#Sıra dışı telefon uygulamalarına tepki

Gamze Özçelik, Mazlumlar İçin Dernek Kuruyor 00:29

Gamze Özçelik, Mazlumlar İçin Dernek Kuruyor

Geçtiğimiz günlerde Artık başka biriyim diyerek kendini dini vecibelere adayan Gamze Özçelik şimdi de, ayrım gözetmeksizin tüm mazlumlara yardım edecekleri derneğin müjdesini verdi. Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, eski eşi ..

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roman Düğününde Uyumlu Çiftin Göbek Atması 04:48

Roman Düğününde Uyumlu Çiftin Göbek Atması

Tüm davetliler kurtlarını döktükten sonra sıra onlara geliyor ve göbek nasıl atılır, çift olarak nasıl bu kadar uyumlu roman oynanır herkese göstermişler...

  • JET TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol İşcan  Siverek'e Bahar Geldi Yaz Geldi 04:01

Erol İşcan Siverek'e Bahar Geldi Yaz Geldi

Erol İşcan - Siye Biye Sıra Geceleri - Siverek'e Bahar Geldi Yaz Geldi Dinle..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Kolay Tatlısı 03:25

Dünyanın En Kolay Tatlısı

Halley Tatlısı Malzemeler: 12 tane Halley 2 paket krem şanti 2 bardak soğuk süt Çikolata sos için: 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım bardak toz şeker 1 Su bardağı su 1 Su bardağı süt Yapılışı: Önce kremşantim..

  • Kadınca tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdar Ortaç - Poşet 05:16

Serdar Ortaç - Poşet

Ben ne sana taparım ne seni ararım ne trip atarım Sen ne beni oyala ne omuz ovala işime bakarım Ben o nazı çekemem günaha giremem kötü söz edemem Aşk bu kızıl ötesi yaralı müzesi hareket edemem Acılarım heveste güneş a..

İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

İbrahim Tatlıses Kopyası Tekelci Dayı 01:38

İbrahim Tatlıses Kopyası Tekelci Dayı

Tekel bayi sahibi dayımız sesinin güzel olması yanı sıra sesinin İbrahim Tatlıses'e benzemesi şaşkınlık yaratıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canlı Yayında Demet Akbağ İle Beyazla Göz Göze 04:36

Canlı Yayında Demet Akbağ İle Beyazla Göz Göze

Beyaz ve Öykü Serter’in hazırlanan videoyla kozlarının paylaşmasının ardından sıra Demet Akbağ’a geldi. Canlı ‘Beyaz’la Göz Göze’ bölümüyle Beyaz ve Demet Akbağ, birbirlerine söyledikleri ‘Sert’ sözlerle herkesi kahkaha ..

  • ANKA tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ülkelerine Gitmek İçin Depar  Attılar 00:56

Ülkelerine Gitmek İçin Depar Attılar

Bir an önce ülkelerine gitmek isteyen Suriyeliler geceden kuyruğa girerek yoğunluğa yol açarken, zaman zaman sıra yüzünden tartışmalar yaşandı. Suriyeliler, sabah 9.00'da sınır kapısının açılmasıyla adeta 'depar' atarak ..

Athena Gökhan Emlak Zengini Çıktı 01:30

Athena Gökhan Emlak Zengini Çıktı

Grubuyla konserden konsere koşmasının yanı sıra uzun zamandır televizyonda jüri üyeliği yapan Athena Gökhan Özoğuz, kazandığı bütün parayı gayrimenkule yatırıyor. Sahne ve televizyon programlarından milyonlar kazanan ünl..

  • ANKA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü 00:39

Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Haydar El İbadi ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgiye göre görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra terörle ortak mücadele konusu da e..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Ağzında Sigara İle Muazzam Performansını Sergileyen Dayı 04:27

Ağzında Sigara İle Muazzam Performansını Sergileyen Dayı

Genel olarak düğünlerde boy gösteren Ali Dayıyus, çoğunlukla başkaları tarafından ağzına sıkıştırılan sigarasıyla sanatsal dans performansını gerçekleştirir. Ara sıra da başın aldığı karpuz ise onun beka olduğunun simges..

  • JET TV tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Adana 01 - Kebap tarifleri 13:54

Şırdan - mumbar - karın dolması - şırdan dolması - mumbar dolması - Ad

Şırdan, midenin bir bölümüdür. Aynı zamanda sakatat yemeklerinden mumbar ve kokoreç gibi, Adana'da sıkça tüketilen ve Adana'nın yöresel nitelikteki yiyeceğidir. Şırdan olarak anılsa da asıl adı şırdan dolmasıdır . Bu do..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Çeviri Subtitles - Altyazı Videolara,Dizilere,Filmlere Nasıl Eklenir ? 02:55

Çeviri Subtitles - Altyazı Videolara,Dizilere,Filmlere Nasıl Eklenir ?

Sizler için hazırladığımız basit adımlarla altyazı eklemeyi hep birlikte yapalım.size ne mi lazım: bir Video , bir txt dosyası uzantısını srt yapacağız daha sonra txt dosyasının içindekine sırasıyla zaman aralıklarımızı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri 01:30

HÜRKUŞ Ve ATAK'tan Müthiş Gösteri

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ/TAI) sponsorluğunda Sivrihisar Hava Gösterileri 2017 düzenlendi. Paramotor ve paraşüt, model uçak ve helikopter, planör ile gyrocopter gösteri..

Pizza Yapma Ayağına Kıza Dayıyan Fortçu Dayı 03:48

Pizza Yapma Ayağına Kıza Dayıyan Fortçu Dayı

İtalya'da bir etkinlikte bir araya gelen kızlar sıra pizza yapımı etkinliğine gelince neredeyse bir arkadaşlarını bu uğurda kaybediyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 4.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağlar var 03:10

Çocuklara dönük cinsel istismara karşı mücadeleye katılmayan sosyal ağ

İspanya’da yaşları 40 ila 60 arasında değişen 56 çocuk istismarcısı, polis operasyonu ile gözaltına alındı. İspanya İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin 18 ay süren takibinin ardından ülke gen..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

Jest ve Mimiklere Abanarak Tartışan Çocuklar 00:33

Jest ve Mimiklere Abanarak Tartışan Çocuklar

Mahalle jargonuyla birbirine laf sallayan ufaklıklar ile bir doğrunun tüm yanlışları götürmesi yanı sıra adam olmayı da öğreniyoruz. Keyifli seyirler hani ayükün mü?..

  • JET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ablukadaki Doğu Guta'da Eğitim Mücadelesi 01:00

Ablukadaki Doğu Guta'da Eğitim Mücadelesi

Suriye'de Beşşar Esed rejimi, yaklaşık 6 yıldır abluka altında tuttuğu Doğu Guta'ya insani yardımların yanı sıra kırtasiye malzemesinin sokulmasını da engelliyor. Okulların açılmasıyla kırtasiyeye talebin artması, fahiş ..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt! 02:20

Ver Elini Aşk - Ayperiden Kızlara Altın Öğüt!

Ayperi, Kaan ile yaptığı anlaşmaların imam nikahına kadar gelmesinden dolayı çok öfkelidir! Ablası Kiraz, taze görümcesi Lalin ve bebek Sue'yu karşısına alır ve onlara öğüt verir. Erkeklere güvenmemeleri konusunda sert s..

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Peygamber devesinin Adama Saldırması 00:19

Peygamber devesinin Adama Saldırması

Peygamberdevesi veya Mantid, Mantodea alttakımında yer alan ve hamam böcekleriyle birlikte Dictyoptera takımını oluşturan yaklaşık 1.800 böcek türünün ortak adıdır. Tropik ve sıcak bölgelerde yaşayan, başka böcekler üzer..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..