#Sıcak jüpiter

 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedi Belgesel Film İzle 1:18:58

Kedi Belgesel Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Temizleme Süreci 01:06

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Tem

Chem-Dry'ın üstün seramik, taş, fayans, sert zemin, derz temizleme süreci. Chem-Dry taş sert zemin temizlemede Sıcak Karbonatlı yıkama temizleme sürecini uygular. sert zeminlerdeki bakterileri, mikropları, kir ve lekele..

  • JET TV tarafından
  • 723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çıldır Gölü’nde buzlarla vals 04:35

Çıldır Gölü’nde buzlarla vals

Kars’ta son günlerde etkili olan sıcak hava, Çıldır Gölü’nün kısmen buzlarını çözerken, vatandaşlar buz üzerinde adeta vals yapıyor. Çözülmeye başlayan Çıldır Gölü ve üzerindeki vatandaşlar havadan görüntülendi...

Tahin Pekmez Smoothie 03:19

Tahin Pekmez Smoothie

Tahin Pekmez Smoothie Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1/2 su bardağı yulaf ezmesi 2 yemek kaşığı tahin 4 yemek kaşığı pekmez 1 çay kaşığı toz tarçın 1 çay kaşığı toz zencefil 2 adet muz Hazırlanışı; Mutfak robotunuz ya d..

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım 14:31

Uygun Fiyatlı Favori Rujlarım

Kışın gelip çattığı ve soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde artık nispeten daha sıcak tonlardaki Sonbahar makyajlarımızı bırakıp daha soğuk tonlara yönelmeye başladık. Tam da bu makyajla..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR 02:20

SEÇİM BARAJI YÜZDE 5 YA DA 7'YE İNEBİLİR

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin seçim barajının makul düzeye indirilmesi ve ittifak halinde de barajın korunması teklifine AK Parti yönetiminin sıcak baktığı öğrenildi. Barajın yüzde 5 veya 7’ye çekilmesi gibi formüller üz..

Karadeniz'de can pazarı 01:26

Karadeniz'de can pazarı

SICAK BİR GELİŞMEYLE DEVAM EDELİM. KARADENİZ'DE CAN PAZARI KURULDU BUGÜN. FIRTINADA İLERLEYEMEYEN RUS BANDRALI GEMİ BATTI. 12 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 6'SI KURTARILDI, İKİSİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ARAMA KURTARMA ÇALIŞ..

Bahçeli'den sert tepki! 02:15

Bahçeli'den sert tepki!

MHP LİDERİ BAHÇELİ DE GÜNDEMİN SICAK BAŞLIKLARINI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DEĞERLENDİRDİ. GELECEK PARTİSİ'NDEN SELÇUK ÖZDAĞ'IN UĞRADIĞI SALDIRI İÇİN, MHP'NİN HEDEF ALINDIĞINI SÖYLEDİ; OLANLARI KOMPLO OLARAK NİTELENDİRD..

Bu Mahalle Her Gün 16 Santimetre Kayıyor 01:52

Bu Mahalle Her Gün 16 Santimetre Kayıyor

Isparta’da bir mahalle heyelan tehlikesiyle karşı karşıya. Her gün 16 santim kaydığı belirlenen mahallenin acilen boşaltılması gerekiyor. Ancak vatandaşlar buna pek sıcak bakmıyor...

Depolar soğan dolu! 02:45

Depolar soğan dolu!

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA KİLOSU 10 LİRAYA KADAR ÇIKAN SOĞAN, BU YIL ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEDİ. PANDEMİ NEDENİYLE LOKANTALAR SOĞAN ALMAYI AZALTTI, SICAK HAVA YÜZÜNDEN TONLARCA SOĞAN DEPOLARDA ÇÜRÜMEYE BAŞLADI. TARLADA KİLOG..

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’ 02:06

Siyasetin gündemi ‘Kapatma davası’

HDP’nin kapatılması için hazırlanan iddianame meclis koridorlarının en sıcak başlığı. İktidar da muhalefet te bu konuyu konuştu. En anlamlı tepki ise Diyarbakır annelerinden geldi...

Kaşarlı Ekmek Tarifi 05:45

Kaşarlı Ekmek Tarifi

Malzemeleri: 1 Su bardağı ılık su 1 Çay bardağı ılık süt 1 Paket kuru maya (yada yarım paket yaş maya) 1 Yemek kaşığı şeker 2 Yemek kaşığı sıvı yağ Yaklaşık 4-5 su bardağı un 1 Tatlı kaşığı tuz (not kullandığınız kaşar p..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Afrin'deki askerden anneye sürpriz 01:43

Afrin'deki askerden anneye sürpriz

VE SIRADA ASKER ANNESİNİ AĞLATAN BİR DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ VAR!! AYLARDIR SURİYE'NİN EN SICAK ADRESLERİNDEN BİRİNDE, AFRİN'DE GÖREVLİYDİ. BEKLEDİĞİ İZNİ ALINCA ONUN YOLUNU GÖZLEYEN ANNESİNE HİÇ UNUTAMAYACAĞI BİR SÜRPRİZ HAZ..

Eve teslim iftar paketi 02:36

Eve teslim iftar paketi

BU RAMAZAN BAZI LOKANTA VE RESTORANLAR EVE TESLİM İFTAR PAKETİ HAZIRLADI. ÇITIR ÇITIR PİDE, HURMA, SICAK ÇORBA, ANA YEMEK VE GÜLLAÇTAN OLUŞAN PAKETLER İFTAR SAATİNDE MÜSTERİLERE ULAŞSIN DİYE TAM ZAMANINDA YOLA ÇIKTI...

Müjdeli haber! 02:52

Müjdeli haber!

IRAK YAPMAZSA BİZ VURACAĞIZ DEDİ, TERÖR YUVASI KANDİL İLE BİRLİKTE MAHMUR KAMPINA DA OPERASYON SİNYALİ VERDİ. İÇ VE DIŞ SİYASETİN SICAK BAŞLIKLARINI DEĞERLENDİREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, YAPTIRDIĞI ANTİKOR TESTİNİN SONU..

Saklanan askerleri polis çıkardı 03:22

Saklanan askerleri polis çıkardı

O KARANLIK GECEDE HAİNLERİN HEDEFİNDEKİ KRİTİK NOKTALARDAN BİRİ DE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'YDİ... DARBECİLER GÖZLERİNİ KIRPMADAN MASUM SİVİLLERİN ÜZERİNE ATEŞ AÇTI... SHOW HABER GENEL YAYIN YÖNETMENİ RIDVAN BIYIK'..

 Eggs Benedict Tarifi 05:00

Eggs Benedict Tarifi

Eggs Benedict Malzemeler: 1 dilim çavdarlı ekmek 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 dilim pastırma 4-5 dal frenk soğan Hollandaise Sos İçin; 2 yemek kaşığı sade yağ 2 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı su 2 yem..

Poğaça Tarifi 13:32

Poğaça Tarifi

Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Not : Bu ölçüden 3 tepsi çıkıyor 1 Tane yaş maya 2 Su bardağı süt 1 Su bardağı su 1 Su bardağı yoğurt 1 Su bardağı sıvıyağ 4 Tane yumurta (2 tanesini tüm hamura kırın diğer iki tanesinin be..

Tatlı Çörek Tarifi 11:31

Tatlı Çörek Tarifi

Tatlı Çörek Tarifi (Nusszopf) ve Malzemeler : Hamuru İçin Gerekenler : 1 Çay bardağı seker 1 Paket kuru maya (ya da yarım paket yaş maya) 1 Tane yumurta 1 Paket vanilya 1 Su bardağı ılık süt 1 Çay bardağı ılık su 2 Yeme..

İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geri Geliyor Hava Sıcaklığı 40 Derece Olacak! İşte Detaylar 01:52

İstanbul'a Kavurucu Sıcaklar Geri Geliyor Hava Sıcaklığı 40 Derece Ola

YAĞMURUN SONU KAVURUCU SICAK..

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi 07:26

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi

Fırında Mantarlı Kaşarlı Tavuk Sarma Tarifi ve Malzemeler : İç Malzemesi İçin : Yarım kilo mantar 1 Tane kırmızı biber 1 Tane kuru soğan 3-4 Yemek kaşığı sıvıyağ Tuz karabiber kekik 8 Tane tavuk but (kasabınızdan kemik..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

Marshmallow Barları Tarifi 03:27

Marshmallow Barları Tarifi

Malzemeler : 2 su bardağı küçük marshmallow 250 gr (1,5 su bardağı) bitter çikolata 50 gr (1,5 yemek kaşığı) tereyağı 150 gr (3 yemek kaşığı) fıstık ezmesi 1 su bardağı pirinç fıstık Hazırlanışı : Çikolata ve fıstık ez..

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu 00:53

Kazakistan’da iklim krizi- 178 bin hektar tahıl alanı kurudu

Kazakistan'da küresel iklim değişikliği bu yıl hiç yağış almayan bazı bölgelerde binlerce hayvanın telef olmasına ve tarım alanlarının kurumasına yol açtı. Ülkenin güney ve batı kesimlerinde daha önce görülmemiş sıcak ha..

Perşembe'ye dikkat 02:16

Perşembe'ye dikkat

KAVURUCU SICAK GİDİYOR YAĞIŞ GELİYOR..

Sivas’ta rekor sıcaklık 02:12

Sivas’ta rekor sıcaklık

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Sivas'ta bugün son asrın en sıcak 29 Ağustos'u yaşandı...