#Sırtında taşıdı

Bu da çuvaldan gelinlik! 00:56

Bu da çuvaldan gelinlik!

ÇUVAL GİYSE YAKIŞIR SÖZÜNÜ PODYUMA TAŞIDI. DİYARBAKIR'DA ÇUVALDAN GELİNLİK TASARLAYAN MODACI BEKLEDİĞİ İLGİYİ GÖRDÜ... İŞTE KENDİNE GÜVENEN GELİNLERE ÖZEL,,, ÇUVALDAN GELİNLİK.....

Yunan Medyasından Skandal İfadeler 01:46

Yunan Medyasından Skandal İfadeler

Yunan medyası Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Yunanistanlı mevkidaşı Nikos Dendias’ın basın toplantısını skandal ifadelerle manşete taşıdı. Dendias'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis’ten talimat aldığını da yazdı...

Evde yaptıkları bomba patladı 01:40

Evde yaptıkları bomba patladı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN, GÖRÜNTÜ KAYDI GENELGESİ YENİ BİR TARTIŞMAYI BAŞLATTI. GÖREV BAŞINDAKİ POLİSİN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇEKEN, ENGELLENECEK, CEZA KESİLECEK. CHP ANAYASA AYKIRI DİYEREK, ÇEKİM YASAĞINI DANIŞTAY'A TAŞIDI...

Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı 06:13

Depoyu Boşaltırken Selfie Çeken Hırsızlar Depo Sahibine Yakalandı

Denizli’de yıkımı yapılacak Üçgen Çarşısındaki bir depoya giren hırsızlar yaklaşık 100 bin TL’lik mal çaldıktan sonra, cep telefonu ile selfie çekti. Malların sahibi Arif Cen, hırsızları yakalatıp polise teslim etti. İfa..

Buzdolabını elektrikli scooterla taşıdılar 00:28

Buzdolabını elektrikli scooterla taşıdılar

İstanbul'da dört kişi elektrikli scooter ile buzdolabı taşıdı. O anlar cep telefonu kamerasına böyle yansıdı...

Alevlerin arasındaki Şahin 01:35

Alevlerin arasındaki Şahin

25 YAŞINDAKİ ŞAHİN AKDEMİR, MUĞLA'DAKİ YANGIN HABERİNİ ALIR ALMAZ MOTOSİKLETİYLE YARDIMA KOŞTU, İTFAİYE EKİPLERİNE SU TAŞIDI, ANCAK DÖNÜŞ YOLUNDA KAZA GEÇİRİP O ALEVLERİN ARASINDA KALDI. O KAHRAMANDAN GERİYE AFET BÖLGES..

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti 03:47

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Barcelona'yı 86-82 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 14. galibiyetini aldı. Barcelona Lassa ise 13. kez sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Hanga..

  • OFSAYT tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kiminle Beraber Olsa Ona Benziyor Brad Pitt 03:48

Kiminle Beraber Olsa Ona Benziyor Brad Pitt

İşte bu konu son birkaç gündür internet ortamında, sosyal medyada kullanıcıların kelimenin tam anlamıyla aklını kaçırmasına neden oldu. Yani bir tür çılgınlık yarattı. Sarah McGonagal adında bir internet kullanıcısı,..

  • BETA tarafından
  • 517 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti 06:15

Sarpsborg 2 - 3 Beşiktaş Uefa Şampiyonlar Ligi Maç Özeti

Beşiktaş Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında 2-0 geriye düştüğü maçta Sarpsborg'u 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkma şansını devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş kalesinde hiç beklemediği iki gol gördü. Maçın h..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Sinop'ta selin denize taşıdığı 35 bin ton tomruk sahilden toplanıyor 02:05

Sinop'ta selin denize taşıdığı 35 bin ton tomruk sahilden toplanıyor

Sel, Sinop'ta tonlarca ağırlıktaki tomruğu aldı, Karadeniz'e taşıdı. Sinop sahili tomruklarla kaplandı. Tomruk adacıkları oluştu. Tekneler şimdi o tomrukları topluyor. Batı Karadeniz'deki sel felaketinin izleri Karadeni..

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı 09:33

Köpekleriyle Köyünden Kovulan Engelli Gence Vali Aydoğdu Sahip Çıktı

Aksaray’da sokak hayvanlarına baktığı, beslediği, ilgilendiği için “Canlar” diye adlandırdığı köpeklerle birlikte köyden kovulan engelli gence Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu sahip çıktı. Aksaray’ın merkeze bağlı Babakonağı..