#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

Aşkım Kapışmak'ın Romanı Filme Uyarlanıyor 11:27

Aşkım Kapışmak'ın Romanı Filme Uyarlanıyor

Uçankuş TV Muhabirlerinin Sorularını Yanıtlayan Aşkım Kapışmak'ın Üzümlü Kek İsimli Romanı Sinema Filmine Uyarlanıyor. 2020'de Vizyonda Olacak. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aynur Aydın - Düşüne Düşüne 03:47

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne

Aynur Aydın - Düşüne Düşüne Müzik Dinle Şarkı Sözleri Burаdа oturup böyle konuşurken, içime bir şey dert oluyor Sorun değil isteksiz olmаn, hаngi dаlı tutunsаm kuruyor Düşünmeden konuşmаk fаydаsız Amа biliyorum sen..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

İdil Fırat Ve Mert Fırat Bir Projede Bir Araya Gelecek Mi 01:39

İdil Fırat Ve Mert Fırat Bir Projede Bir Araya Gelecek Mi

İdil Fırat Anaokulu Arkadaşıyla Yemek Yedi. Yemek Çıkışı Muhabilerin Sorularını Yanıtladı. Mert Fırat İle Aynı Projede Yer Alacak Mı? Mert Fırat Romantik Mi? Evde kavga oluyor mu?..

  • BETA tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çamurlu Suda Altın Arama Kapışması 14:13

Çamurlu Suda Altın Arama Kapışması

Bu videoda arkadaşlarımız çamurlu suda altın arıyorlar. Kim bulursa çeyrek altın onun oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eldeki Avuçtakini Alıp Götüren Hırsızlar 00:36

Eldeki Avuçtakini Alıp Götüren Hırsızlar

Brezilya dolaylarından karşımızda çıkan videoda sokakta yürüyen kadın hırsızlar karşısında donakalıyor ve oracıkta teslim oluyor..

  • JET TV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bergüzar Korel’i̇n Öz Ablası Neden “Temi̇zli̇kçi̇li̇k Yapıyorum” Dedi 10:10

Bergüzar Korel’i̇n Öz Ablası Neden “Temi̇zli̇kçi̇li̇k Yapıyorum” Dedi

Bergüzar Korel ve ablası arasında neler yaşanıyor? Magazin Noteri'nin 62. Bölümünde konuşuldu.....

  • BETA tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Brokoli Çorbası Tarifi 02:26

Brokoli Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 küçük baş (500 g kadar) brokoli, 1 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığı tereyağ, 5 su bardağı kaynar su, 1 su bardağı süt, Tuz. ********************* Brokoli Çorbası ise güzel bir alternatif olur mercimek, tarh..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi 02:40

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı arpa veya tel şehriye, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 2 tatlı kaşığı kuru nane, Tuz. ******..

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır 10:45

Ramazan Pidesi Nasıl Yapılır

Ramazan Pidesi Tarifi. Sıcacık bir pide için kuyrukta beklemeye son :) Gerçekten hiç zor değil, özel birkaç püf noktasıyla siz de Ramazan pidenizi evde yapabilirsiniz. 200ml. lik bardak 1 su bardağı ılıktan hafif sıcak ..

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm 2:15:09

Sevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor. Bu sırada Arif’in yolu bir kez..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 244 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Peynirli Muffin Tarifi 02:36

Peynirli Muffin Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1 su bardağı bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı Peynir, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 çay kaşığı tuz, Susam. ************************* Kahvaltı sofralarında hamur işi s..

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final) 01:08

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı (Final)

Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Final Fragmanı yayında! Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Jülide, teyzesi Aslı'dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komise..

Yarınlar güzel olacak.... 00:43

Yarınlar güzel olacak....

Yarınlar güzel olacak.... Biricik kızım ve arkadaşları öğretmenler gününde sınıf öğretmenine sürpriz yapmak için prova yapıyorlar...Ben sürekli dinliyorum nedendir bilmiyorum her dinleyişim de çok mutlu oluyor içimi huzu..

  • JET TV tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Duygusal Kore klip^^(blood) 04:21

Duygusal Kore klip^^(blood)

Arkadaşlar merhaba bu dizimizin adı Blood.Bu dizi vampir dizisi oğlumuz bir virus ile enjekte oluyor annesi ve babasini öldürüyorlar.Oppamiz neden ailesinin öldürüldügünü ve kimin öldürdugnu bulmaya calisir onceden oppam..

İlk kez annemin sesi 03:00

İlk kez annemin sesi

İlk kez annemin sesi En tatlı uyum, sevdiğimiz kişinin sesidir. (Jean de La Bruyère) Yüksek sesle söyler söylemez her şey biraz farklı oluyor. (Hermann Hesse) Sadece herkes hangi sesin onun sessizliğini bildiğini bili..

  • JET TV tarafından
  • 131 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Farklı düşünenler 03:10

Farklı düşünenler

bazı şeyler farkı düşünler olunca, en yüksek adrenalli çalışma oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 362 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor 02:10

Giriş katta kolonlarda bulunan demirlerin alındığı söyleniyor

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Bahçelievler’de çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada, “Görgü tanıklarının ifadelerine göre yıkım firmasından ya da başka kişiler tarafından giriş katta kolonlarda bulunan ..

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı 07:51

Vanilyalı Puding Dolgulu Kek Tarifi Pudingli Yaş Pasta Yapımı

Sizlere bu videomuz da vanilyalı puding ile dolgulu kek veya pasta nasıl yapılır yapılır detaylı olarak göstereceğiz. Yapımı gayet kolay olan bu leziz pasta tarifini denedikten sonra hep yapmak isteyeceksiniz. Hem çocukl..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Türk milletinin başı sağolsun 00:28

Türk milletinin başı sağolsun

Yine yandı yürekler! Başın sağ olsun Türkiye'm.Daha ne kadar içimiz yanacak? Çok söylenecek şey var ama kitlendim.. Neden hep Türk Askeri şehit oluyor? ŞEHİT ASKERLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ. Şehitlerimizin ruhl..

  • PengoTV tarafından
  • 455 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi  Basit Kurabiye Nasıl Yapılır 02:07

Kolay Fındıklı Kurabiye Tarifi Basit Kurabiye Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere gayet kolay şekilde leziz fındıklı kurabiye nasıl yapılır detaylı olarak analtacağız. İsterseniz bu leziz kurabiyeleri farklı şekiller vererek sevdikleriniz için hoş sürprizler hazırlayabilirsiniz. ..

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır 04:23

Peynirli Gül Poğaça Tarifi Mayalı Poğaça Nasıl Yapılır

Bugünkü videomuzda sizlere nefis bir peynirli poğaça tarifi vereceğiz. Sizlerden gelen gül poğaça nasıl yapılır sorularına kayıtsız kalamadık ve sizler için bu lezizmi leziz poğaça tarifini hazırladık. Hem çok az miktard..

Korona Abbas ile Şakir'in Atışması 00:59

Korona Abbas ile Şakir'in Atışması

Türkiyeyi de etkisi altına alan korona hastalığına bir çok absürt parodi ve absürt müzik yapıldı. Bu seferki çok başka... Çiçek Abbas rol değiştiriyor Korona Abbas oluyor yaşça ondan büyük olan Şakir'de geri kalmıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nehir üzerinde Eriyen buzların üstündeki insanlar 00:29

Nehir üzerinde Eriyen buzların üstündeki insanlar

Bu olayda tesadüfen çekilen videodan buz parçası üstünde 3 kişinin olduğu görülmekte.! acaba ne oluyor !..

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce