#Sınıfta kalmak İlk orta lise

Vakti Seher - Mustafa Demirci 05:14

Vakti Seher - Mustafa Demirci

Vakti Seher - Mustafa Demirci Mustafa Demirci. Türk akademisyen. 1967 yılında Konya'nın Çumra ilçesine bağlı Tahtalı köyünde doğdu. Orta ve Lise eğitimini Karaman İmam-Hatip Lisesinde tamamladı. Selçuk Üniversitesi İlah..

  • Dini Mubin tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Akkaya Kimdir? 01:41

Hakan Akkaya Kimdir?

23 temmuz 1982 tarihinde Ordu'da doğmuştur. İlk orta ve lise öğrenimini de Ordu'da tamamladıktan sonra Üniversite için Ankara'ya gitmiştir. Babası Ordu'da turizm ve İnşaat işleriyle meşguldü. 21 yaşında babasını kaybetti..

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi 00:48

Abd'de Fetö'ye Okul Darbesi

Fetullahçı terör örgütüne bağlı READ Vakfının halihazırda Tenneessee eyaletindeki okullarına 3 okul ekleme talebi reddedildi. Örgüt İlk, orta ve lise okulları açmak için Tennessee'de bulunan dokuz üyeli Shelby İlçesi Eği..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Survivor 2018 - 5. Bölüm - Gönüllüler'de Cumali Krizi 06:04

Survivor 2018 - 5. Bölüm - Gönüllüler'de Cumali Krizi

Gönüllüler takımı gece yarısı oyunlarda hangi isimlerin yarışacağını masaya yatırdı. İlk 4'ün dışında kalmak istemeyen Cumali arkadaşlarına tepki gösterdi...

  • BETA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri 08:07

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri Benim soyumdan gelenler değil, benim izimden gidenler bendendir. (Hz. Ali) Aç kalmak alçalmaktan iyidir. (Hz. Ali) Hazreti Ali kimdir? ALI = Allahin aslanidir, ilmin kapisidir, toprag..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Transformers 2 Yabancı Film İzle 2:30:33

Transformers 2 Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Alpha Orijinal Fragmanı 01:51

Alpha Orijinal Fragmanı

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman 01:40

Alpha Türkçe Altyazılı Fragman

20 bin yıl önce Avrupa'da üst paleotik çağ döneminde geçen Alpha, konu olarak genç bir adamın bir kurt ile arkadaşlığını işliyor. Genç bir adam, kabilesinin en elit grubuyla ilk avına çıktığında yaralanır. Kendine geldiğ..

Söz | 14.Bölüm 2:10:55

Söz | 14.Bölüm

Türkiye'nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, 'SÖZ' Yeni Sezonda 'Star TV' ekranlarında!nnTürkiye'de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen 'SÖZ', bir Özel Kuvve..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 213 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kemal Sunal  Yarım Domates 00:53

Kemal Sunal Yarım Domates

Kemal Sunal'ın 1984 yapımı filmi Orta Direk Şaban filminin komik sahnesini izliyoruz.Bu sahne ger.el hayatta hep aynı hiç değişmiyo..

  • REPLİKLER tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçeli Taraftarlardan Kulüplerine Videolu Gönderme 00:34

Fenerbahçeli Taraftarlardan Kulüplerine Videolu Gönderme

Fenerbahçeli taraftarlar, orta saha transferi için sosyal medyadan kulüplerine video yoluyla haber gönderdi ve bu video büyük ilgi çekti...

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba 11:56

5000TL Araba vs. 3.500.000TL Araba

Ben Orkun Işıtmak , çok sevilen serimiz #SonradanGörme 'nin yeni bölümünde ucuz, orta ve pahalı arabaları karşılaştırıyorum. Ucuz arabamız Anadol , orta fiyatlı BMW 320i , pahalı olan araç ise Türkiye'de sadece 1 tane ol..

  • Origami tarafından
  • 2.391 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazırından Farksız Pastane Böreği 01:42

Hazırından Farksız Pastane Böreği

Malzemeler 1 paket baklava yufkası 1 su bardağı su 1 su tereyağ sıvı yağ karışımı İçi için: 3 orta boy patates 200 gram kıyma 2 orta boy soğan Tuz karabiber tatlı kırmızı biber Üzeri için Yarım çay bardağı sıvı yağ ter..

Hangi Faktörler İşitme Kaybına Sebep Olur 02:36

Hangi Faktörler İşitme Kaybına Sebep Olur

Dış kulak yolunun dar veya kirli olması, dış kulakta yabancı bir cisim olması, kulak zarının delinmesi, orta kulak kemikçiklerinde kireçlenme olması, orta kulak enfeksiyonları ve iç kulakla ilgili birçok sorun işitme boz..

  • NABIZ tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir 01:55

İşitme Kaybı Dereceleri Nelerdir

İşitme kaybı, derecesine göre hafif, orta ve ileri işitme kayıpları olarak üçe ayrılır. Hafif işitme kaybı olan kişi, gündelik hayatına sorun yaşamadan devam edebilir. Orta dereceli işitme kaybı, genellikle hastanın yakı..

  • NABIZ tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Coleslaw Salata Tarifi 01:25

Coleslaw Salata Tarifi

Malzemeler Orta boy lahananın çeyreği 2 orta boy havuç 3-4 yemek kaşığı haşlanmış mısır 1 tutam ince kıyılmış dereotu Sos Malzemesi: İsteğe bağlı 1 diş sarımsak 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 yemek kaşığı toz şeker 1 tat..

Arap Tavası Tarifi 01:16

Arap Tavası Tarifi

Malzemeler 6 adet orta boy patates 750 gram orta yağlı kıyma 3 adet kırmızı biber 6 adet yeşil biber 1 büyük kuru soğan 2 adet büyük domates 1 baş sarımsak 1 yemek kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı karabiber 2 yemek kaşığı..

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi 14:52

Fırında Tavuk Pirzola Tarifi

Fırında Tavuk Pirzola İçin Malzemeler: (7-8 kişilik) 7-8 adet tavuk pirzola parçası (baget ile de yapabilirsiniz) 7-8 adet orta boy patates 2 adet orta boy soğan 7-8 adet çarliston köy veya sivri biber Çeri domates 1..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Siyonizm 03:47

Siyonizm

ve Büyük Orta Doğu projesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 12 ay önce
Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim 00:53

İnşallah Bir Gün Real Madrid Formasını Giyerim

Medipol Başakşehir'in ara transfer döneminde Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İrfan Can Kahveci, kariyerinde bir gün Real Madrid forması giymeyi istediğini söyledi. İrfan Can Kahveci..

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor 07:39

AB Sığınmacı Rotalarını Kapatmaya Çalışıyor

Avrupa Birliği göçmen krizi konusunda bölünmüş durumda. Sığınmacıları üye ülkelere dağıtma konusunda ilerleme sağlanamıyor. Avrupa Komisyonu’nun son raporunda bu bilgelere yer verildi. Birliği’n durumu programına hoşgeld..

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü 01:35

Peru’da Sel Faciası 48 Ölü

Peru’da yoğun yağmurların yol açtığı seller ve toprak kaymalarında 48 kişi hayatın kaybetti. Ölenlerin arasında çamur kaymasında hayatını kaybeden 6 madenci de bulunuyor. Bu yılın başından itibaren süren yoğun yağmur Fr..

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı) 03:27

Sen Benim Her Gece - (Beşiktaş Marşı)

Sen benim her gece efkarım Sen benim her gece efkarım, Gözümdeki yaşım Sigara dumanım, Sen benim damardaki kanım, Anlımdaki yazım Şanlı Beşiktaşım.. Kalbimin en orta yerinde Büyük bir yangın var alevler içinde, Beşiktaş..

  • OFSAYT tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 7 yıl önce