#Sınıra tank sevkiyatı

Bize bu etleri yedirdiler! 01:27

Bize bu etleri yedirdiler!

İstanbul Kağıthane'de hem kasap hem de restoran olarak çalışan bir işletmeye et taşındığı sırada mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı. Sevkiyatı yapan işçiler, tüm hijyen koşullarını hiçe sayarak çamurlu ayakkabılarıy..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Dünya Haber: Kuzey Kore Abd'ye Karşı Savaş Hazırlığında 01:04

Dünya Haber: Kuzey Kore Abd'ye Karşı Savaş Hazırlığında

ABD'nin Kuzey Kore sınırına yakın tatbikata başlaması üzerine ABD'ye gözdağı vermek isteyen Pyongyang yönetimi, yüzlerce topçuyu sınıra dizerek adeta gövde gösterisi yaptı...

Haberci Türkiye Renkleri 22.Bölüm 45:49

Haberci Türkiye Renkleri 22.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Van’ın Çakırbey köyünde imal edilen kristal avize taşlarının yapımı, Gürbulak sınır kapısı, sınıra yakın meteor çukuru ve Ağrı’daki İshakpaşa Sarayı konu edilm..

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj 07:36

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj

Çavuşoğlu'ndan İbadi'ye Sert Mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sınırdaki Türk askerini tehdit eden Irak Başbakanı İbadi'ye sert cevap verdi. Çavuşoğlu, Ülkende terörle mücadele edemiyor sonra kabadayılık yapmay..

İdo Tatlıses - Sabır Allahım 03:36

İdo Tatlıses - Sabır Allahım

Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım mümkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım bittiyse Hayır yok aşktan sil yeni baştan Yaşamak lazım münkünse Yıpranmadan hiç usanmadan Beklemek lazım Sıfırı tükettim..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dosta Güven Düşmana Korku Salan Fin Ordusu-Bölüm 2 03:09

Dosta Güven Düşmana Korku Salan Fin Ordusu-Bölüm 2

lk videoda eğlenceyi tadında bırakan kuzeyli akrabalarımız büyük önder Kimi Raikkonen liderliğinde hazırlıklarına son hızda devam ediyor. Rusların korkudan sınıra 30 km yaklaşamadığı Finler gördüklerini indirmekle meşhur..

  • JET TV tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Yaşındaki Kardeşini Kucağında Kilometrelerce Taşıdı 00:45

1 Yaşındaki Kardeşini Kucağında Kilometrelerce Taşıdı

Arakanlı 9 yaşındaki kız, henüz 1 yaşında olan kardeşini kucağında kilometrelerce taşıyıp Bangladeş sınıra getirmiş. İşte o yürek burkan görüntüler...

İdlib Sınırında Doçka Sesleri 02:18

İdlib Sınırında Doçka Sesleri

Suriye'nin İdlib kentinde yapılan doçka atışlarının sesleri sınıra sıfır noktadaki Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden duyuldu...

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( Türkçe Altyazılı ) 02:22

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( T

Wonderful Arabic Slow Song By Najwa Farouk- Mawjou Galbi Nacwa Farouk'un güzel sesinden Seyf Amir'in Mavcu Galbi adlı şarkısı. Sözler (TR) Kalbim yaralı ve yorgun Ruhumu teslim ettiğim kişi kalbimi kırıyor Yüzüm yoru..

  • umay penbe tarafından
  • 4.621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat 01:27

Afrin Sınırına Mehter Marşı Eşliğinde Sevkiyat

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gelen 40 araçlık konvoy, zırhlı araçlardan çalınan mehter marşları eşliğinde sınır..

İsrail'in Sahte Merhametinin Mağduru Annemi Istiyorum 00:54

İsrail'in Sahte Merhametinin Mağduru Annemi Istiyorum

İşgalci İsrail'in abluka altında tuttuğu Gazze'de böbrek hastası olan 13 yaşındaki En'am el Attar tedavi için bin bir zahmetle sınırdan geçirildi. Ancak İsral'in sahte merhameti sınıra kadardı. Küçük Attar ailesi ve hiçb..

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti 01:16

İsrailli Keskin Nişancı Filistinli Genci Böyle Katletti

İşgalci İsrail güçlerinin bir Filistinli genci keskin nişancı atışıyla şehit ettiği anı kameraya aldıkları ortaya çıktı. Sosyal medyada dolaşıma giren videoda telle çevrili sınıra yaklaşan bir Filistinli gencin İsrailli ..

Suriyeli paralı askerler Ukrayna'da 01:00

Suriyeli paralı askerler Ukrayna'da

Suriyeli savaşçılar Rusya ordusu adına savaşmak için Ukrayna sınırına ulaştı. Suirye İnsan Hakları Gözlemevi'ne göre şimdiye kadar 40 binden fazla Suriyeli savaşçı Rusya'ya başvurdu. Bunlardan 400'ü sınıra yakın kamplar..

TSK ile ÖSO Harekete Geçti 03:45

TSK ile ÖSO Harekete Geçti

TSK ile ÖSO Harekete Geçti Fırat Kalkanı Operasyonunun 61’ıncı gününde El Bab ile Tel Rıfat bölgesinde DEAŞ’a son darbeyi indirmek için Türk Silahlı Kuvvetleri ile Özgür Suriye Ordusu yığınak yaparken, Tanklar TIR’lar ..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Savaş kalıntılarını sanata dönüştürüyor 01:02

Savaş kalıntılarını sanata dönüştürüyor

Iraklı bir sanatçı, savaştan arda kalmış parçaları benzersiz sanat eserlerine çeviriyor. Fattah Muhammed Fattah, Irak'ın Dohuk kentinde eserlerini sergilediği bir sergi açtı...

  • Umut Tv tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Uzun Yük Trenleri 10:15

Dünyanın En Uzun Yük Trenleri

Dünyanın en uzun yük taşıyan trenlerinden ufak bir derleme. Bu trenler konteyner, tank ve diğer yük malzemeleri taşıyarak dünyanın en uzun tren ünvanını almışlar...

  • PITIRCIK tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Haber: Rus Tankları Sokaklara İndi 01:09

Dünya Haber: Rus Tankları Sokaklara İndi

Rusya 9 Mayıs'ta kutlayacağı Zafer günü etkinliği için prova yaptı. Provalar kapsamında Rus tankları Kızıl Meydan'a indi...

Çocuklarını Hergün Tankla Okula Götüren Baba 02:13

Çocuklarını Hergün Tankla Okula Götüren Baba

Nick Mead isimli ingiliz adamın oğulları Danny (16) ve Ashley (13) sabahları okula FV432 askeri personel taşıyıcı ile götürmesi çevrede şaşkınlıkla karşılanıyormuş. Arabam olacağına böyle bir zırhlı aracım olsun isterdim..

  • JET TV tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızını Alamayan Otomobilin Feci Kazası 00:26

Hızını Alamayan Otomobilin Feci Kazası

Görüntüde hızını alamayan aracın tankla çarpışma sonucu kıl payı parçalanmaktan son anda kurtuluyor seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 616 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor 02:49

15 Temmuz'da Tankın Ezdiği Otomobil Eyüp'te Sergileniyor

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Atatürk Havalimanı'na giderken darbeciler tarafından kullanılan tankın altında kalarak ezilen otomobil, o kara günün hatıralardan silinmemesi için Ey..

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor 02:22

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu kapsamında şimdiye kadar 27 terörist etkisiz hale getirildi...

Alişan 'dan Eda Erol Ayrılığı Hakkında Şaşırtan Yorum 00:46

Alişan 'dan Eda Erol Ayrılığı Hakkında Şaşırtan Yorum

Eda Erolla evlenecekler diye haber beklenirken beklenmedik bir şekilde ayrılık haberinin gelmesinin ardından, türkücü Alişan'dan şaşırtan yorum geldi.Üzerimden Tank Geçti sözleriyle eski şakacı kimliğine takılmış gibi ..

  • ANKA tarafından
  • 1.488 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği 00:37

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat sürüyor. Öğle saatlerinde hareketlenen tatbikat alanında tank ve diğer zırhlı araçlar Hilal T..

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..