#Sınıra tank sevkiyatı

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek 01:25

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tazminat Ödeyecek

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğu, tank palet fabrikası üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaptığı hakaret nedeniyle 100 bin lira tazminat ödemeye mahkum oldu...

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Post Malone - Rockstar Arda Baba  :D 03:38

Post Malone - Rockstar Arda Baba :D

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba 04:24

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe - Sizden Değilim 03:11

Sehabe - Sizden Değilim

Sehabe - Sizden Değilim Dinle Sizden Değilim (Sözler) Belki deliyim belki buldum belamı Zaten kafam en az odam kadar dağınık Susmam mı lazım? Bazen denizim, bazen bir derya Pembe yalanın gölgesi gider ya, inanmasam o..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Reynmen - Ela (Official Video) 03:10

Reynmen - Ela (Official Video)

HOUZE tarafından yapılmıştır. Merhaba arkadaşlar ben Yusuf Aktaş nam-ı diğer Reynmen! Ela tüm dijital marketlerde: *Spotify: https://spoti.fi/2S9Wd3K *iTunes: https://apple.co/2JwQ2nF *Fizy : https://fizy.in/52yFW *Muu..

  • TEK KANAL tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bitiremediler Şimdi Hedef Türkiye 39:53

Birinin Adamı Olmayan Yandı! 1.Dünya Savaşı Yarım Kaldı! Osmanlıyı Bit

???? Yaşadığımız dönemin adı yeni karanlık Çağ! ???? Bugünün dere beyleri Elon Musk Bill Gates Amazon’dur ! ???? Ekonomi bu kadar kötüyse neden zengin daha zenginleşirken fakir daha da fakirleşiyor ? ???? Bugünün siyase..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 3 hafta önce