#Sıla serserim benim deli dolu sevgilim müzik dinle

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Sancak - Üşüyorum Aldırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardınd..

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Süper Düet Dede ile Torunu :) Harikanın İki Tık Üstü 01:04

Süper Düet Dede ile Torunu :) Harikanın İki Tık Üstü

Dedesiyle şarkı söyleyen torun harika bir performansla dedesiyle şarkı söyledi. tamamıyla harikanın iki tık üstüydü. :-D Ünlü Şarkın Türkçesini Bilen Varmı ? Aşkın Nur YENGİ - Serserim benim ???..

  • PengoTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun 03:27

Tugba Ozerk-Dogum Gunun Kutlu Olsun

Doğum günün kutlu olsun al bu canım senin olsun acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende seninleyim canım canimmmm doğum günün kutlu olsun sevdigim ah sevdiceğim en kötü gün böyle olsun tadım tuzum canım sevgilim...

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Ebru Yaşar  Eğer 04:02

Ebru Yaşar Eğer

Daha ilk günden sıkıyorum ama Emin ol bunlari bilmelisin Gözünü Korkutmak istemem ama Kurallarimi ögrenmelisin Herseyin bir sınırı var hayatta Benim sınırımı görmelisin Kendimi tanirim çabuk atlatirim Beni bir da..

Cengiz Kurtoglu - Sessizce Ağladım 04:15

Cengiz Kurtoglu - Sessizce Ağladım

agliyorsun degilmi biliyorum sevgilim yanlizlik cekilmiyor goruyorsun degilmi seviyorsun sevgilim sakliyorsun degilmi sende bana asiksin biliyorsun degilmi sessizce agladim kimseler kimseler gormeden geceler dar ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Gülümse 05:13

Cengiz Kurtoğlu - Gülümse

Sevgilim uzakta o güzel günler geçtiğin yollara bakıyormusun beraber yaşadık mutlu günleri maziye bakınca özlüyormusun Sevgilim dedikçe bağrım yanıyor hatırladıkça seni yaram kanıyor gülünce gözlerinin içi parlar..

Anıl Atak - Pus 04:15

Anıl Atak - Pus

Şarkı Sözleri: Pus dağılmaz mı yine Dağılmaz mı kuşlar Gözümü kapattım Ben gözümü kapattım ve Hep biter mi aşklar Diye soramadım Diyecek sözün var mı Kapıda gözün var mı Kalacak kalacak Kalacak yüzün var mı Şimdi gider..

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:57

Ebru Yaşar - Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim Ahmet Selçuk İlkan Unutulm

BEN AŞKI ÖLÜMSÜZ BİLENLERDENİM İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan İstemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim Bir ömür boyunca sevenlerdenim ..

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) 04:55

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans)

Ebru Gündeş Ben Aşkı Ölümsüz Bilenlerdenim (Canlı Performans) Dinle İstemem sevgilim yüzüme gülme Eğer ki sonunda ağlatacaksan istemem sevgilim ümitler verme Sonunda dünyamı karartacaksan Ben aşkı ölümsüz bilenlerdenim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil 03:34

Şahabettin Aydın - Yaşamak Bu Değil

Yaşamak Bu Değil şarkı sözleri ile Duysun dağlar taşlar duysun sesimi Sensiz geçen günler verdi dersimi Ne olur vermeden son nefesimi Olanları unut affet sevgilim Gözler yol gösterir gönül hükmeder İnsan oğludur ..

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim 02:58

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim

Veysel Mutlu Ft. Rdm - Çizdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Sağımı solumu göremez oldum Dostu düşmanı seçemez oldum Artık ben beni bileme..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman 04:45

Ahmet Şeker _ Serdar Ortaç - Ne Zaman

O gidişin zoruma gitti Yemin ettin çünkü bana her zaman Gönlüm çaresizlikten bitti Bilmiyorum kavuşmamız ne zaman Kahrımdan ağladım Acımdan ilyas.info yalvardım Susmadım ağladım Döneceksin ne zaman Ben aşkının yalancısıy..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..