kadar..

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır 03:16

Yayla Çorbası Nasıl Yapılır

Malzemeler: Yarım su bardağı kırıklı veya normal pirinç yaklaşık 3 su bardağı su 1 yumurta 1 su bardağı kadar tatlı katıca yoğurt 1 yemek kaşığı tepeleme un yeterince sıcak kaynamış su 1 tatlı kaşığı veya damak tadınıza ..

Ceylan - Minnoş 03:44

Ceylan - Minnoş

Entarimi dar biçtim Yakasını dar kestim Ne talihsiz başım var Asker oğlana düştüm Hele hele minnoş minnoş minnoş Hele minnoş minnoş minnoş Entarisi vişneden Şimdi gelir çeşmeden Alacaksan al beni Yataklara düşmeden He..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atış Poligonunda Görünmez Kaza 00:24

Atış Poligonunda Görünmez Kaza

Poligonda tabancayla atış yapan adamın sırtına sıcak bir kovan giriyor ve olanlar oluyor. Ense kısmından içeri giren boş kovan yüzünden canı yanan adam onu çıkarmak isterken, elindeki tabancayı iki kere ateşliyor ve o es..

  • JET TV tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Salçalı Köfte Patates Tarifi 03:24

Salçalı Köfte Patates Tarifi

Malzemeler: Köfte için: 1 adet soğan 3-4 dilim ekmek 1 büyük tutam maydanoz yarım kilo orta yağlı veya az yağlı kıyma 1er silme tatlı kaşığı tuz karabiber (köfteniz yağlı değilse biraz zeytinyağı ekleyebilirsiniz) 4-5 ad..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı 04:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşın Evinde İftar Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar için Ankaralı bir ailenin sofrasına konuk oldu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar saatinde Ankaralı bir ailenin konuğu oldu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte yer sofrasına oturan Erdoğan..

  • mızmız tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ece'nin Koyunu Var 03:48

Ece'nin Koyunu Var

Ecenin koyunu var Koyunu var, koyunu var, Ecenin koyunu var Tüyleri bembeyaz Ecenin zürafası var Zürafası var, zürafası var, Ecenin zürafası var Boynu çok uzun Uzun uzun, uzun uzun, uzun uzun, Çok çok çok uzun Ecenin ..

Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler! 15:11

Gamze Taşkından Tuğçeye Ağır Sözler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde Gamze Taşkın herkesin Tuğçe Ekim'i çok sıcak bulduğunu ama kendisinin onu hissetmediğini ve diğer yarışmada halk oylamasıyla en dobra ödülünü a..

  • ANKA tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinem Güngör - Seni Gördüm 03:33

Sinem Güngör - Seni Gördüm

Şarkı Sözleri Ne sıcak ne de soğuktu Kalabalık ama biraz da boştu Beklentilerim çok yoğundu Ben arsız olmuş olabilirim Biraz arsız olmuş olabilirim Seni gördüm Saniyeler bile bölündü Ellerin doluydu Başka birinin eliyl..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Saman İşçilerinin Zorlu Mücadelesi 00:47

Saman İşçilerinin Zorlu Mücadelesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden Hatay'ın Hassa ilçesine gelen sezonluk saman işçileri, ramazan ayında güneşin altında sıcak havaya rağmen ekmek parası için mücadele veriyor...

Sulanan Ördekler 00:16

Sulanan Ördekler

Sıcak havalarda serinletilen ördeklerin tomayla insan sulanması gibi sulanıyor efendim. İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor 00:57

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı Faaliyetini Sürdürüyor

ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'nın, en son patlamada şimdiye kadarki en sıcak ve hızlı lav kitlesini püskürttüğü bildirildi...

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır 02:43

Ev Limonatası Evde Nefis Limonata Nasıl Yapılır

Bu sıcak günlerde buz gibi nefis bir ev limonatası tarifi videosu ile karşınızdayız. Özellikle ramazan ayı ile birlikte oruç tutanlar akşamları iftardan sonra serinlemek için mutlaka denemelisiniz...

Küvetli Motosiklet ile Serinleyen Adanalı Gençler 00:35

Küvetli Motosiklet ile Serinleyen Adanalı Gençler

Bu görüntüler Adana'da Kasım Gülek Köprüsü üzerinde çekildi. Sıcaktan bunalmış Adanalı gençler sıcak havada trafikte ilerlerken böyle görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Komik Videolar 10:27

Karışık Komik Videolar

Şu sıcak stresli günlerde azda olsa eğlenelim dedik .İyi seyirler efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi 03:20

Kayseri Tepsi Mantısı Tarifi

Bu videoda Kayseri tepsi mantısı nasıl yapılır? izleyebilirsiniz. Yöresel tarifleri sevenlerin, farklı mantı tariflerini merak edenlerin, yöresel tepsi mantısı tarifi arayanların bu videoyu izlemesini tavsiye ederim. Tep..

Yataktan Çıkmak İstemeyen Tembel Papağan 00:42

Yataktan Çıkmak İstemeyen Tembel Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce