#Sıla çok aşığın var diyorlar müzik dinle

Bir Günlüğüne Karşı Cinsten Olsan 02:19

Bir Günlüğüne Karşı Cinsten Olsan

Bir sabah uyandın, aynaya baktın ve karşı cinsten olduğunu gördün. Bir gün boyunca karşı cinsten olma hakkın var ne yaparsın?..

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağına] 02:20

Payitaht Abdülhamid Müzikleri - Çırpınırdın Karadeniz [Türkün Bayrağın

Çırpınırdın Karadeniz [Türk'ün Bayrağına] çırpınırdın karadeniz bakıp türk'ün bayrağına ah diyerdin, hiç ölmezdin düşebilsem ayağına! ayrı düşmüş dost elinden iller var ki çarpar sinem vefalıdır geldi giden yol ver türk..

  • ANKA tarafından
  • 2.636 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere AB'ye Veda Ediyor 01:35

İngiltere AB'ye Veda Ediyor

İngiltere’nin Avrupa Birliği ile ayrılık süreci resmen başladı. İngiltere Başbakanı Theresa May’in, ayrılık sürecinin başlatılmasını talep eden 6 sayfalık mektubu, Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk’a teslim edildi. İn..

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım 03:43

Deha Özer - Aşk İçin Savaşalım

Valizler toplanmadan oturalım biraz, Vakit var ayrılığa savaşalım biraz! Son kozunu oyna, bir ümit kaldıysa, Omzuma kon biraz, kanadın yorulduysa! Bir film açalım haydi gel, Bir kadeh şarap koyalım, mumları yakalım! Bun..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Aşk Biter Mi 02:12

Aşk Biter Mi

Aşk gelip geçici bir şey midir? Ölümsüz aşk var mıdır?..

Adnan Oktar'a Porsche Aldıran Anısı 01:57

Adnan Oktar'a Porsche Aldıran Anısı

Adnan Oktar kendi kanalında yaptığı programda sokakta mikrofon uzatılan vatandaşların sorularını yanıtlarken. Hız tutkunuz var mı sorusuna bir anı ile cevap veriyor...

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Pastaları Yemek Değil Yüzüne Bakamayacaksınız 02:54

Bu Pastaları Yemek Değil Yüzüne Bakamayacaksınız

Hiçkimse pastalara hayır demez. Tabii ki herkes pastaları çok sever. Fakat öyle biri var ki, adı Katherine Dey. Onun mutfağından çıkan pastalar, inanın sevmek değil, yenecek, hatta yüzüne bakılacak cinsten değil. İşte 30..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses'in Başı Dertten Kurtulmuyor 10:23

İbrahim Tatlıses'in Başı Dertten Kurtulmuyor

İbrahim Tatlıses ile ilgili yeni haber ve gelişmeler var.....

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle 12:35

Rafadan Tayfa 15.Bölüm İzle

Akın mahallede bulunan oyun alanında dalgın bir şekilde yürürken Mert ve Hayri bir anda onu kolundan yakalar. Sakın bir adım daha atma diye uyarırlar. Ne olduğuna bir türlü anlam veremeyen Akın ısrarla adım atmak istese ..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Roberto Saviano  Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi 01:22

Roberto Saviano Cebelitarık İngiltere'nin Para Aklama Merkezi

İtalyan gazeteci ve yazar Roberto Saviano euronews’e verdiği röportajında İngiltere’yi sert bir dille eleştirdi. 37 yaşındaki Saviano, Cebelitarık bölgesinin İngiltere’nin para aklama merkezi olduğunu belirtti: “Bürokra..

 Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde 06:10

Erdoğan'dan 2 Büyük Müjde

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarların ve güvenlik korucularının maaşlarına yeni bir düzenleme getirildiğinin müjdesini verdi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara buluşmasında 2 bü..

Kavga Esnasında Etrafta Göreceğiniz 14 Tip 02:56

Kavga Esnasında Etrafta Göreceğiniz 14 Tip

Bu Hayat Okulu videosunda Türk kavgalarında etrafta göreceğiniz tipler var. Döverek, fırçalayarak, barıştırarak ayıranlar, keyifle, kınayarak seyredenler, ayırırken dayak yiyenler... Türkler kavga ederken bunları illa gö..

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedilerin Salatalıktan Korkma Anları 05:05

Kedilerin Salatalıktan Korkma Anları

Bu kedilerin salatalıklara karşı niye bu kadar tepkisi var çözemedik ...

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Çocuk Tribi Atan Tatlı Köpek 00:43

Çocuk Tribi Atan Tatlı Köpek

İşte bu kocaman gibi görünen köpeğin de çocuk gibi ufacık ve hassas bir kalbi var Sahibi onu kırmış olacak ki ondan özür dileyene kadar onun yüzüne bakmıyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe 05:00

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman-Bedirhan Gökçe

Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman Dilimde sabah keyfiyle yeni bir ümit türküsü Kar yağmış dağlara , bozulmamış örtüsü Rahvan atlar gibi ırgalanan gökyüzü Gözlerimi kamaştırsa da geleceğim sana Şimdilik bağlayıcı bir takvim ..

  • Candy tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

Depresyon'a Girenlere Kara Haber 00:59

Depresyon'a Girenlere Kara Haber

Sürekli depresyona giren arkadaşlarınız var mı Bu haberle birlikte sevineceksiniz Keyifli seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Mirror Metal Kafa Özel Video 00:47

Black Mirror Metal Kafa Özel Video

Orada kimse var mı? Charlie Brooker'dan altı yeni hikâye şimdi Netflix'te yayında. Aynı Zamanda Türkçe Dublaj Ve Altyazılı Seçenekleri İle Seyredelim.com'dan İzleyebilirsiniz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması 02:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanının görevden uzaklaştırılması için Demek ki bir su kaçağı var. Bize gelen bilgiler çok daha farklı dedi...

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu 09:48

İsrail askerlerinin gözaltına aldığı Fevzi’nin babası İHA’ya konuştu

Filistin’in El Halil kentinde 7 Aralık’ta İsrail polisi tarafından gözleri bağlı olarak götürülen Fevzi Al-Junaidi hâlâ gözaltında bulunuyor. 16 yaşındaki gencin babası Muhammed Al-Junaidi, “Filistinliler için ev diye bi..

Bahar Candanı Jüri Yaka Paça Stüdyodan Attılar! 12:45

Bahar Candanı Jüri Yaka Paça Stüdyodan Attılar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Tuğçe Ekim podyum yürüyüşü yaparken Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu korumaları olarak Tuğçe'nin arkasından yürümeye başladı ve yarışmacıla..

  • ANKA tarafından
  • 831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Ölüm Kalim Evi İzle 1:22:44

Ölüm Kalim Evi İzle

Kelly, erkek arkadaşının korunaklı evine gece vakti tehlikeyi göze alarak bir gölge gibi gizlice sızar. Amacı sevgilisinin 18. yaşgününü sürpriz bir şekilde kutlamak ve geceyi onunla odasında başbaşa geçirmektir. Önce te..

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!! 01:32

Survivor Burçak Elendikten Sonra İlk Paylaşım!!

Burçak Tuncer elendikten sonra ilk paylaşımını yaptı.Instagram hesabından fotoğraf paylaşıp altına şunları yazdı:Güneşli bir Dominik sabahından herkese merhaba! Survivor maceram burada sona erdi. İyisiyle kötüsüyle çok f..

  • ANKA tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce