#Sıla çok aşığın var diyorlar müzik dinle

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni 11:46

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi Dünyanın En Kapatıcı Fondöteni

Dermacol'ün reklamlarını sürekli görüyorsunuzdur. Geçtiğimiz gün tesadüfen karşıma çıktı ve bu kadar reklamı yapılan ürünü denemek istedim. Sürekli en kapatıcı fondöteni aradığım doğru. Dünyanın en kapatıcı fondöteni ola..

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü Güneş Koruyucusu 12:17

Sebile Ölmez Haziran Favorilerim 2 Doğal Deodorant, Ped, Makyaj Üstü G

Merhaba!❤️️ Bu videoda bu ay çok sevdiğim ürünlere yer verdim. Hamileler veya doğal ürünler tercih edenler için ter kokutmayan doğal deodorant, cilt bakımı için maske, makyaj üstüne sürülebilen güneş koruyucu, platin saç..

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım 03:43

Betül Değişen Tırnaklarımı 2 TL'ye Yaptım

Yapıştırı (kiss) Fiyatı: 17 TL Tırnağın çok uzun olduğuyla ilgili çok yorum alıyorum evet videoda gerçekten büyük duruyor kameranın yakınlık acısından olabilir ama kullanırken orta boyutta bir uzunlugu var...

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle 02:07

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi 11:08

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Tavuk Döner Tarifi

2 parça tavuk göğüs 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çay kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı kekik 1 tatlı kaşığ..

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu 11:28

Sebile Ölmez Bilmeniz Gereken 36 Ruj İpucu

Kadınların makyajda en çok tercih ettiği ürün olan ruj'un sürülmesi ile ilgili videoda yer alan ve videodan sonra aklıma gelen o kadar çok ipucu var ki. 40 düz rakam süper olurdu. Ama yoğunluktan çekim sırasında aklıma g..

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri 04:55

Gazozlu Tatlı Tarifi - Tatlı Tarifleri

Hamur ve şerbetli tatlı tarifleri sevenler için gazozlu tatlı tarifi videosu hazırladık. İçinde ceviz ve tam kıvamında şerbeti ile nefis bir tatlı mutlaka denemelisiniz. Gazoz tatlısı nasıl yapılır ve tam ölçülü malzeme..

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı 14:08

Danla Bilic Yemek Yemeyi Sevgilisinden Daha Çok Seven Kız Makyajı

Bu videomda yemekten daha değerli neler var onları göstermeye çalıştım ama annemle babam dışında bir şey bulamadım. Belki uyku...

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler 01:20

Tekme Tokat Birbirine Giren Lgbtliler

Sosyal medyanın dilinde şu sıralara çok şiddetli bir kız kavgası var! Kavganın çıkma sebebi ise bir hayli ilginç! San Fransisco'daki Onur Yürüyüşü sırasında çok sayıda kadının katıldığı kavga, katılımcılardan birinin sah..

  • JET TV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler 13:49

Duygu Özaslan Ekim Sohbetleri Oje Kullandığım Ürünler Diziler

Ayın en sevdiğim zamanı! Bu ayki sohbetimde sıkça sorduğunuz simli ojeyi ve nasıl daha kolay çıkarabileceğinizi de anlattım. Çok güzel dizi önerilerim var. Bilgi kutucuğunun devamında dizileri bulabilirsiniz????..

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas 01:44

Dominik'te Öldürülen Kameramanın Evinde Yas

Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonrası hayatını kaybeden Alper Baycın’ın (24) evinde yas var. Taziyeleri kabul eden ..

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:23

Edebiyat ve Patates Turtası Derneği Türkçe Altyazılı Fragmanı

Mary Ann Shaffer ve Annie Barrows'un çok satan ve çok sevilen romanı EDEBİYAT VE PATATES TURTASI DERNEĞİ'nden uyarlanan filmin yönetmenliğini Mike Newell üstleniyor. 2. Dünya Savaşı'nda Guernsey Adası'nın işgali sırasınd..

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi 10:08

Hatay'ın Meşhur Kömbe Tarifi

Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatinin tarifini yazacam evdede kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatinin hazirlanisi 1 tatli kasigi toz zencefil 1 tatli kasigi yenibahar 1 tatli kasigi tarcin 1 tatli kasigi toz karan..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez 02:02

İçişleri Bakanı Soylu Bu Ülkede PKK’yı Kimse Yeşertemez

İçişleri Bakanı Soylu, Buldan'ın iddialarına ilişkin, “İlk önce onu aradım. Kendisinin dediğinden fazlası var. Bu ülkede PKK’yı kimse yeşertemez” dedi...

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim 03:47

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim

Merhaba! Ben Doğukan Özkan... Dünya'nın DÜZ olabileceği benim de aklımdan geçmemişti hiç! Bu işin içine nasıl girdim, anlatsam inanmazsınız! :) Fakat işin içinde olduğumdan beri de gerçek anlamda dünyam değişti Ben g..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi 10:43

Yassı (Taş) Kadayıf Tarifi

Yassi(taş kadayif) tarifi Malzemeler 2 su bardagi un 1 su bardagi irmik 1 tatli kasigi kuru maya 1 tatli kasigi seker cay kasiginin ucuyla tuz Yaklasik 2 yada 2 bucuk su bardagi ilik su(bende 2 su bardagi gitti ama sizde..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek 21:26

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez önümüzde döner dürümler var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz. Bakalım kimler pes edecek ve kapışmanın kazananı olup para ödülünü kim kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri 13:43

Cansu Yegin Pratik Kaş Bıyık Alma Aletleri

Yeniden merhabaa! :) Kaş-bıyık biz kızların genel problemi.Artık tüylerden kurtulmanın bir çok yolu var ama en iyi yöntem hangisi? Sizin için test ettim.Bu serinin devamı gelsin isterseniz yorumlarda benimle paylaşmanız ..

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi 06:59

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi

1 kg tavuk- kanat kemiksiz but karışık 6 diş sarımsak 2 çay bardağı kefir 3-4 dal taze kekik 1,5 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 çay kaşığı tuz 2 tepeleme çay kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı pul ..

Kıymalı Makarna Tarifi 12:12

Kıymalı Makarna Tarifi

Yarım paket spagetti 250 gr dana döş çift çekim kıyma 2 adet soğan 15 dal maydanoz Yarım kavanoz domates püresi(200gr) 1,5 tatlı kaşığı tuz 1,5 tatlı kaşığı karabiber 1,5 tatlı kaşığı pul biber 1 dolu tatlı kaşığı tereya..

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması 01:39

Meyve Suyunun İçinden Uzaylı Çıkması

Cappy canavarından sonra yabancı bir ülkeden gelen bu görüntüler insanı uzaylıların var olduğuna inandırıyor efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 771 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor 06:39

Çağla - Uzay Kuzey Bana Makyaj Yapıyor

Çok kıymetli iki makyörüm var bugün :) Bebeklerim, oğullarım Uzay ve Kuzey. Hep istemişlerdi ama bi türlü fırsat olmamıştı. Bugün ilk kez kendimi ellerine teslim ediyorum. Biz çok eğlendik, umarım siz de izlerken eğlen..

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk 04:07

Dünya Kupası'nın Gerçek Yıldızları Halı Saha Legends - Stolk

Derin bir dosyayla sert bir giriş yapmaya var mısınız? Konumuz : Halı Saha Legends. Stolkie ile Dünya Kupası'nın gerçek yıldızları! Sizin gözlemlediğiniz tipler nasıl? Yorumlarda onlara bir selam bırakın...

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı 14:08

Aslı Özdel İstemiyorum Ama Yapmak Zorundayım Makyajı

Hiç makyaj yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım o yüzden,makyaja ayıracak sadece 10 dakikam var diyenleri buraya alalım..