#Sınav soruları

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı 01:05

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 10. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma'nın böbrekleri iflas ediyor, kızlar için zor bir sınav daha başlıyor! Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında, Hüma'nın sağlık sorunu herkesi tedirgin ediyor. Öte yandan Sumr..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Dersleri Kötü Olanların Anlayacağı 12 Şey 05:32

Dersleri Kötü Olanların Anlayacağı 12 Şey

Bu Hayat Okulu videosunda dersleri parlak olmayan öğrencilerin anlayacağı şeyler var. Öğretmenin sınıfa soru sormasını istemezsin, başka aileler için kötü örnek olarak gösterilirsin, iyi not aldığında sorgulanırsın, arka..

  • JET TV tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Dudak Uçuklatan Ehliyet Sınavı 01:51

Dudak Uçuklatan Ehliyet Sınavı

Kanada'da standart ehliyet almak için gerçekleştirilen ve dudak uçuklatan sınav zorluğu kameralara böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alacağım Kasmaya Gerek Yok' 01:13

YKS'ye Giren Gençten Dikkat Çeken Sözler 'Okusam 3 Bin Lira Maaş Alaca

Milyonlarca öğrenci üniversite hayaliyle YKS'ye girdi. Heyecanın tavan yaptığı sınav oturumlarından birinde isebir öğrencinin açıklaması dikkat çekti. Gökhan Varlık isimli öğrenci, 'Amacım falan yok. O yüzden heyecanlı f..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi 03:16

İstanbul’da okullar LGS sınavı öncesi temizlendi

İstanbul’da 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde Küçükçekmece'de sınav yapılacak okullar dezenfekte edildi. Dezenfekte edilen okullar sınava hazır hale getirildi...

LGS ve YKS Günü Sokak Kısıtlaması Olacak 02:45

LGS ve YKS Günü Sokak Kısıtlaması Olacak

Liselere geçiş ve yükseköğretim kurumları sınavına girecek yüz binlerce öğrencinin koronavirüs kaygısını azaltacak önemli bir karar alındı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LGS ve YKS günlerinde kısmi sokak kısıtlaması uygu..

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı 01:39

Mezarlıkta Sahte Hoca Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla kabir ziyaretine giden vatandaşların duygularını istismar edip haksız kazanç sağlayan sahte hocalara karşı bir dizi önlem aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi, Ramaza..

  • JET TV tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim' 01:16

Kahreden Olay: 'Şimdi Ne Diyeceğim'

Erzurum'da oğlunu YKS sınavına bırakan 54 yaşındaki Remedan Kutan trafik kazasında hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine aldığı sırada hayatını kaybeden Kutan'ın cep telefonu çaldı. Görevli po..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Söz | 21.Bölüm 2:25:43

Söz | 21.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' 2. Sezon 21'inci bölümü ile 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ',..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 356 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu 02:42

Polisler Üniversite Sınavı İçin Seferber Oldu

Tüm Türkiye'de üniversite sınavı heyecanı yaşandı. Öğrenciler 1 yıldır bu sınavı bekliyorlardı. Ancak geç kalanlar oldu. Sınav maratonuna başlamadan koşu maratonu başladı. Polisler de öğrenciler mağdur olmasın diye sefer..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları 03:31

Her Yıl Görmeye Alışık Olduğumuz YKS Manzaraları

Yaklaşık 2,5 milyon öğrencinin heyecanla beklediği yükseköğretim kurumları sınavı tamamlandı. Bir yıl boyunca sınava hazırlanan öğrenciler sınav gününü heyecan, stres ve aksiliklerle atlattı. İşte her yıl görmeye alışık ..

ÖSYM 3 Sınava Yeniden Başvuru Alıyor 01:35

ÖSYM 3 Sınava Yeniden Başvuru Alıyor

Koronavirüs nedeniyle pek çok sınavın yapılacağı tarih ertelenmişti. Salgından etkilenen adaylar ise sınavlara başvuru yapmamıştı. Adayların mağdur olmasını istemeyen ÖSYM 3 sınav için yeni başvuru hakkı tanınacağını açı..

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz” 08:50

Bakan Varank- “Ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüne atıf yaparak, “Biz ülkemizin geleceğini Avrupa’da görüyoruz. Bununla birlikte Avrupa’nın geleceğinin de Türkiye’ye bağlı olduğuna in..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı 02:20

Katarlılar Sınavsız Tıp Okuyacak İddiası Yalanlandı

Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Katarlı gençlere Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi hakkı verildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Yükseköğretim sınavına saatler kala yapılan bu haber yüzbinlerce gencin t..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bedeninizde Nereyi Değiştirmek istersiniz? (Beyaz Show) 03:41

Bedeninizde Nereyi Değiştirmek istersiniz? (Beyaz Show)

Beyaz, seyircilerden gelen soruları konuklarına sordu ve birbirinden ilginç, bir o kadar da komik yanıtlar aldı!..

  • Cowboy tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Beyaz Show- Türkler, Alman Kültürüne neler kattı 02:31

Beyaz Show- Türkler, Alman Kültürüne neler kattı

Beyaz, Almanya'da yaşayan Türklerin Alman Kültürüne kattıklarını Kağıt Soruları ile izleyicilere sordu. Gelen cevaplar ise çok eğlenceli.....

Bertrand Russell’ın 1959 Yılından Gelecek Nesillere Bıraktığı Tavsiyeler 01:58

Bertrand Russell’ın 1959 Yılından Gelecek Nesillere Bıraktığı Tavsiyel

Nobel Ödüllü İngiliz filozof Bertrand Russell (1872-1970), 1959 yılında, BBC'nin Face to Face programında kendisine sorulan soruları yanıtlıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eser West İzleyici Sorularını Yanıtladı-Survivor 2017 01:12

Eser West İzleyici Sorularını Yanıtladı-Survivor 2017

Survivor 2017'de Eser West, izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.Serhat'la olan tartışmaya dair bilinmeyenleri anlattı. İşte yanıtlar.....

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce