#Sıla yıkılmadan duvar dinle

League Of War VR Arena  Launch Trailer PS VR 00:46

League Of War VR Arena Launch Trailer PS VR

AVAILABLE NOW ON PS VR! League of War: VR Arena is a head-to-head, hands-on, fast paced tabletop war game. Swiftly deploy your tanks, infantry, and choppers onto the battlefield to destroy your enemy's base before they d..

  • BETA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam 05:05

Ferdi Tayfur Ağlamazsam Uyuyamam

Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece ..

Ender AYAN - ANLAT 02:22

Ender AYAN - ANLAT

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; HAYALLERİM KALDI YA..

  • Ender AYAN tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Söz & Müzik: Doğan Duru Düzenleme: Doğan Duru Mix: Doğan Duru Mastering: Turgay Poyraz Yıkılmaz Yönetmen: Pınar Öğün Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgu..

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..

Zamane İşcileri Uyanık 00:52

Zamane İşcileri Uyanık

Kendi Kendini Ören Duvar Yapmışlar (ZAMANE İŞÇİLERİ UYANIK :) ) OLAY SONA DOĞRU ANLAŞILIYOR...

Briketleri Domino Taşı Gibi Kullanıp Yerlerine de Cuk Diye Oturtan İşçiler 00:52

Briketleri Domino Taşı Gibi Kullanıp Yerlerine de Cuk Diye Oturtan İşç

Duvar örmenin en eğlenceli yolunu bulan işçiler briketleri domino taşı gibi dizdiler. Dizdikleri briketler bir bir yıkılmaya başlayıp son briket de düşünce bu defa da sondan başa doğru yerlerine oturmaya başladı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı 01:10

Netanyahu Abd Büyükelçiliği'nin Kudüs'e Taşınmasında Israrlı

İsrail Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği’nin Tel Aviv’den Kudüs’e taşınması yönündeki ısrarını sürdürüyor. Filistin İsrail meselesinde bomba etkisi yaratacak proje hakkında kısa vadede adım atılmayacağını b..

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 'Bizim Eve de Gel Kardeş' Dedirtecek Güzellikte Muhteşem Sanat 01:47

İzlemesi Aşırı Keyifli Şeylerde Bugün- 'Bizim Eve de Gel Kardeş' Dedir

Duvar sanatını zeminle buluşturarak ortaya muhteşem bir çalışma çıkartan sanatçı Ossama Nasr'dan izlerken kendinizden geçeceğiniz bir video..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deniz Tekin - Gelir Miyim 06:15

Deniz Tekin - Gelir Miyim

Deniz Tekin Soundcloud Hesabı: https://soundcloud.com/daphead etrafıma kendi elimle bi duvar ördüm kimse bi daha geçmesin diye değiştim sanki içimde bişeyler öldü istesem de dönemem geriye hep mi ben yanlıştım bu hayat..

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam 02:38

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam

Ağla sevdam Ağla zorba bu dünya Ağla susma ağla Ağla ağla Kördüğüm çember Dört duvar Canevinde bıkar can uçar Boş kalır o hanlar saraylar Beni sen al yeminim var Kül oldum söndüm ateşine sar Sar sar beni sana sar Sar s..

Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

Yolda Motorcuyu Gören Sürücünün Hırsına Yenik Düşmesi 01:15

Yolda Motorcuyu Gören Sürücünün Hırsına Yenik Düşmesi

Motorcu ara gazlarıyla giderken havaya kapılan diğer sürücü aralardan kaçmaya başlar. Galibi duvar belirliyor. Hata da var elbet.Motorcu ara gazlarıyla giderken havaya kapılan diğer sürücü aralardan kaçmaya başlar. Galib..

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle 12:42

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça sabah kahvaltısında babalarından mahallelerini güzelleştirme faaliyeti kapsamında çiçeklerin ekildiğini ve devamı için de çocuklardan duvar resmi yapmaları beklendiğini öğrenirler. Dörtlümüz heyecan iç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 284 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Sıladan Yeni Şarkı Muhbir 10:31

Sıladan Yeni Şarkı Muhbir

Sıla'nın Heybeden Şarkılar adını verdiği konser serisinin ilk ayağı 22 Temmuz Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşti. Konserin en büyük sürprizi ise Mabel Matiz ile birlikte yaptığı ve yeni albümünde yer alacak şa..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Keser - Hadi Ordan 03:49

Gökhan Keser - Hadi Ordan

Ben sana bir kelime söylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Rüyandamı Görüyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Güzel Numaraymış Hafiften Haddini Aşıyorsun Her işin Bir Ağırlığı Vardır Tartıya ..

Vur Kadehi Ustam 05:06

Vur Kadehi Ustam

SILA-Vur Kadehi Ustam..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu 03:26

Vardar Ovasi - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Vardar Ovasi Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Mayadağ'dan kalkan kazlar Al topuklu beyaz kızlar Yarimin yüreği sızlar Eğlenemem aldanamam Ben bu yerlerde duramam Vardar ovası, v..

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı 01:50

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı

Van’da Feci Kaza- 5 Ölü, 3 Yaralı Edinilen bilgiye göre, Van'dan Hakkari'ye giden Oktay Yusuf'un kullandığı 63 ZS 007 plakalı otomobil, Gürpınar ilçesi yakınlarında karşı yönden gelen Furkan İpek idaresindeki 30 YH 750..

Vur Sazın Teline (Manolakis) 06:43

Vur Sazın Teline (Manolakis)

Evrim Atesler&Mert İsyar - Okeanos sıla derdine düşünce anlarsın yunanlıyla kardeş olduğunu bir rum şarkısı duyunca gör gurbet elde istanbul çocuğunu .... ...önce bir kahkaha çalınır kulağına sonra rum şiveli türkçeler ..

Neslihan Doğrusöze Olay Benzetme! Aynı Onun Gibisin 13:54

Neslihan Doğrusöze Olay Benzetme! Aynı Onun Gibisin

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 135. bölümünde Kemal Doğulu, Neslihan Doğrusöz'den şarkı söylemesini isteyince Neslihan, Sıla'dan şarkı söyledi. Yarışmacılar ve jüri ise Neslihan'ın sesi..

  • ANKA tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Beyaz Show - Sıladan Büyük Sürpriz! 04:48

Beyaz Show - Sıladan Büyük Sürpriz!

Gecenin bir diğer büyük sürprizi ise Sıla oldu. Güliz Ayla’ya albüm yapım aşamasında büyük destek veren Sıla, bir sürpriz yaparak şarkının final bölümünü güzel şarkıcıyla beraber söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak 05:23

Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak

Ünlülerden gece gündüz konser Gündüzleri beach kulüplerde konser verecek olan ünlü isimler geceleri ise eğlence mekanlarında sahne alacak. Gece gündüz Bodrum’da sahne alacak ünlü sanatçılardan bazıları aynı gün içerisin..

  • ANKA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tam 208 Tane Şarkı Yasakladı Peki Neden 01:55

Tam 208 Tane Şarkı Yasakladı Peki Neden

Yeşim Salkım , Koray Avcı , Sıla , Demet , Akalın , Bengü Hodri Meydan , Nazan Öncel..

  • BETA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Manuş Baba - Haberin Var Mı 03:15

Manuş Baba - Haberin Var Mı

Manuş Baba - Haberin Var Mı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Haberin var mı taş duvar? Demir kapı, kör pencere, Yastığım, ranzam, zincirim, Uğruna ölümlere gidip geldiğim, Zulamdaki mahzun resim, Haberin var mi? Görüşmecim, y..