#Sıfır mesafe

Korona Bulaştırmada Yeni Trend- 04:23

Korona Bulaştırmada Yeni Trend-

Korona virüs döneminde insanlar fiziksel mesafeyi önlemek ve temastan kaçınmak için farklı selamlaşma yöntemlerine başvuruyor. Kimi insanlar yumruk tokuşturarak selamlaşırken uzmanlar ise temasın her türlüsünün virüsü ..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

Üstü kokoreççi, altı pavyon! 02:29

Üstü kokoreççi, altı pavyon!

SONUNDA BU DA OLDU... İSTANBUL ESENYURT'TA DIŞARIDAN KOKOREÇÇİ GİBİ GÖRÜNEN İŞLETMENİN ALTINDAN PAVYON ÇIKTI... SOSYAL MESAFE DEĞİL YAKIN MESAFENİN ESAS ALINDIĞI PAVYON ÜSTÜ KOKOREÇÇİ'NİN HİKAYESİ GELİYOR EKRANLARINIZA...

Vaka Artışlarının İki Önemli Sebebi 02:02

Vaka Artışlarının İki Önemli Sebebi

Son zamanlarda koronavirüs vakaları oldukça arttı. Uzmanlar, virüsün yayılmasının en önemli iki nedeninin gençlerdeki 'Ben ayakta atlatırım’ algısı ve 'Virüsü geçirdim' diyerek maske ve mesafe kurallarına uyulmaması oldu..

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi 04:25

İstanbul’da metrobüs manzarası yine değişmedi

İstanbul'da korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında başlayacak olan kısıtlama öncesi, son mesai saatinde trafik ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu. Metrobüse binecek olan vatandaşların sosyal mesafe kulları..

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor 02:58

İlk ihracat treni Çin’de resmi töreni bekliyor

Türkiye-Çin ilk ihracat blok treni, toplamda ise 8 bin 963 kilometre mesafe kat etmesinin ardından Çin'in Xian kentine ulaştı. Tren, Xian kentinde 23 Aralık’ta yapılacak resmi töreni bekliyor...

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor 00:50

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor

Antalya’da korona virüsü hiçe sayıp bir apartmanın terasına çıkan 30 kişilik gurup, halay çekip, konfeti patlatarak eğlendi. Halay çekerek sosyal mesafe kurallarına uymayan gurup, o anları birbirlerine sarılarak fotoğraf..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne- 13:32

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin-... Virüsten Korunmada

C, D, E Vitamini, Çinko İçeren Gıdalar Tüketin ... Virüsten Korunmada Vitaminlerin Rolü Ne? Koronavirüs sayılarının giderek arttığı bugünlerde maske, sosyal mesafe ve hijyen önlemlerinin yanı sıra güçlü bir bağışıklık s..

Kız Kulesi Sahilinde pes dedirten görüntü- Doldu taştı 03:19

Kız Kulesi Sahilinde pes dedirten görüntü- Doldu taştı

İstanbul’da havanın güneşli olması nedeniyle vatandaşlar Kız Kulesi Sahiline akın attı. Bazı vatandaşlar sosyal mesafe kuralına uymayarak banklarda otururken, bazı vatandaşların da maskesiz olması dikkat çekti...

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor 02:26

AVM ve Zincir Marketlere Düzenleme Geliyor

Türkiye'de yüzlerce AVM ve binlerce zincir market var. Halen de sayıları artıyor. Ticaret Bakanlığı bir taslak hazırladı. Taslak hayata geçtiğinde artık belli nüfusa sahip yerlerde belli sayıda AVM açılabilecek. Zincir m..

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği! 01:39

İrem Derici ve arkadaşlarının virüslü pikniği!

PANDEMİ KURALLARINI İHLAL EDEN EDENE... MASKE-MESAFE KURALLARINI HİÇE SAYAN, BU KEZ ÜNLÜ BİR İSİMDİ.. YANINDAKİ ARKADAŞLARIYLA PİKNİK YAPAN, ÜSTELİK NEDEN KURALLARI İHLAL EDİYORSUNUZ DİYEN MUHABİRE İLGİNÇ YANITLAR VEREN ..

Güneş korona virüsü unutturdu 02:45

Güneş korona virüsü unutturdu

Çanakkale’de güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşların, korona virüs salgını artış göstermesine rağmen sosyal mesafe ve maske kurallarına uymadığı görüldü...

Uygun fiyatlı et kuyruğu pandemiyi unutturdu 02:32

Uygun fiyatlı et kuyruğu pandemiyi unutturdu

Sivas’ta vatandaşlar, uygun fiyata et alabilmek için Et ve Süt Kurumunun önünde yaklaşık 50 metre uzunluğunda kuyruk oluşturdu. Bu sırada sosyal mesafe de unutuldu...

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi 00:24

Sultanbeyli’de korona virüsü unutturan kılıçlı düğün eğlencesi

Sultanbeyli’de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu saatlerde Suriyeli olduğu iddia edilen bir grup şahıs, ellerindeki kılıçlarla sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe sayıp düğün eğlencesi yaparak, yürüdü. Yaşanan o anl..

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı 02:52

Antalya’da 2 kardeş ellerine tüp alıp sanayiyi birbirine kattı

Antalya’nın Alanya ilçesindeki sanayi sitesinde alkollü olduğu öne sürülen ağabey-kardeş kendilerine jiletle zarar verip iş yerinden aldıkları tüpleri ateşe vermek istedi. Polisin uzun uğraş sonrası ikna olan 2 kardeş gö..

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Şeytana paketlenmiş taş atılacak! 02:01

Şeytana paketlenmiş taş atılacak!

SUUDİ ARABİSTAN HÜKÜMETİ 60 BİN HACI ADAYININ, KUTSAL TOPRAKLARA GİDEBİLECEĞİNİ DUYURDU. HAC İBADETİ İÇİN KORONA TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK ..ŞEYTAN TAŞLAMA SIRASINDA SOSYAL MESAFE KORUNACAK, ÖZEL STERİL POŞETE KO..

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yaptı 05:17

Trabzonlu öğrenciler 1 TL ile 100 kilometre giden elektrikli araç yapt

Trabzon'un Of ilçesinde meslek lisesi öğrencileri 8 ayda yaptıkları 120 kilo ağırlığındaki elektrikli araç, bir tam şarjla 1 TL'ye 100 kilometre gidebiliyor. Teknofest elemelerini geçen öğrenciler, ''Simurg'' isimli araç..

Meto - Her Şey Yolunda 02:30

Meto - Her Şey Yolunda

Her Şey Yolunda şarkı sözleri ile Her şey yolunda stres boşuna Mary yanımda kimse değil umrumda Herkes yolunda panik boşuna Olmak zorunda para gider hoşuma ye Hiç yoktan baba kurdu kale Kaptan Sağlam yaslan lale..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat 00:51

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat

Irak Sınırına Askeri Sevkiyat Musul'un IŞİD'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan operasyon dün gece başlarken, aynı saatlerde Türkiye-Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Şırnak'ın Silopi ilçesine tank ve..

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir 04:45

Nükleer piller şarj etmeden binlerce yıl çalışabilir

Bristol Üniversitesi uzmanları binlerce yıldır enerji ile değil çok güçlü cihazlar temin edebilir nükleer pilin bir prototip geliştirdi. Üniversitenin web sitesine göre radyasyon ve kirleticilerin sıfır olduğu belirtildi..

  • PengoTV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı  Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. 02:42

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı

Kilis Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle Öncüpınar Sınır Kapısı Araç Ve Yaya Trafiğine Kapatıldı. Kilis’in karşısında bulunan Suriye’nin Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında iki muhalif grubun Babul Sel..

50 köpekle yaşıyor 01:20

50 köpekle yaşıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan emekli anestezi uzmanı doktor Aylin Yıldız Schwarz, denize sıfır villasının hem odalarını hem de bahçesini yaşadığı 50 köpek için özel olarak dizayn ettirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Hollywood Yıldızlarının Makyajsız Hallleri 03:42

Ünlü Hollywood Yıldızlarının Makyajsız Hallleri

Gösterdikleri performansları kadar güzellikleriylede gündemden düşmeyen Hollywood yldızlarının günlük hayatta sıfır makyajlı halleriyle çekilen resimlerine çok şaşıracaksınız...

  • ANKA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kameraya Yansıyan Trafik Terörü 00:24

Kameraya Yansıyan Trafik Terörü

TEM otoyolunda bir otomobil, önündeki kamyona adeta sıfır yanaşarak seyretti. Otomobil sürücüsünün ölüme meydan okuduğu o anlarsa cep telefonu kameralarına yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor 01:36

İstanbul'a Elektrikli Taksiler Geliyor

Yaklaşık 18 bin adet taksi bulunan İstanbul'da yıl sonuna kadar 600 adet elektrikli taksinin yolları çıkması planlanıyor. Nisan ayında yollara çıkacak taksiler 0 elektrikli ve sıfır karbondioksit salınımına sahip...

  • PITIRCIK tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 8 yıl önce