#Sınıfta kalmak İlk orta lise

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Eşek Şakasında Çıtayı Arşa Çıkaran Kadınlar 02:05

Eşek Şakasında Çıtayı Arşa Çıkaran Kadınlar

Jade Marie ve Belle isimli kadınlar bir insanın asla maruz kalmak istemeyeceği şakaları ulu orta yapmaktan çekinmiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı 04:26

Beşiktaş - Akhisar Belediyespor Maçı

Spor Toto Süper Lig'in lideri Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybını çok iyi değerlendirdi. Akhisar engelini rahat bir oyunla 3-1 geçen siyah beyazlılar adeta 9 puanlık bir galbiyet elde etti ve en yakın rakibinin 4 puan ön..

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti  (23 Nisan 2017) 03:28

Galatasaray - Fenerbahçe 0 1 Maç Özeti (23 Nisan 2017)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiyi konuk takım uzatma dakikalarında Josef'in attığı golle 1-0 kazandı. Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, son oynadıkla..

  • PengoTV tarafından
  • 2.936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elyas Taha - Otobüs Durağında 04:09

Elyas Taha - Otobüs Durağında

Sözler “Otobüs Durağında” “Zor olsada yanında kalmak isterdim bu gece. Şu zamana kadar,ne istediysem hiçbiri gerçek olmadı... Onu ilk gördüğüm zaman otobüs durağında saçları kumral”.. Değişiverdim oracıkta, aklımda sözl..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem 05:11

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem

İtalya'da 6.5 Büyüklüğünde Deprem Merkez üssü İtalya'nın Perugia kenti yakınları olan 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Amerikan Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), depremin büyüklüğünü daha önce 7.1 olarak bi..

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Tavuklu Yufka Sarma Tarifi 01:50

Tavuklu Yufka Sarma Tarifi

alzemeler 2 tane yufka İçine: 1 çorba kasesi haşlanmış didilmiş tavuk eti 2 tane orta boy soğan 4yemek kaşığı zeytinyağ Pulbiber, karabiber, tuz Üzerine: 1 çorba kasesi yoğurt (çok cıvık olmasın) 2 yemek kaşığı tereyağ..

Muhallebili Kadayıf Tatlısı 08:01

Muhallebili Kadayıf Tatlısı

500 gr. Kadayıf 2 yemek kaşığı dolusu tereyağı ya da margarin 1 cay bardağı seker 1 su bardağı ufalanmış ceviz (fındıkta olur) Muhallebisi için: 1 kilo süt 1 su bardağı seker 1 su bardağı un 1 yemek kaşığı (silme) niş..

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi 01:54

Lezzetli Kara Lahana Yemeği Tarifi

Koyu Lahana Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 kilo kara lahana 1 orta boy soğan 1 yemek kaşığı margarin (tereyağı da olabilir) 1 yemek kaşığı salça 1 çay bardağı pirinç 2 su bardağı haşlanmış mısır ya da barbunya yarım ça..

Elmalı Cevizli Pasta 02:17

Elmalı Cevizli Pasta

Hamuru İçin: 125 gram eritilmiş ve iyice ılıtılmış tereyağı 1 + 1/4 su bardağı toz şeker 2 adet yumurta 1 su bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 2 çay kaşığı Hindistan cevizi 2 adet ..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Etli Beyaz Lahana Sarması 11:58

Etli Beyaz Lahana Sarması

Malzemeler 1 tane orta boy beyaz lahana ic malzemesi icin gerekenler 2 su bardagi pirinc 2 tane kuru sogan 4 dis sarimsak bir tutam maydonoz 300 gr dana kiyma 1 yemek kasigi biber salcasi 2 yemek kasigi domates salcasi y..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi 05:15

Mayalı Bayatlamayan Peynirli Karnıyarık Poğaça Tarifi

Daha önce hiç karnıyarık şeklinde bayatlamayan mayalı poğaça yapmayı denedinizmi. Sizler için ayrıntılı bir poğaça tarifi hazırladık. Hemde karnıyarık şeklinde içi peynir dolu leziz bir poğaça! Bizim videomuzu izledikten..

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi  Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır 03:12

Fırında Kadınbudu Köfte Tarifi Kolay Fırın Köfte Nasıl Yapılır

Sizlere bu tarifimizde fırında kadınbudu köfte nasıl yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Aslında akla kadınbudu köfte dendiğinde yağda kızartılan bir tarif geliyor. Fakat biz bu tarifimizde biraz değişiklik yaparak sizl..

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır 04:30

Güllaç Tarifi Sütlü Ramazan Tatlısı Güllaç Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir güllaç tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan ramazana özel bir hafif sütlü tatlıyı yapmak için pekte uğraşmanıza gerek yok. Zaten güllaç yufkası marketten hazır alındı..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..