#Sıla çok aşığın var diyorlar müzik dinle

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim 02:54

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim

İsrail askerleri 16 yaşındaki Meryem'i parça tesirli mermi ile ayağından vurdu. Türkiye'de tedavi edilen Meryem hızla iyileşiyor. Yeni Şafak'a konuşan Meryem'in bir hedefi var: Vurulurken elimde olan Filistin bayrağını K..

Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:58

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Yiğit ile ilgili geçmişi bilen adamın hayatı, Aslı'nın ellerinde! Ferhat, hayati tehlikesi süren kişinin tekrardan hayata tutunabilmesi için Aslı'dan yardım isti..

Ekmek Tarifi 04:48

Ekmek Tarifi

Evde yeni pişmiş çıtır bir ekmeğe kim hayır diyebilir? İçine eklediğim patates ile içi yumuşak ve geç bayatlayan nefis bir ev ekmeği tarifi paylaşacağım sizinle. Evde ekmek yapmak aslında sanıldığından kolay. Ancak bazı ..

Kafes Hd İzle 1:53:57

Kafes Hd İzle

Kafes, 12 Eylül Darbesi döneminde geçiyor ve bu dönemde cezaevinde işkencelere maruz kalan gençlerin hayatını ele alıyor. Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Nilay Duru, Fırat Şahin gibi isimlerin yer aldığı dram filmi Kafes'..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Tuhaf Becerileri Ve Benzersiz Yetenekleri Olan İnanılmaz İnsanlar 10:16

Tuhaf Becerileri Ve Benzersiz Yetenekleri Olan İnanılmaz İnsanlar

Bu harika insanların biraz tuhaf becerileri ve garip yetenekleri var! Garip ve bir o kadar tuhaflar ama bu insanlar inanılmaz! Esnek kavgacılardan yoga topu oyunlarına, sualtı rubik küpüne kadar her şey - bu insanlar yet..

  • JET TV tarafından
  • 1.349 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bisikletlilerin Önüne Çıkan Yavru Ayı 00:28

Bisikletlilerin Önüne Çıkan Yavru Ayı

Bisikletlilerin önüne yavru ayı çıkınca korkudan anne ayıyı var mı diye etraflarına bakınan bisikletlilerin o görüntüleri....

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Ay Tutulmasının Hangi Kanalda İzleneceğini Soran Dayı 00:07

Ay Tutulmasının Hangi Kanalda İzleneceğini Soran Dayı

Sokak röportajında ay tutulması var izlemeyecek misiniz sorusuna mükemmel cevabını yapıştıran dayıyı izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle 1:26:59

Sefiller 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği bir suç yüzünden hayatını kanun kaçağı olarak geçiren bir adamın hikâyesini anlatır. Kemal, bir cinayet suçlamasıyla hapse mahkûm edilir. Delili olmadığı için suçsuz olduğunu ispatlayamaz. Hapi..

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle 1:09:41

Serseriler Kralı 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir adamın sevdiği kadın için yaptığı fedakârlıkları konu edinir. Osman, hokkabazlık yaparak para kazanır. Beraber çalıştığı arkadaşı Fatma’yı sever ancak bunu ona bir türlü söyleyemez. Fatma’nın boncuk a..

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle 1:43:10

Sevimli Haydut 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, küçük yaşta yolları ayrılan iki kardeşin hikâyesini anlatır. Osman daha bir çocukken babası eşkıyalar tarafından öldürülür, kardeşi ise kaçırılır. İntikamını almak için büyüyünce zaptiye zabiti olur. Ne v..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:57

The Good Cop Türkçe Altyazılı Fragmanı

Monk'un yaratıcısının imzasını taşıyan yeni Netflix Orijinal Dizisi The Good Cop'ın başrollerinde Tony Danza ve Josh Groban var. Tüm bölümler 21 Eylül'de yayında...

Uzun Kabus -  Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman 01:01

Uzun Kabus - Slender Man Türkçe Altyazılı Fragman

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Komik Sevimli Atlar 04:22

Komik Sevimli Atlar

Kanalımız dünyada yaşanmış olan komik , ilginç , şaşırtıcı... ve daha birçok türdeki videoların en iyilerini toparlayıp sizlere sunmayı amaçlar. Eğer merak ettiğiniz ve aklınıza takılan bir konu var ise benimle iletişim..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komik Kedi ve Köpekler 04:23

Komik Kedi ve Köpekler

Kanalımız dünyada yaşanmış olan komik , ilginç , şaşırtıcı... ve daha birçok türdeki videoların en iyilerini toparlayıp sizlere sunmayı amaçlar. Eğer merak ettiğiniz ve aklınıza takılan bir konu var ise benimle iletişim..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Örgü Milföy Börek Tarifi  Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek 04:09

Örgü Milföy Börek Tarifi Milföy Hamurundan Peynirli ve Sosisli Börek

Eğer sosis ile milföy börek yapacaksanız bilmeniz gereken bir kaç püf noktası var. Bunlardan birincisi milföy hamurunu açarken merdane ile üzerine fazla bastırmamaya dikkat etmeniz lazım. Eğer fazla bastırırsanız hamur ç..

Köpeklerin Komik Halleri 03:54

Köpeklerin Komik Halleri

Kanalımız dünyada yaşanmış olan komik , ilginç , şaşırtıcı... ve daha birçok türdeki videoların en iyilerini toparlayıp sizlere sunmayı amaçlar. Eğer merak ettiğiniz ve aklınıza takılan bir konu var ise benimle iletişim..

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şarabını Yere Düşürmeyen Sarhoş Adamın Yaşadığı Efsane Mutluluk 00:25

Şarabını Yere Düşürmeyen Sarhoş Adamın Yaşadığı Efsane Mutluluk

Balona rövaşata atan adam gibi fenomen olmayı hak eden bir kişi daha var! Kaldırımda yürürken elindeki şarabın yere düşmemesi için çabalayan sarhoş adam, yerden kalktığında efsane bir mutluluk yaşıyor!..

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu 02:17

İşte Sibel Can'ın Değişimi İle Yeni Balkon Pozu

Şarkıcı Sibel Can, Ege turnesini tamamladı. Bodrum Antik Tiyatro’da 17 Ağustos’ta vereceği konseri öncesinde Çeşme’de yorgunluk atıyor. Ancak konakladığı Alavya Otel’in balkonunda poz veren Sibel Can’ın üzerinde bu ke..

  • BETA tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şerefsiz Kuaförün Kulak Kesme Şakası 03:21

Şerefsiz Kuaförün Kulak Kesme Şakası

Emsalleri var mı bilmiyorum ama mantıklı bir berber şakası. Tabii velet biraz olgun karşılamış. Yaş daha küçük olsa ortalığı birbirine katabilirdi. Şuraya bir de agsjahdjkd bırakayım...

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı 03:17

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı

İki gün önce yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi belli oldu. Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre Beyaz Show programıyla tanınan..

  • BETA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle 1:36:33

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocasını kaybeden bir kadının yaşadıkları anlatılır. Lale, kendisinden yirmi yaş büyük olan Doktor Adnan’a âşık olur. Evlenirler ve balayı için bir tatil köyüne giderler. Ne var ki Adnan burada kalp kri..

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote 02:39

Körili Tavuk Nasıl Yapılır Tavuk Sote

Körili Tavuk Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kuşbaşı tavuk 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı köri (tatlı) 2 diş sarımsak (dövülmüş) 1 yemek kaşığı domates salçası 2 domates (rendelenmiş) (veya 1 su bardağı konserve doma..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..