#Sınır hattı

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi 02:27

Başbakan Yıldırım Açılışı Terk Eden Kocaoğlu'na Böyle Cevap Verdi

İzmir'deki Selçuk-Torbalı İZBAN hattı açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, vatandaşların 'Recep Tayyip Erdoğan' diye tezahürat etmesine sinirlendi, konuşmasının sonunda alanı terk etti. Başbakan Yıldı..

Volkswagen Tarihi 03:08

Volkswagen Tarihi

Volkswagen İlk Kuruluşu Ve Tarihi 1930 17 Ocak 1934’te, yeni Alman yönetimi Ferdinand Porsche’nin “Volkswagen”(halk otomobili) adını verd..

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

Aslı Enver Barışmak İçin Yalvardı Murat Boz Hattını Kapattı 04:02

Aslı Enver Barışmak İçin Yalvardı Murat Boz Hattını Kapattı

Murat hattı kesti! Aslı Enver’le ilişkisini sonlandıran Murat Boz, güzel oyuncu barışmak için sürekli kendisini arayınca eski hattını kapatıp yeni numara aldı. Ortak arkadaşlarının mesajlarına da yanıt vermeyen popçu, es..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Nokta İle Yay Çizildi 01:00

Son Nokta İle Yay Çizildi

TSK'nın, Suriye'nin İdlib ilinde Astana anlaşmaları kapsamında kurduğu gözlem noktaları çalışmaları sona erdi. Kurulan 12. gözlem noktası ile İdlib'in kuzeyinden başlayan, Suriye toprakları içinde bir yay çizerek İdlib'i..

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi 02:24

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi

Adana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması, taşlı- sopalı kavgaya dönüşmüş. Yaklaşık 200 kişi birbirine girerken, tarafları, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müşteri Hizmetleri ile Bir Türlü Anlaşamayan Aydınlı Amca 02:49

Müşteri Hizmetleri ile Bir Türlü Anlaşamayan Aydınlı Amca

Telefon hattı ile sıkıntısı olan Aydınlı Amcamız sorununu halletmek için müşteri hizmetlerini aramış ancak bir türlü çözüm bulamamış...

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı 00:31

Elektrik Direğine Çıkan Maymun 25 Metreden Aşağıya Atladı

Hindistan'da yüksek gerilim hattı direğine çıkan maymun boynundaki ipin takılması sonucu bir süre direkte mahsur kalmış. Kurtarma ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle maymun elektrik direğinden aşağıya atlamış...

  • JET TV tarafından
  • 1.937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması 03:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kıdem Tazminatı Açıklaması

''Ergene Çevre Koruma Projesi, Derin Deşarj Hattı B Tüneli Işık Göründü Merasimi'' gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da merasime video konferans yöntemiyle katıldı. “Türkiye'nin en önemli çevre projelerinden biri açıkl..

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı 03:20

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı

Avrupa Yakası'nın ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu açıldı. Vatandaşlar ilk 10 gün metroyu ücretsiz kullanabilecek. Yeni metro hattı İstanbul’un en kalabalık ilçelerindeki duraklarla binlerce yolcuya hi..

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a  Girişi 01:41

1919 Ünlü Fransız General Franchet De Esperey'in İstanbul'a Girişi

BU KISA FİLMDE ÜNLÜ FRANSIZ GENERAL FRANCHET DE ESPEREY İN İSTANBUL A GİRİŞİ GÖRÜNTÜLENMİŞ TARİH 8 ŞUBAT 1919 .BU HERİF FİLMDE GÖSTERMİYOR AMA KAYNAKLARDA GEÇİYOR GALATA DA TÜRK BAYRAĞINI ÇİĞNEYEREK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRK HAL..

  • JET TV tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Pasifik Savaşı 2 - İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Fay Yasası Meclis'e Geliyor 02:43

Fay Yasası Meclis'e Geliyor

İzmir depreminin ardından fay hattına konut yasağı getiren yasasının çıkarılması için süreç hızlanıyor. Yapılacak çalışma ile fayların kayma ve kırılma hızı tespit edilecek. Fay hatları üzerine konut yapılması yasaklanac..

İstanbul Depremi 7.4 Olacak 01:13

İstanbul Depremi 7.4 Olacak

İzmir depreminin ardından İstanbul da diken üstünde. 115 km uzunluğundaki Kuzey Marmara fay hattı üstünde beklenen depremin büyüklüğü uzmanlara göre 7'den fazla olacak. Anadolu yakasının yüzde 40'ı Avrupa yakasının ise y..

Sitede deprem testi krizi! 01:12

Sitede deprem testi krizi!

İZMİR'İN BAYRAKLI İLÇESİNDEKİ BİR SİTE DEPREMDEN SONRA HASAR ALDI. CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDEN DAİRE SAKİNLERİ DAYANIKLILIK TESTİ YAPTIRMAK İSTEDİ. SONRASINDA ÇIKAN KRİZ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERİLDİ..

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor 04:40

Pandemi hemşireleri virüsten çok şikayetlerle mücadele ediyor

Korona virüs vakalarının yoğun görüldüğü iller arasındaki Adana’da korona hastasının yanına girmek için gelen yakınları sağlık çalışanlarına zorluk çıkartıyor. Pandemi Acil Servis Hemşiresi İklime Karatay, “Hastanın yanı..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Başıboş köpekler böyle saldırdı! 01:20

Başıboş köpekler böyle saldırdı!

KONYA'DA ÇOBANA YEMEK GÖTÜRÜRKEN SALDIRIYA UĞRADI. KOMŞULARI İMDADINA YETİŞTİ. KADİR ÖZCAN O ANLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDERDİĞİ VİDEOYLA ANLATTI...

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Kar sevinci yarım kaldı! 01:21

Kar sevinci yarım kaldı!

KİMİNİN AYAKLARINI DONDURAN KAR, KİMİ İÇİN İÇİNSE EĞLENCE DEMEK... TATİL İÇİN GİTTİĞİ AFYON'DA, KAR GÖRÜNCE ŞORTLA DIŞARI ÇIKIP KAR BANYOSU YAPMAK İSTEDİ... AMA İŞİ ŞOVA DÖKÜNCE SEVİNCİ KISA SÜRDÜ. SHOW HABER WHATSAPP İH..

Yüzünde lekeler oluştu 01:49

Yüzünde lekeler oluştu

ASLI İLHAN... TALİHSİZLİKLER BİR TÜRLÜ PEŞİNİ BIRAKMADI. GÜZELLEŞMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE YÜZÜ YANDI. YETMEDİ... YANAN YÜZÜNÜ TEDAVİ ETTİRMEK İÇİN GİTTİĞİ MERKEZDE DE İKİNCİ KEZ YÜZÜ YANDI. YAŞADIĞI MAĞDURİYETİ SHOW HAB..

''Ya çocuklarıma da yaparsa-'' 01:42

''Ya çocuklarıma da yaparsa-''

İZMİR'DE YAŞAYAN 2 ÇOCUK ANNESİ KADIN, SOKAK ORTASINDA BIÇAKLANARAK HAYATTAN KOPARTILDI. ÜSTELİK ONA BUNU YAPAN, ŞİKAYET ETTİĞİ İŞ ARKADAŞIYDI. TALİHSİZ KADININ ACILI EŞİ VE KIZI, SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA GÖNDE..

Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği! 01:16

Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği!

TÜRLÜ NUMARALARLA VİCDAN SÖMÜRÜSÜ YAPAN DİLENCİLER, BEZ BEBEK TAKTİĞİYLE YİNE SOKAĞA ÇIKTI. YOL KENARINDA DİLENEN SAHTEKAR KADININ OYUNUNU ZABITALAR BOZDU. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA İSTANBUL'DAN YOLLANDI..

Balonda nikah kıydılar 01:10

Balonda nikah kıydılar

GÜLTEN KARA - İBRAHİM KORKMAZ ÇİFTİ NİKAHLARI İÇİN BÜYÜLÜ BİR ADRES SEÇTİ. GENÇ ÇİFT BALONA BİNDİ, DÜNYAEVİNE GÖKYÜZÜNDEN GİRDİ. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA KAPADOKYA'DAN GÖNDERİLDİ...