#Sıla serserim benim deli dolu sevgilim müzik dinle

 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Bilal SONSES - Sevme 03:57

Bilal SONSES - Sevme

Bilal Sonses’in Wovie etiketiyle yayınlanan “Sevme” adlı şarkısı yayında! Instagram: http://instagram.com/bilalsonses Söz - Müzik: İbrahim Erkal Düzenleme: Bilal Sonses Gitar: Cem Şengül Bas Gitar: Savaş Akbaba Elektro..

  • TEK KANAL tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle 1:55:22

Hababam Sınıfı Merhaba 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıl 2003, eski Hababam Sınıflarının okulu olan Özel Çamlıca Lisesi hala eğitim ve öğretime devam etmektedir. Okul sahibi vefat etmiş, okulu oğlu Deli Bedri (Mehmet Ali Erbil) tarafından işletmektedir. Okuldaki ..

Orhan Osman - Arabesk Dünya 04:25

Orhan Osman - Arabesk Dünya

Arabesk Dünya şarkı sözleri ile SEVMEZ OLAYDIM DELİ GİBİ SANDIM Kİ SEVERSİN BENİ DÜNYALARIMIZ BİR DEĞİL Kİ YAKTIN YIKTIN YÜREĞİMİ AKLIM SENDE KALBİM SENDE GEL İNAT ETME YORMA BENİ DE RUHUM SENİN HEP SEVGİLİN DERDİM OLD..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene 03:54

Barış Manço - Çıt Çıt Çedene

Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Çıt çıt çıt çıt çedene de sar bedeni bedene Dünya dolu yar olsa da alacağım bir tane Ekin ektim çöllere de biçtirmedim ellere Eki..

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği 04:46

Öğrenciyim Hastayım Kendime Zar Zor Bakıyorum İçeceği

Hastalık savar içecek 1 dolu çorba kaşığı bal 1 dolu tatlı kaşığı karabiber Bir kavanoz veya dayanıklı bir bardağa 1 dolu çorba kaşığı bal koyun. Üzerine sıcak su ekleyip iyice karıştırın. Son olarak bir dolu tatlı k..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm 03:10

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm

Tuğçe Kandemir - Sevemedim Karagözlüm Yayında! Söz & Müzik: Belkıs Özener Sevemedim Karagözlüm şarkı sözleri ile; Sevemedim karagözlüm seni doyunca, Hep kıskandım seni elden yıllar boyunca, Kuşlar gibi ikimiz bir yuva..

Sam Smith - I'm Not The Only One 04:39

Sam Smith - I'm Not The Only One

I'm Not the Only One You and me, we made a vow For better or for worse I can't believe you let me down But the proof is in the way it hurts For months on end I've had my doubts Denying every tear I wish this would be o..

  • PengoTV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler... 02:19

Şıki Şıki Baba 2017 çok komikler...

herkesin bildigi bir şarkidir bu.. şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj 3:00:39

Eski Türküler - 43 Türkü - Kolaj

En güzel türküler efkarlı türküler acıklı türküler karışık türküler ********************* 1 Ali Ekber Eren - Zeynebim 2 Aslı Gül - ağlama dost 3 Ayşe şan - lorke lorke 4 Ayşe şan - ne karaymış şu alnımın yazısı 5 Belkıs ..

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal 05:36

Fatih Ardıç - Sevdasız Kal

Sevdasız Kal şarkı sözleri ile Gözlerin diyordu beni sevdiğini, Sözlerin diyordu beni sevdiğini, Nasil oldu zalim anlatir misin? Bir anda yiktin hayallerimi Nasil oldu zalim anlatir misin? Ansizin kirdin heveslerimi....

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Sabahat Akkiraz  Değme Felek 04:42

Sabahat Akkiraz Değme Felek

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı N..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) 03:35

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Hançer (Akustik) Dinle Hançer (Akustik) şarkı sözleri ile Aşka derin sulardayım sevdim ama kuraktayım ayrılığın başındayım elden ele tuzaktayım bile bile yandım, göreni de yok zalime kandım, yalanı d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak 02:31

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak

İrem Derici - Aşkımız Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Tam hayallerimin gibisin Sevmek çok kolay olacak Sen de beni bir seversen Aşkımız olay olacak Akacak. coşkun sellerde Esecek deli yellerde Dolaşıp bütün dil..

Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl 05:17

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl

Demet Akalın Beş Yıl Şarkı Sözleri Biliyorum Bir gün kapımın önüne geleceksin Utancından kapımı çalamayıp Geri döneceksin Korkuyorum Seni o kadar bitkin görmekten Korkuyorum seni yeniden Yeniden yeniden sevmekten Bir gün..

Ece Gürsel - Yarı Farkında 04:48

Ece Gürsel - Yarı Farkında

Her fırtına diner güneş açar en büyük aşklar Gün gelir dosttan öteyi yaşar yada düşmandan Öte bakar o deli kalp çarpmaları bir zaman Sonra uzak bir merhaba ile canı yakar canı yakar Dostum deyip ağladığın adam gün gelir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Yüksel - Hor Görme 04:21

Levent Yüksel - Hor Görme

Levent Yüksel - Hor Görme Şarkı Sözleri Nerde boynu bükük bir garip görsen Hor görme kim bilir ne derdi vardır O garip halinde ne sırlar gizli Onu bu hallere bir koyan vardır Belki benim gibi sevdiği vardır Ümitsiz..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..