#Sınıra tank sevkiyatı

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı 00:52

Kaplan Tankı Endonezya'da Görücüye Çıktı

Endonezya'da 72. Ulusal Silahlı Kuvvetleri Günü, Endonezya'nın Banten kentinde askeri geçit töreni ile kutlandı. Törende, Türkiye ve Endonezya ortaklığında yapılan Kaplan tankı, savaş helikopterleri, denizaltıları ve sil..

Kaçan Peşmergelere Ait Bölgelere Irak Güçleri Girdi 00:41

Kaçan Peşmergelere Ait Bölgelere Irak Güçleri Girdi

Irak'ın Kerkük kentindeki Peşmergelerin çekilmesinin ardından Irak güvenlik güçleri birçok stratejik bölgede kontrolü sağladı. Ancak kentte dumanlar yükselmeye başladı. Vatandaşlar tarafından devrilen tanklar, taşa tutul..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Who's Cooking Tonight 03:15

Who's Cooking Tonight

Cooking is serious business after all. Thank you all for waiting over 8 months for a new video! Here is a piping hot Gmod video to make up for it. Hope you're hungry, enjoy! Music Used Grandia - Sea Cat Restaurant Li..

  • PengoTV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Miranda Lambert - We Should Be Friends 02:50

Miranda Lambert - We Should Be Friends

If your mind's as cluttered as your kitchen sink If your heart's as empty as your diesel tank If all your white t-shirts have stains If you've got some guts and got some ink, well then We should be friends If you borrow ..

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama 02:58

Kimyasal Madde Dolu Antrepoda Patlama

Kocaeli'nde kimyasal madde dolu antrepoda tank patlaması meydana geldi. Alevlerin yükseldiği bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Dilovası ilçesinde bulunan kimyasal ürünlerin depolandığı antrepodaki bir tankta ..

Benzin İstasyonu Patladı 00:50

Benzin İstasyonu Patladı

Birden alev alan benzin istasyonu büyüyüp korkunç bir patlamaya neden oldu, kameramana doğru uçan ve yuvarlanan paramparça dev yırtık bir tank parçası da dahil...

Amanoslarda Terör Operasyonu 00:30

Amanoslarda Terör Operasyonu

Amanosların Osmaniye sınırları içinde kalan kısmında jandarma ekiplerinin arama tarama faaliyetleri sırasında bulunan terör örgütü PKK'ya ait sığınakta, havan, anti tank roketi ile 5 kilogram TNT, el yapımı patlayıcı yap..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Askeri Silahlar Makineli Tüfekler 43:54

Askeri Silahlar Makineli Tüfekler

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1 46:57

Silahlar ve Mermiler Belgeseli 1

Günümüzde teknolojinin özellikle nanoteknolojinin gelişimine bağlı olarak silah ve silah sistemleride hızlı bir biçimde değişiyor. Bir silahın iyi olması için bazı koşullar olmalıdır.Hızlı hareket edip konuşlandırılabilm..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Engin Altan Düzyatan 20 Kasım 2017 07:29

Engin Altan Düzyatan 20 Kasım 2017

Magazin dünyasının ünlüleri, Engin Altan Düzyatan'ın bu yaz Kenya'da çektiği vahşi doğa fotoğraflarını sergilediği ''Sen de Tank Ol'' isimli resim sergisine akın etti.....

  • BETA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bombalı Araç Böyle Vuruldu 00:45

Bombalı Araç Böyle Vuruldu

Irak'ta bomba yüklü araçla saldırı yapmaya çalışan DAEŞ'li teröristler Irak ordusuna ait tank tarafından böyle vuruldu...

Uçuk Durumlar İçin Üretilmiş 5 Uçuk Araç 13:29

Uçuk Durumlar İçin Üretilmiş 5 Uçuk Araç

5- Ripsaw EV2 Extreme Luxury Super Tank 4- Ghe-O RESCUE 3- Shaman 2- Tinger ATV 1- SHERP ATV..

  • BETA tarafından
  • 939 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tankla Markete Gelip Alkol Çalan Adam 00:53

Tankla Markete Gelip Alkol Çalan Adam

Rusya'da gerçekleşen olayda sarhoş bir adam, Rus askeri sürüş okulundan bir tank çalarak geldiği süpermarketten alkol çalmış. Markete gelirken bazı araçları da hurdaya çeviren sarhoş adam alkolünü de aldıktan sonra polis..

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tsk Destekli Öso Kuvvetlerinin Ilerlemesi Sürüyor 01:13

Tsk Destekli Öso Kuvvetlerinin Ilerlemesi Sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'deki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Terör örgütüne ait hedefler tank ve top atışlarıyla vurulurken TSK destekli ÖSO kuvvetlerinin ilerlemesi..

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ? 03:12

Dj Battle Ft. Lexy Panterra - DownTown ?

Lyrics for Downtown by DJ Battle feat. Lexy Panterra I went to the moped store, said, Fuck it. Salesman's like What up, what's your budget? And I'm like Honestly, I don't know nothing about mopeds. He said I got t..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytin Dalı Harekatı’nda Terör Örgütlerine Ait Hedefler Vuruldu 01:42

Zeytin Dalı Harekatı’nda Terör Örgütlerine Ait Hedefler Vuruldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, terör örgütlerine ait hedefler Türk tankları tarafından vuruldu. 6 tank atışı yapılan hedefler, başarılı bir şeklide imha edildi...

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar 01:56

Eski Otomobili Tanka Çeviren Karadenizli Ustalar

Trabzon'da 2 otomobil ustası 77 model toros marka araca tank paletlerine benzer palet takarak aracı bambaşka bir şekle dönüştürdüler. Gökhan Türkmen ve İskender Yavuz isimli ustalar otomobil hariç tüm aksamlarını kendile..

  • JET TV tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi 01:14

Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sütre gerisinde ve açıktaki hedefler için MKE tarafından geliştirilen 120 mm HE-T Tank Topu Mühimmatının test atışları başarıyla gerçekle..

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor 01:17

Tanklara Yerli Mühimmat Geliyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin kullanımı için milli kaynaklarla yeni tank mühimmatı üretildiği Milli Savunma Bakanı Canikli tarafından duyuruldu...

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi 00:37

Şemdinli'de PKK Mühimmatları Ele Geçirildi

Mehmetçik'in PKK'ya karşı yürüttüğü operasyonlar ara vermeden devam ediyor. TSK'nın, Şemdinli, Balkayalar dağının Irak tarafındaki gerçekleştirdiği operasyonda tespit edilen mağarada, bir AK 47 piyade tüfeği, çok miktard..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor 01:49

Aşırı Kurtarma Aracının Afet Yeni Bir Çığır Açmayı Hedefliyor

A NEW all-terrain vehicle capable of floating on water and putting out fires could save lives in rescue missions. The latest car by Romanian manufacturers Ghe-O Motors, could give emergency services the edge they need to..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya Caddelerinde Sıradan Bir Gün 01:46

Rusya Caddelerinde Sıradan Bir Gün

Rusya'dan yine sıradışı bir görüntü. Askeri sevkiyat için şehrin sokaklarından geçen bir tank geri geri manevra yapınca arkasındaki arabayı harcamış...

  • JET TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tankla Sokakta Gezmek - Deli Mi Ne 14:02

Tankla Sokakta Gezmek - Deli Mi Ne

TANKLA SOKAKTA GEZMEK!! (POLİS GÖRDÜ) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün aylar önce yaptığımız Tank ı onarıp tekrardan eski haline getirdik ve Antalya sokaklarında sürdük. Halkın tepkisi ve trafikte insanların tepkisi h..

  • JET TV tarafından
  • 215 görüntüleme
  • 5 yıl önce
M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi ile artıyor 01:58

M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından M60T ve Leopard 2A4 tanklarının geliştirilme ve yeni teknolojilerle birleştirilme çalışmalarını içeren görüntüleri paylaştı...

Ermenistan Ordusuna Ağır Darbe! Karabağ'da Çatışmalar 5. Gününde 01:09

Ermenistan Ordusuna Ağır Darbe! Karabağ'da Çatışmalar 5. Gününde

Ermenistan Ordusuna Ağır Darbe! Yaklaşık 200 Tank, Zırhlı Araç ve 1 S-300 Sistemi İmha Edildi..