#Sıfır

Magazin Dünyasının Ünlü Kadınları Makyajsız Halleriyle Hodri Meydan Dedi Magazin D 06:05

Magazin Dünyasının Ünlü Kadınları Makyajsız Halleriyle Hodri Meydan De

Sosyal Medyada Yeni Bir Trend Haline Gelen Makyajsız Selfie Modasına Ayak Uyduran Ve Cesaret Örneği Gösteren Magazin Dünyasının Ünlü Ve Güzel Kadınları Sıfır Makyajlı Halleriyle Hodri Meydan Dedi İzle..

  • BETA tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

AI The Somnium Files Announcement Trailer 00:50

AI The Somnium Files Announcement Trailer

Sıfır Escape serisinin yönetmeninden yeni yaklaşan oyunun fragmanını izleyin. Daha fazla römork izleyin!..

  • Gaming tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pınar Altuğ'un Makyajsız Paylaşımı Olay Oldu 02:43

Pınar Altuğ'un Makyajsız Paylaşımı Olay Oldu

Pınar Altuğ'un makyajsız paylaşımı olay oldu Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Pınar Altuğ, son olarak makyajsız halini paylaştı. Ünlü oyuncunun bu halinin beğenmeyen takipçileri Keşke paylaşmas..

  • BETA tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gülşen   Bangır Bangır 2018 04:03

Gülşen Bangır Bangır 2018

Yanım çok kalabalık sesin gelmiyor bağır Müzik son ses bangır bangır Ağzı bozuk şarkılar tuttum sana biraz ağır Haydi, haydi saldır saldır Gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın Garanti bildin beni, havalandın Yürek yemiş sa..

  • Osama ayad tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Facia Üçlü Kız Mı Lan O 04:27

Facia Üçlü Kız Mı Lan O

Sefa Kındır Mami Yeni Vine Sıfır Bir Adana Çılgınları Sefa Kındır, Mami ve Emre Gül'ün komedi dünyasına HOŞGELDİNİZ! Bu video oldukça komik, eğlenceli ve güldürücü oldu. İzlerken çok eğleneceksiniz! Facia Üçlü'yü takipt..

  • JET TV tarafından
  • 2.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
2018-2019 8.SINIF MATEMATİK  ÜSLÜ SAYILAR TOPLAMA,ÇIKARMA,ÇARPMA,BÖLME İŞLEMLERİ VE  BİLİMSEL GÖSTRM 11:43

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR TOPLAMA,ÇIKARMA,ÇARPMA,BÖLME

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ 13:56

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK ÜSLÜ SAYILAR SORU ÇÖZÜMLERİ

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIMI 33:53

2018-2019 9.SINIF MATEMATİK SAYI KÜMELERİ/TEMEL KAVRAMLAR KONU ANLATIM

2018 2019 MATEMATİK SAYI KÜMELERİ TEMEL KAVRAMLAR YENİ MÜFREDAT SAYI SAYI KÜMELERİ SAYI ÇEŞİTLERİ ARDIŞIK SAYILAR RAKAM SAYI SAYMA SAYILARI S DOĞAL SAYILAR N TAM SAYILAR Z RASYONEL SAYILAR Q İRRASYONEL SAYILAR Q' REEL ..

Gaza Gelince Alevlenen Tofaş 00:42

Gaza Gelince Alevlenen Tofaş

Boş bir alanda toplanan elemanlardan biri Tofaş marka aracı ile yolda sıfır çizmeye başlamış. Ancak Tofaş'ın bünyesi fazla atraksiyonu kaldıramamış...

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
6 Bin Liraya Cep Telefonu Aldığını Sanan Esnafın Demir Parçası Alması 02:04

6 Bin Liraya Cep Telefonu Aldığını Sanan Esnafın Demir Parçası Alması

Kahramanmaraş'ta bir telefoncu içinde sıfır cep telefonu olduğunu düşünerek satın aldığı ambalajı açılmamış kutudan demir çıkınca dolandırıldığını anlamış...

  • JET TV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aheste Aheste Kayan Patencinin Hak Ettiğini Alması 05:54

Aheste Aheste Kayan Patencinin Hak Ettiğini Alması

Buz pateninde alkışa layık performanslardan sonra bu adamın performansı solda sıfır kalır. Hakettiği puanı da almış zaten..

  • JET TV tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Manyak İşi Pantolon 00:28

Manyak İşi Pantolon

Moda denildiğinde ilginç kıyafetler aklınıza gelmiş olmalı, ancak bu kot pantolon bütün modelleri solda sıfır bırakır. Bu ne iğrenç bir şey böyle...

  • JET TV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
2018 2018 9.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ DENKLEMLER / KÖKLÜ İFADE İÇEREN DENKLEMLER 17:35

2018 2018 9.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ DENKLEMLER / KÖKLÜ İFADE İÇEREN DENK

2018 2019 9. SINIF MATEMATİKnYENİ MÜFREDATnTYTnnKÖKLÜ DENKLEMLERnKÖKLÜ İFADE İÇEREN DENKLEMLERnN KÖK A NTEK İSE REEL OLURnN KÖK A N ÇİFT İSE A BÜYÜK EŞİTTİR SIFIR 0 OLMALIn N ÇİFT İSE KÖK İÇİ SIFIRDAN 0 DAN KÜÇÜK OLURS..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Dakika Bir Gol Bir 03:33

Dakika Bir Gol Bir

Yetkili bayiden sıfır araç alan adam direksiyon başına geçmiş ve kontağı çevirmiş. Ancak adam direksiyonunu çevirememiş...

  • PengoTV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı 03:06

Parasını ödediği lüks cipe şok eden ÖTV farkı

Bursa’da sıfır cip almak için 276 bin lira ödeme yapan bir müşteriden, üç gün sonra ÖTV zammını gerekçe göstererek 55 bin lira daha istediler. Bütün işlemleri yaparak parayı da ödediğini iddia eden vatandaş, “Ödememi yap..

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak 05:07

Pazar Artıklarından Yıllık 120 Bin TL Tasarruf Sağlanacak

Kocaeli’de Gebze Belediyesi tarafından kurulan tesiste Pazar alanından toplanan sebze-meyve atıklarından kompost gübre üretilecek ekonomiye kazandırılıyor. Sıfır atık projesi kapsamında gerçekleştirilen geri dönüşüm çalı..

Lastik Jant- hırsızlığı! 01:44

Lastik Jant- hırsızlığı!

ARACINIZI PARK ETTİĞİNİZ YERLERE DİKKAT! OTOMOBİL HIRSIZLARININ YENİ GÖZDESİ LASTİKLER İLE JANTLAR... BAKIN, İSTANBULLU BİR SÜRÜCÜ DAHA 3 HAFTA ÖNCE ALDIĞI SIFIR ARACINI NE HALDE BULDU.....

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

2 el araç fiyatları cep yakıyor 02:33

2 el araç fiyatları cep yakıyor

DÖVİZ İNDİ, 2. EL ARAÇ FİYATLARI DA İNER HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ. ÜSTELİK UZMANLARDAN FİYATLAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR UYARISI GELDİ. SIFIR ARAÇ PİYASASINDA İSE DURUM TAM TERSİ, DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞ İNDİRİM KAMPAYANLARINI BERABERİ..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi 03:10

Çaça016 feat. Emirali & Uğrulhan - Film Gibi

Film Gibi şarkı sözleri ile UĞRULHAN (NAKARAT) Bayadır fazla durgun hayatım efes almak sanki ölüm gibi bayadır fazla zordu kararım sanki karanlık bir cehennemin dibi gibi yaşarken tadtık biz de vedayı Kötü sonlu güze..

2021 model araçlarda indirim fırsatı 02:12

2021 model araçlarda indirim fırsatı

ARABA ALMAK İSTEYENLERİN DİKKATİNE...2021 MODEL ARAÇLARIN GELMESİYLE OTOMOTİV PİYASASINDA HAREKETLİLİK BAŞLADI. SIFIR OTOMOBİLLERDE KAMPANYA VAR. BAZI ARAÇLAR UCUZLADI. PEKİ İKİNCİ EL BU DURUMDAN NASIL ETKİLENDİ?SİZİN İÇ..

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik 04:16

Zeynep Bastık, Hazal Kaya - Çalkala Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Akustik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Türkoğlu Cajon: Cenk Saraç Kayıt-Mix: Akın Erdem Kadız “Çalkala” şarkı sözleriyle; Hepimize iyi kötü bir şeyler oldu Bir sana olmadı, hayret Sen gerine..