#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi 03:05

Kakaolu ve Çikolatalı Kolay Çatlak Kurabiye Tarifi

Bugün sizlerle yapımı kolay kurabiye tarifi paylaşacağız. Çatlak kurabiye çikolata, tereyağı ve kakao ile yapılıyor. İçinde tereyağı ve çikolata bol olduğundan top haline getirdiğimiz kurabiyeler fırına atınca çatlıyor b..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Ecem'in baba özlemi... 02:48

Ecem'in baba özlemi...

BABA KEŞKE YANINA GELEBİLSEYDİM .. BU CÜMLE 5 YAŞINDA KÜÇÜCÜK BİR KIZIN DUDAKLARINDAN DÖKÜLÜNCE ÖYLESİNE DOKUNAKLI OLUYOR Kİ..HELE O KÜÇÜĞÜN SAĞLIK ÇALIŞANI BABASI KORONAYA YAKALANMIŞ VE KENDİNİ KARANTİNAYA ALMAK ZORUNDA..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri 01:10

Şakşuka Nasıl Yapılır Ev Yemeği Tarifleri

Şakşuka tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Gayet kolay bir anlatıma sahip videolarımız kesinlike şakşukanın nasıl yapıldığı konusunda aklınızda hiç bir soru işareti bırakmayacak. Şakşuka yemeği tarifi aslı..

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor 03:43

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor

Türkiye’nin 1 milyon kilometrekarelik hava sahasında bulunan 55 havalimanının uçuş trafiği, Esenboğa’da bulunan Hava trafik kontrol merkezinde yönlendiriliyor. Merkezden hava trafiğini sağlayan kontrolörler, pilotların a..

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor 02:23

SIM Kart Yerine 'e-SIM' Dönemi Başlıyor

Türkiye'de telefonlara taktığımız SIM kartlar tarih oluyor. Bunun yerine Elektronik SIM Kart devri başlıyor. Peki eSIM'ler nasıl kullanılacak? Cevabı haberimizde....

Sözlü tacize jet karar! 02:01

Sözlü tacize jet karar!

KADINLAR OLARAK HİÇBİRİMİZ SUSMAYALIM..ÇÜNKÜ SUSMAYINCA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR.. 6 AY ÖNCEYDİ. İZMİR'DE KONSERDEN DÖNEN 2 GENÇ KADIN SÖZLÜ TACİZE UĞRADI. YAKINLARI BİR ŞEY ELDE EDEMEZSİNİZ DESE DE ONLAR BAŞLARINA GELEN OLAY..

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi 03:25

Etsiz Çiğ Köfte Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı çiğ köftelik bulgur, 1,5 su bardağı domates rendesi veya 3 adet domates (rendelenecek), 1 adet soğan, 4 diş sarımsak, 1 su bardağı haşlanmış mısır, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı domate..

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz) 04:53

Bu Tatlı 4-5 Gün Taptaze Enfes Bayram Tatlısı (İrmiksiz)

Buyrun Malzemeler⤵ ➡Kullandığım ölçü :125 ml çay bardağı 1 Yumurta 125 gr Tereyağ (yumusak) 1 çay bardağı Siviyag 1 çay bardağı Yoğurt 2 çay bardağı Öğütülmüş Çiğ badem (100 gr oluyor) 1 tatlı kaşığı Kabartmatozu ..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Damada Çin İşkencesi 00:35

Damada Çin İşkencesi

Ülkemizdeki düğün adetlerinin bazen zıvanadan çıktığı oluyor. Ancak bu adetleri bize has sanmayalım. Çin'de de böyle şeyler oluyormuş...

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erkeğin Ağda ile İmtihanı 00:14

Erkeğin Ağda ile İmtihanı

Arkadaş berbere gidiyor ve ağda istiyor, video tam da buradan başlıyor ve dayı ağda ile tanışıyor. Hem de ne tanışma, acı bir tecrübe oluyor.....

  • PengoTV tarafından
  • 166 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu 03:14

Kanseri yendi, şimdi lösemili çocukların mutluluk sebebi oldu

Mersin’de yaşayan ve fotoğraf sanatıyla uğraşan 63 yaşındaki Sevdap İnal, 'iyilik bulaşıcıdır' sloganıyla başlattığı kampanya ile lösemili çocuklara mutluluk kaynağı oluyor. Geçen yıl kanseri yendikten sonra kanserli çoc..

Çilekte hormon endişesi 01:52

Çilekte hormon endişesi

SERALARDA ÜRETİLEN ÇİLEKLERDEN BAZILARININ İRİ VE ŞEKİLSİZ OLMASI, TÜKETİCİDE ''HORMON MU KULLANILIYOR'' ENDİŞESİNE NEDEN OLUYOR. UZMANLARA GÖRE İSE ÇİLEKTEKİ ŞEKİL BOZUKLUĞUNUN ALTINDA YATAN BAMBAŞKA NEDENLER DE VAR...

İstanbul'daki lüks sitenin sakinlerinden -ceza- isyanı 01:43

İstanbul'daki lüks sitenin sakinlerinden -ceza- isyanı

İstanbul'da 250 dairelik bir sitede yaşayanlar, 3 aydır yönetimin uyguladığı cezalar nedeniyle canından bezdi. İddiaya göre site yönetimi, yetkisi olmadığı halde ceza kesiyor, ödemeyenlerin de site imkanlarından faydalan..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan 04:21

İşini Süper Hızlı Yapan 10 İnsan

Konu: 1. Masa Temizleme Özellikle kalabalık restoranlarda ya da fast food zincirlerinde boşalan masaların yeni müşteriler için bir an önce temizlenmesi gerekir. Bu eleman da kendisinden bekleneni fazlasıyla hızlı şekil..

  • JET TV tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Zebra Kek Tarifi 08:22

Zebra Kek Tarifi

3 yumurta, 1 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı süt, 1 su bardağı sıvı yağ, 3 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 2 yemek kaşığı kakao. Hafta sonu mutfağımda minik bir misafir ağırladım. Yeğenim..

Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

Sürücüler susuz kalmayın! 02:03

Sürücüler susuz kalmayın!

SU İÇMEYEN SÜRÜCÜLER TRAFİKTE TEHLİKE SAÇIYOR YAPILAN YENİ BİR ARAŞTIRMAYA GÖRE, ÇÜNKÜ SUSUZLUK GEÇ TEPKİ VERMEYE SEBEP OLUYOR. ÜSTELİK TRAFİKTE SUSUZ KALMAK EN AZ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAK KADAR DA TEHLİKELİ...

Alevlerin Esir Aldığı Beydiğin Mahallesi Yanmaktan Güçlükle Kurtarıldı 04:37

Alevlerin Esir Aldığı Beydiğin Mahallesi Yanmaktan Güçlükle Kurtarıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesindeki orman yangını 6. gününde Beydiğin Mahallesi’nde etkili oluyor. Mahalleli ve ekipler, evlere dayanan yangını güçlükle önleyebildi...

İSTANBUL BOĞAZINDA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ 02:13

İSTANBUL BOĞAZINDA GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Bir zamanlar eğlenceli partilerin verildiği Galatasaray Adası, üzerindeki yarı yıkık binalarla İstanbul Boğazı'nda görüntü kirliliğine sebep oluyor...

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 528 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

Otomobili küle döndü, 'ihtiyarlamıştı zaten' dedi 04:04

Otomobili küle döndü, 'ihtiyarlamıştı zaten' dedi

Antalya'da seyir halindeki araç bir anda alev topuna döndü. Çevredekilerin yardımıyla eşyalarını kurtaran sürücü, “İnsanlar neden ölüyor, o da ihtiyarlamıştı. Hayat bu” dedi...

Evli Erkek Halı Sahaya Giderken 00:09

Evli Erkek Halı Sahaya Giderken

EVLİ ERKEKLERİN HAFTADA BİR SAATLİK OLAN ÖZGÜRLÜK ALANI HALI SAHAYA GİTMELERİ BİLE PROBLEM OLUYOR. HALI SAHAYA GİTMEK HİÇ KOLAY OLMUYOR...

  • PengoTV tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 3 yıl önce