#Sınır kapısında suikast silahları ele geçirildi

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası 05:56

İşte Türkiye'nin Referandum Hafızası

Memleket Meselesi programında Türkiye'nin referandum hafızası ele alındı. 1961'den 2017'ye kadar tüm referandumlarda alınan sonuçlar ve günümüze kadar ne gibi etkileri olduğu anlatıldı. A&G Araştırma Şirketi Başkanı Adil..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de 01:41

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'de

Son Dakika! Başbakan, Cumhurbaşkanı ile Görüşmek Üzere Beştepe'deü Son dakika gelişmesi... Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek üzere Beştepe'ye gitti. Başbakan Binali Yıldırım, Mec..

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı 01:51

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı

Bahçeli'den Teşkilatını Provokasyona Karşı Uyardı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, muhtemel provokasyonlara karşı teşkilatların dikkatli olmasını istedi. MHP Merkez Yönet..

Başarılı Aselsan Mühendisleri Nasıl Öldürüldü ? 12:03

Başarılı Aselsan Mühendisleri Nasıl Öldürüldü ?

yayınlanan Unutma programında Aselsan'ın başarılı mühendislerinin şüpheli ölümleri ele alındı. Hayat dolu olan bu insanların bir anda intihar etmesi çok mantıklı görünmezken hayatının baharında öldürülen genç beyinler Tü..

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu 09:45

Doğan Medyadan Yeni Algı Operasyonu

Doğan Medya grubunun referandumu nasıl manipüle ettiği ve kimlere hizmet ettiği ele alındı. Gazeteci-Yazar Kurtuluş Tayiz Batı'nın asıl hedefinin Erdoğan değil millet olduğunu önceden medya eliyle siyasetin dizayn edildi..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı 01:41

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı

TSK, Fırat Kalkanı Operasyonunun Haritasını Yayınladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den ..

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü - 03:50

İngiliz Dergisi Fetö'ye Üzüldü -

Alman dergi Der Spiegel'in FETÖ'nün ne kadar tehlikeli olduğunu anlattığı yazı ele alındı. Türkiye'deki faaliyet alanı zayıflayan örgütün yurtdışındaki oldukça aktif olduğu sadece Almanya'da 150 dershane, 30 okul, gazete..

Kısmetse Olur Gamze Elenir Elenmez Sevgilisini Gösterdii!! 02:05

Kısmetse Olur Gamze Elenir Elenmez Sevgilisini Gösterdii!!

Kısmetse Olur'da geçen hafta elenen Gamze Elendiği hafta gerçek sevgilisiyle el ele görüntülendi.Evlilik programlarının bir kurmaca olduğuna inanmak istemeyenlere duyurulur!!..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mane Dev Maçı Aldı 02:33

Mane Dev Maçı Aldı

Mane Sazı Ele Aldı! Liverpool, Premier Lig'de haftanın maçını kazanan takım oldu. Tottenham'ı 2-1 yenen Kırmızılar'da yıldızlaşan isim Sadio Mane'ydi. Afrika Uluslar Kupası'nda gitmesiyle Liverpool'daki düşüşün başlamas..

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar 02:25

Geçmişten Günümüze Kurulan Koalisyonlar

koalisyonlar ve hükümet krizleri ele alındı. Programın sunucusu Salih Nayman, Geçmişten günümüze kurulan koalisyon hükümetlerinin kaç yıl sürdüğü ve kimler tarafından kurulduğunu detaylı olarak anlattı. Ömrü 3 ay süren k..

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin 04:05

Hekimoğlu Türküsü -Aynalı Martin

Sözleri Hekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime. Hekim Oğlu Derler Bir Küçük Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek. Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimo..

  • PengoTV tarafından
  • 2.430 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:34

The Walking Dead 7. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Hikaye, çoğunlukla ana karakter Rick Grimes'ın grubunun, aylak sürüsünden uzak ve güvenli bir yer aradıkları Atlanta metropol bölgesi ile Amerika'nın Georgia eyaleti çevresindeki kuzey kırsal bölgede geçmektedir. Konu, y..

Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu! 10:04

Evde İşkenceye Maruz Kalan Üniversite Öğrencileri Konuştu!

Ortaya çıktığı andan itibaren gündemden düşmeyen işkence yapan ve bu işkenceye maruz kalan üniversite öğrencilerinin haberleriyle ilgili detaylar Söylemezsem Olmaz da tekrar ele alındı...

  • ANKA tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ömer Halisdemir'in Şehit Edilmesi Davası Başladı 01:13

Ömer Halisdemir'in Şehit Edilmesi Davası Başladı

Özel Kuvvetler Komutanlığını ele geçirmek isteyen cuntacı general Terzi'yi vurarak FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılanacağı davanın görülmesine başlandı...

Kendisine El Sallayan Kişiye El Sallayarak Karşılık Veren Kertenkele 00:45

Kendisine El Sallayan Kişiye El Sallayarak Karşılık Veren Kertenkele

Sosyal medyanın yeni gözdesi kertenkele kendisine sallanan ele karşılık veriyor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı 09:10

FETÖ'nün Sinsi Planı Ortaya Çıktı

FETÖ'nün yeni taktiği olan çarpık ve çelişkili ifadeler konusu ele alındı. Özellikle verdikleri ifadelerde çarpıtmalarla FETÖ'yü de aklamaya çalıştıkları buna karşı dikkatli olunması ifade edildi...

FETÖ'nün 2. Darbe Planı Nasıl Bozuldu 07:09

FETÖ'nün 2. Darbe Planı Nasıl Bozuldu

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Petek, FETÖ'nün uyuyan hücrelerine dikkat çekerek, 2. darbe planını harekete geçirmek için bu hücreleri kullanmayı planlandığı belirtildi. FETÖ'nün..

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti  ve Gerçekleşmekte Olanlar 04:05

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar

Gerçekleşen 36 Kıyamet Alameti ve Gerçekleşmekte Olanlar Kıyamet Alametleri Bir Bir Ortaya Çıkmakta ve İnsanların Sonunun Geldiğini Bizlere Fısıldamaktadır. Ölüm ? ve Yaşam ? Herşey Doğanın Kanunu İlahiyatçı yazar Me..

  • Dini Mubin tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Tornet Yarışı 03:10

Kuzucuk Tornet Yarışı

Horoz, Kuzucuk ve kaplumbağa kendilerine yaptıkları tornetlerle yarışacaklardır. Yarış başlar, horoz ve kuzucuk düşer. Kaplumbağa en önde başlar. Horoz çeşitli hileler yaparak arkadaşlarını saf dışı bırakmaya çalışır ama..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

El Bab'a Bomba İndiren Askerimizden SaltBae Hareketi 00:28

El Bab'a Bomba İndiren Askerimizden SaltBae Hareketi

IŞİD tarafından ele geçirilen Al Bab'ı geri almak için Özgür Suriye Ordusu'da destek vererek bölgeyi bombalayan Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Nusret'in meşhur SaltBae hareketi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz ve Aslı Enver Aşkıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar! 04:31

Murat Boz ve Aslı Enver Aşkıyla İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Bir ayrıldılar bir barıştılar haberleriyle ilgili bitmeyen dedikodularla ilgili en çarpıcı açıklamalar magazin programı Duyduk Duymayan Demeyin de ele alındı...

  • ANKA tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 8 yıl önce
“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi 07:15

“Devlet Bahçeli Ayarı Verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin resmi Twitter hesabı üzerinden parti içi muhaliflere yönelik sert çıkışı, Medya Kritik Programı’nda ele alındı. Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, Sinan Oğan ve Meral Akşener’in başın..

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..