#Sınıf yardımcısı

Böyle Öğretmen Görülmedi 02:04

Böyle Öğretmen Görülmedi

Suriye sınırındaki Gaziantep’in Oğuzeli İlçesinde Yeşildere Cumhuriyet ilköğretim okulunun sınıf öğretmeni Halil İbrahim Zehir, okulun bahçesine çizdiği sayı tablosu ile öğrencilerine matematik dersini sevdiriyor. Öğrenc..

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne 10:29

Canim Kardeşi̇m 79.Bölüm Başkan Mi̇ne

Müge okuldan gelir. Müge sınıf başkanı olmak istiyordur. Galip bey de kızını destekler. Ve sınıf başkanı seçimi için çalışmaya başlarlar. Mine de başkan olmak ister. Annesi ona evlerinin bahçesin de başkanlık yapmasını ö..

  • ÇocukTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı 02:57

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik bir saldırı. Bu hadise Türkiye'yi asla istikametinden saptıramayacak dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar 01:13

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in, 'AK Parti’yi referanduma itmenin Bahçeli’nin erken seçime yönelik bir siyasi tuzağı olabileceğini' yönündeki sözleri için Biz..

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor 03:16

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor

Ocak Ayından Sonra 18 Yaş Altına da Emeklilik Fırsatı Geliyor Başbakan Yardımcısı Şimşek, 18 yaş altı genç ve çocukların da velileri, vasileri aracılığıyla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılımına ilişkin çalışma yaptık..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci 00:20

Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci

Rusya'da gerçekleşen olayda, 15 yaşındaki erkek öğrenci Artem kendisine su ile şaka yapan sınıf arkadaşı Maria'yı tekme tokat dövdü. Aniden gelişen olayda aldığı darbelerle yerden kalkamayan kız ve onu döven sınıf arkada..

  • Cowboy tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü 01:51

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü

Liseli Gamze 'Dünyanın Bileğini Büktü SAMSUN'da Tülay Başaran Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi, milli bilek güreşi sporcusu 17 yaşındaki Gamze Çınar, 38'inci Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 18 yaş altı 50 kilo k..

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı 01:22

Fetö' den Yargılanan Öğretmen Bakın Neyden Tutuklandı

Adana'da polisin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bir ilkokula yaptığı FETÖ operasyonunda gözaltına aldığı sınıf öğretmeninin incelenen dijital belgelerinde 19 bin ayrı çocuğun çıplak fotoğrafı, 4 bin çocuk pornosu vid..

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı 08:59

Ankara'da yüz yüze eğitim başladı

Ankara'da, okullarda alınan koronavirüs tedbirleriyle birlikte ana sınıfı ve ilkokul 1'inci sınıflar için yüz yüze eğitim başladı. Okulu çok özlediğini belirten 1'inci sınıf öğrencileri, heyecanlı ve mutlu olduklarını sö..

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın 02:08

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın

Kurtulmuş- Herkes Gözünü Açsın Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 'Avrupa’da batı ülkelerinde ırkçılık siyasi bir mesele olarak yeniden canlanıyor. Halbuki herkesin gözünü açması lazım, bu gidişat böyle gittikçe küre..

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı 03:20

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı

Kurtulmuş'tan Algı Operasyonu Uyarısı BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son günlerde 'Kürt koridoru, Şii milisler, Türkmen milisleri, Kürt milisler' gibi sözlerin bir algı operasyonunun parçası olarak kullanıldığına ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı 00:40

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı

Feto'nun İadesinde Süreç Hızlandı Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, FETÖ elebaşı Gülen'in iadesi talebine ilişkin, Sayın Bozdağ'ın gezisinin, aradaki ilişkileri daha da net bir hale getirdiği ve Feto'nun iadesi ya da geçi..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur 01:47

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur

Kurtulmuş: Kaybetmenin Maliyeti Büyük Olur Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İngiltere ziyareti kapsamında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kurtulmuş, Avrupa Birliği ile ilişkilerde gelinen son noktayı değer..

  • Haberler tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor 03:39

Kurtulmuş_ Erken Seçim Yok Türkiye Referanduma Gidiyor

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, Şu aşamada erken seçimi telaffuz etmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Türkiye referanduma gidiyor. dedi. Kurtulmuş, anayasa t..

Kurtulmuş_ Vergisini Vaktinde Ödeyene Yüzde 5'e Kadar İndirim Yapılacak 00:56

Kurtulmuş_ Vergisini Vaktinde Ödeyene Yüzde 5'e Kadar İndirim Yapılaca

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, vergisini eksiksiz ve vaktinde ödeyen mükellefler için kurumlar vergisi ve gelirler vergisinde yüzde 5'e kadar indirim yapabilecek bir uygulama konusunda Bakanlar Kuruluna yetki verilmesini..