#Sınır kapısında suikast silahları ele geçirildi

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni görüntülendi 05:32

Afganistan’dan uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cans

Afganistan’da Taliban’ın kontrolü ele geçirmesinin ardından ülkeyi terk etmek isteyenlerin akın ettiği Kabil Havaalanı'nda panik ve kaos yaşanırken, bir uçağın kanadına tutunarak kaçmaya çalışan Afgan’ın cansız bedeni uç..

Türkiye İle ABD Arasında Kritik Afganistan Görüşmesi! 01:03

Türkiye İle ABD Arasında Kritik Afganistan Görüşmesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü. Görüşmede Afganistan'daki meseleler ele alındı...

Taliban'ın Hava Gücü Şoke Etti! NATO ile Kıyaslandığında... 01:22

Taliban'ın Hava Gücü Şoke Etti! NATO ile Kıyaslandığında...

Afganistan'ı ele geçiren Taliban, NATO üyesi ülkelerin üçte birinden daha fazla hava aracın sahip...

Aydın'da Cezaevinden Kaçan Şahıs Kiralık Araçtaki GPS Sayesinde Yakalandı! İşte Görüntüler 00:55

Aydın'da Cezaevinden Kaçan Şahıs Kiralık Araçtaki GPS Sayesinde Yakala

FİRARİYİ GPS KAYDI ELE VERDİ...

Çala çala filo yaptılar! 02:29

Çala çala filo yaptılar!

ÇALDIKLARI ARAÇLARI İSTANBUL'DA DOLAŞIP HIRSIZLIK YAPAN ÇETEYİ CAMA YAPIŞTIRDIKLARI İNCİNMİŞSİN VE BABA YOGUN YAZILARI ELE VERDİ. ONLAR YAKALANDI, ÇALDIKLARI ARAÇLAR DA SAHİPLERİNE İADE EDİLDİ...

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla' 02:01

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla'

KELEBEK LAKAPLI BİR HIRSIZ... 10 ARACIN CAMINI PATLATMIŞ, HEPSİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞTİ... YAKALANDI, AMA İKİ AY YATIP ÇIKINCA İŞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ... VE 9 ARACI DAHA SOYDU... BAKIN KELEBEK ATİLLA, BU KEZ YA..

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:37

Elm Sokağında Kabus 2 - Freddy'nin İntikamı Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Freddy peşinizdeyken uykuya direnmek mi kabusunuzda onunla yüzleşmek mi daha iyi olur? Tüm zamanların en tüyler ürpertici filmlerinden Elm Sokağı Kabusu, ikinci filmiyle geri dönüyor. Elm Sokağı sakinleri, kabus..

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:31:07

Paranormal Activity - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity serisi, aslında Blair Cadısı projesi ekolünün bir devamı sayılacak konsepte sahip olmasıyla, belki de sinema tarihinde yeni bir janr olarak değerlendirilebilecek içeriğiyle azımsanmayacak bir..

Pastane Poğaçası Tarifi 07:10

Pastane Poğaçası Tarifi

Malzemeler Bir paket 250 gram yumuşak tereyağı yada margarin.(Ben tereyağ kullandim) 1 su bardağı ılık süt bir tane yaş maya ya da iki yemek kaşığı kuru maya 2 tane yumurta birisinin sarısını üstüne ayırıyoruz 1 çay b..

Ünlüler diken üstünde! 02:05

Ünlüler diken üstünde!

TAPUDA GÖREVLİ İKİ MEMUR, ÜNLÜLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİ, ÖZELLİKLE DE TAPU BİLGİLERİNİ ELE GEÇİRİP BAŞKALARIYLA PAYLAŞTI... ALEYNA'DA TİLKİ'DEN HÜLYA AVŞAR'A, SERENAY SARIKAYA'DAN YILDIZ TİLBE'YE TAM 136 ÜNLÜ, SIZINTI ŞOK..

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Karargahında 02:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Karargahında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşının ele alınacağı NATO Olağanüstü Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e geldi...

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk 13:10

Sagun 1.Bölüm Trt Çocuk

Yergöğü halkı, uzun yıllar boyunca barış ve mutluluk içinde yaşamaktaydı. Ta ki kötü kalpli Gagamor karanlık diyarlardan gelip Yergöğü’nü ele geçirene dek.....

  • ÇocukTV tarafından
  • 289 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu 02:16

Putin Ters Köşe Yaptı Ukrayna'daki Yeni Planı Belli Oldu

24 Şubat'ta Ukrayna'nın doğusuna işgal başlatarak Kiev'e doğru ilerlemeye çalışan Rusya'nın maddi kaybı 63 milyar doları geçti. İşgalde umduğu gibi ilerleyemeyen Putin'in planı belli oldu. Kiev'i ele geçiremeyen Rus lide..

Yüzsüz Kadın Hırsızlar 00:41

Yüzsüz Kadın Hırsızlar

Bir marketten ürün çalarken yakalanan kadınlar tüm uyarılara rağmen durmaları gereken yerde yüzsüzlüğü daha da ele alıp marketi yağmalamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bakan Soylu, göç ve uyuşturucu konularıyla ilgili 81 ilin valisiyle görüştü 00:52

Bakan Soylu, göç ve uyuşturucu konularıyla ilgili 81 ilin valisiyle gö

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilin valisiyle videokonferans toplantısında bir araya geldi. Toplantıda göç ve metamfetamin uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik konular ele alındı...

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi 02:30

Kalabalık Misafir İçin Yumuşacık Poğaça Tarifi

Malzemeler; 1 kg + 1 su bardağı un 4, 5 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı şeker 3-4 tatlı kaşığı tuz 2 su bardağı sıvı yağ 1 paket yas veya küçük pakette kuru maya 1 tatlı kaşığı mahlep ( arzuya göre) İç Malzemesi; 3..

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle 41:17

İlk Takım Juventus Belgesel 1. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle 38:20

İlk Takım Juventus Belgesel 2. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ! 02:18

KAYIP KUAFÖR BİLMECESİ!

Müge Anlı'da kayıp kuaför Savaş Aydoğan konusu ele alındı. Genç adama ulaşılamadı. Sakarya'da kuaför Savaş Aydoğan (42), sırra kadem bastı. Olayla ilgili ifadesi alınan arkadaşı Cem Tuna da 12 gün sonra ortadan kayboldu...

1 ayda 9 evi soydular! 01:53

1 ayda 9 evi soydular!

İKİ HIRSIZ, 1 AYDA 9 EVİ SOYUNCA POLİS ALARMA GEÇTİ... NEYSE Kİ, BİRKAÇ DAKİKADA EVLERİ SOYUP SOĞANA ÇEVİREN HIRSIZLAR, DİKKATSİZDİ... BÜTÜN SOYGUNLARDA AYNI KIYAFETLERİ GİYİNCE YAKAYI ELE VERDİLER.....

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe 01:02

Eren Abluka-7 Operasyonu'nda teröre büyük darbe

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka-7 Operasyonları çerçevesinde Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde, toprağa gömülü olarak 1 terörist cesedi, 1500 kg amonyum nitrat, 6 adet EYP düzeneğinin ve birçok mühimmatın ele geçirildiği..

İsveç yapımı silah teröristlerin mağarasından çıktı 01:20

İsveç yapımı silah teröristlerin mağarasından çıktı

Pençe Kilit Operasyonu'nda bir mağarada ele geçirilen çeşitli çapta silah ve mühimmatların yanı sıra İsveç yapımı tanksavar silahı AT-4 dikkat çekti...

BÖĞÜRTLEN YİYİP SU İÇEREK HAYATTA KALDI! 03:33

BÖĞÜRTLEN YİYİP SU İÇEREK HAYATTA KALDI!

Kurban Bayramı'nın son günü ailesi ile birlikte gittiği Çamlıkköy Tabiat Parkı'nda kaybolan 20 yaşındaki Şehmus Ele bulundu...

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle 40:04

İlk Takım Juventus Belgesel 3. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi 12:10

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi

Haşhaşlı Cevizli Çörek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı ılık Su 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 tane yaş maya 2 tane yumurta (beyazı hamuruna girecek sarısı üstüne sürülecek) 2 yemek kaşığı şeker 1 yemek..

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi 09:34

El Açması Pırasalı Kol Böreği Tarifi

El açması pırasalı kol böreği tarifi malzemeler 1 kilo un 2 tatlı kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı su iç malzemesi için gerekenler 4 5 tane pırasa 4 5 tane havuç baharatları Tuz karabiber pulbiber araları..

 Önlem Alın Mücadele Edin! Tehlike Büyüyor! | Hakan Yılmaz Cebi 2:10:27

Önlem Alın Mücadele Edin! Tehlike Büyüyor! | Hakan Yılmaz Cebi

02:54 Büyük olayların geldiğinin işareti 11:02 Uyarılarımız siliniyor! 28:13 Dünya resetlenecek 43:18 Şeytanla ittifak kurarlarsa... 01:03:32 İklim konusu meclisten geçer mi? 01:15:10 Deccaliyet sistemi ele geçirmede..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm Fragmanı

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Transformers - Barricade vs Bumblebee Dövüşü 07:13

Transformers - Barricade vs Bumblebee Dövüşü

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak..

Transformers - Çöl Savaşı 06:15

Transformers - Çöl Savaşı

Çok uzun zaman önce, çok uzaklardaki Cybertron gezegeninde bir savaş başlamak üzeredir. Burası başka yapılara bürünebilen robotların dünyasıdır. Her yerde olduğu üzere bu gezegende de robotlar da iyiler ve kötüler olarak..