#Sınır kapısında suikast silahları ele geçirildi

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri 00:41

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, ateşkesin sağlandığı Halep'ten olası yaralı gelişlerine karşın ambulans bekletilmeye başlandı. Halep'teki sivil ve yaralıların tahliye edilme girişimleri nedeniy..

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müdahale 02:06

‘Tampon’ bölgede sıcak dakikalar! Yunanistan'dan mültecilere sert müda

Yunanistan’a ve oradan da Avrupa'ya gitmek için Kastanies Sınır Kapısı’na gelen mültecilere, Yunan askerleri tarafından biber gazı ve ses bombaları ile müdahale edildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden Yunanistan’a oradan ..

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorlar- 03:10

İpsala'da tır şoförleri göçmen nöbeti tutuyor! -Aracın altına giriyorl

Edirne'nin İpsala ilçesindeki sınır kapısında 5 kilometreyi bulan tır kuyruğunda çileli bekleyiş sürerken, tır şoförleri bir yandan da araçlarının başında göçmen nöbeti tutuyorlar. İpsala Sınır Kapısı'nda yurt dışına çı..

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi 01:04

ABD Konsolosluğu Tercümanında 'FETÖ' Şüphesi

Adana'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ABD Adana Konsolosluğu tercümanı Hamza Uluçay'ın evinde yapılan aramada, 21 adet 1 dolarlık banknot ele geçirildi. Edinilen bilgiye gör..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada 02:06

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

2 Milyon Dolarlık Uyuşturucu Operasyonu Kamerada Esenyurt'ta piyasa değeri yaklaşık 2 milyon dolar olan uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonda 1 şüpheli gözaltına alınırken, operasyon anı polis kamerasına yansıdı. ..

PSİKOLOJİ - Ünite 3 Konu Anlatımı 1 10:22

PSİKOLOJİ - Ünite 3 Konu Anlatımı 1

Açıköğretim Sistemi - Anadolu Üniversitesi Sinir sistemini sınıflandırabileceksiniz. Sinir hücrelerinin yapısını ve sinirsel iletiyi açıklayabileceksiniz. Sinir sisteminin kimyasal bileşenlerini listeleyebileceksiniz. ..

  • PengoTV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste 01:16

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste

Orgeneral Hulusi Akar Kiliste Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, valilik ziyaretinin ardından inceleme yapmak üzere Suriye sınırına hareket etti. Orgeneral Hulusi Akar Kilis'te ziyaret ettikleri Vali İsmail Çat..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Uyuşturucu Operasyonu 01:15

Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te düzenlenen operasyonda 456 bin uyuşturucu hap ele geçirildi...

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı! 00:43

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı!

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekiplerince 420 kilogram kaçak domuz eti ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunun Sanayi Kavşağı'nda, E. K'nın kullandığı 34 FB 5903 pla..

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu 01:28

Mardin'de Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 31 kilo 850 gram eroin ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, terör örgütünün finans kaynaklarının kesilmesi ve uyuşturucu ticaretinin önlenmesi amacıyla Kızıltepe'd..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar 08:40

İşte Sedat Şahin'in Evinden Çıkan Silahlar

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütü lideri Sedat Şahin'i yakalamak için dün Beykoz'daki villaya baskın düzenledi. Dün Sabah geniş güvenlik önlemleri içerisinde düzenlenen bask..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu 01:59

Mersin’de Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Mersin'de yürütülen uyuşturucu operasyonunda 2 kilo 102 gram kokain ele geçirildi. Soruşturma kapsamında 3 kişi tutuklandı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceğ..

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu 00:24

Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep'te durdurulan 2 otomobilde, 23 kilo 20 gram esrar maddesi ele geçirildi.Emniyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler..

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı 01:21

Sızma Girişimini Duyan Vatandaşlar Terörist Avına Çıktı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde Amanos Dağları'ndan sızmaya çalışan bir terörist ölü ele geçirildi. Olayı duyan vatandaşlar terörist avına çıkınca, güvenlik kuvvetleri olaya müdahale etti. Suriye'den Hassa ilçesi Akbez Amano..

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı 00:30

Faslı kadının valizinden kaçak göçmen çıktı

İspanya’nın Kuzey Afrika’daki sınır şehri Ceuta’ya girmek isteyen Faslı bir kadının valizinden kaçak göçmen çıktı. Tarajal gümrük kapısında görevli polis, 22 yaşındaki kadını gözaltına aldı. Çanta içine gizlenerek insanl..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama 00:40

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama

Gözaltına Alınan Engin'den İlk Açıklama Gözaltına Alınan Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Aydın Engin, Sağlık Kontrolünden Geçirildi. Sabah saatlerinde gözaltına alınan Cumhuriyet Gazetesi yazarı Aydın Engin, sağlık kontrolü..

Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Fairuz  Kanou Ya Habibi 04:24

Fairuz Kanou Ya Habibi

ey sevgilim onlar vardı ey sevgilim onlar vardı kar, kişnemek, atlar vardı gece kapısında geçer onların sesleri bizi bir gezide almıştı ateşin karşı yemin et ey sevgilim unutma ey sevgilim sen bu şarkı dinlerken bana dü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

İdlib'de Katliam Var  Türkiye Talimatı Verdi 05:01

İdlib'de Katliam Var Türkiye Talimatı Verdi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Esad'ın İdlib'de gerçekleştirdiği katliama dair son gelişmeleri A Haber canlı yayınında değerlendirdi. Kaynak, Suriye, İnsanlık dışı bir olayla karşı karşıya kaldı. İdlib'de yaşayan ins..