#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi! 01:52

Eski mezunlar şehidin ismini istemedi!

2017 YILINDA BATMAN'DA ŞEHİT EDİLEN ÖĞRETMEN ŞENAY AYBÜKE YALÇIN'IN ADI BALIKESİR'DE OKUDUĞU LİSEYE VERİLMİŞTİ, AMA ESKİ MEZUNLARDAN TEPKİ ÇEKEN BİR TALEP GELDİ,,, ŞEHİDİN İSİMİNİ İSTEMEYEN MEZUNLAR,, OKULUN ESKİ ADINI A..

Özer için çember daraldı! 02:11

Özer için çember daraldı!

EMNİYET , KRİPTO PARA VURGUNUNDA 391 BİN KİŞİYİ TUZAĞA DÜŞÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLEN FARUK FATİH ÖZER'İN PEŞİNDE.. ARNAVUTLUK'TA SAKLANDIĞI EV BASILDI, 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI. ÖZER'İ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRER..

8 aylık hamile gaspçı! 02:08

8 aylık hamile gaspçı!

KADIKÖY'DA ÖYLE BİR GASP YAŞANDI Kİ GÖRENLER DE DUYANLAR DA ŞAŞTI KALDI... ÇÜNKÜ GASP EDEN DE, GASP EDİLEN DE KADINDI... ÜSTELİK KADIN GASPÇI 8 AYLIK HAMİLEYDİ.....

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu! 02:42

Vakaların Rekor Kırdığı Hindistan'da Bu da Oldu!

Bir günde 400 binden fazla kişide koronavirüs tespit edilen Hindistan'da hastanede yangın çıktı. Bununla birlikte Hindistan'da aşı stok krizi de yaşanıyor...

15 yıllık vefa örneği, annesinin terk ettiği yeğenine sahip çıktı 05:04

15 yıllık vefa örneği, annesinin terk ettiği yeğenine sahip çıktı

Yalova’da yaşayan 57 yaşındaki Cemile Atik, 5 yaşında annesi tarafından terk edilen otizmli yeğenine 15 senedir annelik yapıyor...

Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kameraya böyle yansıdı 00:50

Çıkan kavgada çocuğu ile ağabeyini tekme tokat dövdüler.. O anlar kame

Esenyurt’ta sokakta oyun oynayan iki çocuğun kavgasına ailelerin dahil olmasıyla ortalık birbirine girdi. Bıçak çektiği iddia edilen çocuğa saldıran aile bireyleri, yanındaki ağabeyiyle birlikte çocuğu yere yatırıp tekme..

Pendik’te oto yedek parça atölyesinde yangın- 5 kişi hastaneye kaldırıldı 03:34

Pendik’te oto yedek parça atölyesinde yangın- 5 kişi hastaneye kaldırı

Pendik'te bulunan oto yedek parça atölyesinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu yoğun dumana maruz kalan 5 işçi dumandan etkilendi. Bölgeye sevk edilen çok sayıdaki ambulansla işçiler hastaneye kaldırıldı...

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı 04:19

Tokat'ta İhracatık Kirazda Rekolte Kaybı

Tokat'ta, hava şartlarından etkilenen ihracatlık kiraz cinslerinde verim kaybı yaşanması çiftçiyi olumsuz etkiledi. Tokat merkeze bağlı Kemalpaşa ile Akyamaç Köyü kiraz üretimi ile yurt içi ve yurt dışında önemli bir paz..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum' 02:18

Avukatın başına silah dayayan şüpheli- 'Silah çektiğimi hatırlamıyorum

İzmir'in Bayraklı ilçesinde icra memurlarıyla birlikte haciz işlemlerine giden avukat ve çilingir olduğu iddia edilen kişinin başına silah dayayarak darp eden şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edil..

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU 00:46

JASAT’TAN UYUŞTURUCU OPERASYONU

DRONE İLE TESPİT EDİLEN EVDE ÇOK SAYIDA MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ..

10 milyonluk tatil göçü! 02:26

10 milyonluk tatil göçü!

MİLYONLARIN GÖZÜ 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNDE. BODRUM, ÇEŞME, ALAÇATI DOLUP TAŞIYOR. OTELLERDE NEREDEYSE YER KALMADI. PEKİ SON DAKİKACILAR İÇİN FİYATLAR NE DURUMDA? İŞTE ÇOK MERAK EDİLEN O SORUNUN YANITI..

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada 03:32

Esenyurt’ta yabancı uyruklu şahsın taksi ücreti vermeme oyunu kamerada

Esenyurt’ta alkollü olduğu iddia edilen yabancı uyruklu şahıs, taksiye ücret vermemek için ortalığı birbirine kattı. Bir binanın bahçe duvarından balkona atlayan şahsın baygın numarası da yaptığı anlarda vatandaş tarafın..

Norveç’te atmosfere giren meteor geceyi gündüze çevirdi 00:22

Norveç’te atmosfere giren meteor geceyi gündüze çevirdi

Norveç’in başkenti Oslo yakınlarında bir ormana düştüğü tahmin edilen meteor, başkent ve çevresinde geceyi gündüze çevirdi...

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Havalimanı'na İndi 02:17

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Hav

Afganistan'ın başkenti Kabil'den tahliye edilen 324 Türk vatandaşını taşıyan Türk Hava Yolları (THY)'na ait tahliye uçağı saat 16.45'te İstanbul Havalimanı'na indi...

Taciz şüphelisine linç girişimi! 01:22

Taciz şüphelisine linç girişimi!

Küçük çocukları taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu şahsa linç girişimi! Polis mahallelinin elinden zor aldı..

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı! 01:39

Sevgilisiyle tartıştı katliam yaptı!

Konya’da eşiyle ilişki yaşadığını ve evde birlikte bastığını iddia ettiği kişiyi arazide bıçaklayarak öldüren katil zanlısı, Suriye’ye kaçmak isterken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zan..

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor 17:41

SON DAKİKA! Türk Askeri Afganistan'dan Dönüyor

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri askerlerinin Afganistan’dan tahliyesine başlandığını bildirdi. Açıklamada, Çeşitli temaslar, mevcut durum ve şartlar değerlendirilerek TSK unsurlarının tahliyesine başlan..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021) 01:33

ÖLÜDENİZ YANGIN SON DURUM NE- (31.07.2021)

Ölüdeniz’de orman yangını çıktı! Belediye başkanından açıklama.. Muğla'nın Fethiye ilçesinin dünyaca ünlü turistlik bölgesi Ölüdeniz'in Ovacık mevkiinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekibin alevlere..

AKÇAKOCA'DA KORKUTAN YANGIN 00:41

AKÇAKOCA'DA KORKUTAN YANGIN

2 SAAT MÜDAHALE EDİLEN YANGINDA İKİ İŞLETME KULLANILAMAZ HALE GELDİ...

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi 02:18

Kavaklıdere'deki Orman Yangını Havadan Görüntülendi

Muğla bölgesinde devam eden ve kontrol altına alınmayan Kavaklıdere’deki orman yangını Muğla’nın merkez ilçesi sınırlarına dayandı. Menteşe’nin kırsal Kozağaç Mahallesi üst bölümlerinde devam eden orman yağını havadan gö..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Provokatörün oyununu polis bozdu 00:30

Provokatörün oyununu polis bozdu

Mersin'de evinin kapısına ırkçı söylemler yazıldığı iddia edilen kişinin, iltica talebinin kabul olabileceği düşüncesiyle olayı kendisinin gerçekleştirdiği ortaya çıktı...

Oynak kameraman düğünü çekemedi! 02:16

Oynak kameraman düğünü çekemedi!

Kayseri'de düğün çekimi yapan bir kameraman, çekim sırasında oynamasından kaynaklı kayıt edilen hareketli görüntüler nedeniyle açılan davayı kaybetti...

KAHVALTI YALANIYLA 2 ÇOCUĞA TACİZ 02:15

KAHVALTI YALANIYLA 2 ÇOCUĞA TACİZ

Ankara'nın Sincan ilçesinde Mustafa S. (27), 12 ve 13 yaşlarındaki 2 kız çocuğunu darbedip, cinsel tacizde bulunduğu, kız arkadaşı Dilek A. (18) da yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Mağdur kızların yakınları, ad..

SU’DAN SEBEP ARBEDE! 01:41

SU’DAN SEBEP ARBEDE!

Çorum'un Osmancık ilçesine bağlı Öbektaş köyünde su deposu inşa edilen alana gelerek sularının alındığını iddia eden grup ile jandarma arasında çıkan tartışma arbedeye dönüştü. Ekipler kalabalığa biber gazıyla müdahale e..

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ! 01:34

YURDA GİDERKEN İHMAL ÖLDÜRDÜ!

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) yerleşkesi içerisinde devam eden yemekhane inşaatındaki güvenlik ihmalinin bedeli ağır oldu. Diş Hekimliği 1. sınıf öğrencisi Ali Sinan Cirit, yemekhane inşaatının yanındaki..

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı 01:23

MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirilen terörist Ağrı'da tutuklandı

Kırmızı bültenle aranan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla Irak'ın kuzeyinde yakalanarak 29 Temmuz'da Türkiye'ye getirilen terör örgütü PKK/KCK üyesi Piro Karker kod adlı Cimşit Demir, Ağrı'da tutuklandı..