#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

Ulusal Parkta Duman Çeken Fil 00:47

Ulusal Parkta Duman Çeken Fil

Hindistan’da bulunan Nagarahole Ulusal Park’ında yaşayan bir filin ormandaki küllerin arasında bulunan sakinleştirici bir maddeyi çektiği park Vahşi Yaşamı Koruma Topluluğu Genel Müdür yardımcısı Vinay Kumar tarafından k..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araç Kundaklama Anı Kamerada 01:13

Araç Kundaklama Anı Kamerada

Kilis'te park halindeki aracın kundaklanma anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi. Tibilevler Mahallesi'nde vatandaşlar, plakasız bir motosikletin sürücüsünden şüphelenerek durdurmak istedi. Vatandaşın Dur ihtarına uymay..

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (B-side) 03:47

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (B-side)

Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director/Edit: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwoo Yun, Youngwoo Lee 2nd AC: Eunki Kim 3rd AC: Kyuw..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Parktan maymun kaçtı! 01:39

Parktan maymun kaçtı!

ANKARA'NIN ORTA YERİNDE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ ASLANLAR , PARK SAHİBİYLE KOMŞULARI KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞ, HABERİNİ YAPMIŞTIK.O PARK BUGÜN DE BİR FİRARLA GÜNDEME GELDİ. BAKIN VAHŞİ HAYVANLARIN DA BULUNDUĞU PARKTAN..

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi 00:23

Seyir Halindeki Aracın Üzerine Otomobilin Düşmesi

Hatay'da otoyolda seyir halindeki aracın üzerine, üst yolda el freni çekilmeden park edilen bir başka araç düştü. Aracın düşüş anında, yolun bir kaç metre gerisinde ise bir başka yayanın olması dikkat çekti. İlginç kaza,..

  • PITIRCIK tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu 01:20

İtfaiyeden Kedi Kurtarma Operasyonu

Yalova'da bir kamyonetin motor bölümünde sıkışan kediyi, itfaiye ekipleri kurtardı.Şehit Ömer Faydalı Caddesi'nde park halindeki 35 DGG 64 plakalı kamyonetin motor kısmından kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşlar, dur..

Feci Kaza! Otobüs Eve Girdi 05:53

Feci Kaza! Otobüs Eve Girdi

Ümraniye’de gece saatlerinde el freni çekilmeden park edilen bir halk otobüsü, sabahın erken saatlerinde geri geri giderek müstakil bir eve daldı. Otobüsün girdiği müstakil evde o saatte uyuyan 2 çocuk ölümden döndü. Oto..

Geri Vitese Takılı Aracı Çalıştırmak 01:18

Geri Vitese Takılı Aracı Çalıştırmak

Bilecik'te bir galeride satış için park edilen ve geri vitese takılı olan traktör, marşına basılınca 3’üncü kattan zemine düştü...

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silecek Kaldırmak 00:42

Silecek Kaldırmak

Yasak Yere Park Edilen Arabanın Sileceğini Kaldırmak..

  • JET TV tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobile Binmeden İçini Kontrol Etmenin Önemi 00:44

Otomobile Binmeden İçini Kontrol Etmenin Önemi

Yabani hayvanların doğal yaşam alanlarını paylaşmak isteyen piknikçiler beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı. Otomobilin motor kısmından giren 2 metrelik yılan, direksiyon kutusundan çıkarken yakalandı. İşte ormanlık ..

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı 02:10

Avcılar'da Doğalgaz Borusu Patladı

Olay, Avcılar Yelpaza Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, İSKİ ekipleri kazı çalışması yaptığı sırada doğalgaz borusu patladı. Patlamayla birlikte açığa çıkan doğalgaz alev aldı. Çevrede bulunan bir evin patlaman..

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı 01:22

Minibüsüyle sokağı savaş alanına çevirip kaçtı

Isparta’da alkollü olduğu iddia edilen minibüs sürücüsü park halindeki 4 otomobile çarptıktan sonra aracını bırakarak kaçtı. Polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı...

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

Kısıtlamayı fırsata çeviren bisiklet hırsızları yakalandı 01:30

Kısıtlamayı fırsata çeviren bisiklet hırsızları yakalandı

Osmaniye’de sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren hırsızlık şüphelisi iki şahıs, apartman girişine park edilen bisikletleri çaldı. Hırsızlık anı kameralara yansırken şahıslar kısa sürede yakalandı...

Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi 01:29

Kamyondan hırsızlık yapan şüpheliyi yürüyüşü ele verdi

Bursa'da park halindeki kamyondan teyp ve çeşitli eşyalar çalan hırsızı güvenlik kamerasına yansıyan yürüyüşü ele verdi. Kimliği tespit edilen şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor...

Liseli Kızların Acımasız Kavgası-3 01:45

Liseli Kızların Acımasız Kavgası-3

Parkta tekme tokat kavga eden liseli kızların kavgası. Kızlar ölümüne birbirlerine giriyorlar ve sonuç tabiki de vahim oluyor.Hep birlikte izliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şiddetli Akıntıya Kapılarak Kayıplara Karışan Ayı 01:18

Şiddetli Akıntıya Kapılarak Kayıplara Karışan Ayı

Kameraya yansıyan görüntüler Kaliforniya'da bulunan Yosemite ulusal parkından. Bulunduğu yerden nehrin karşısına geçmeye çalışan ayı akıntının şiddetine karşı koyamayıp yavaş yavaş sürükleniyor. Güçlü akıntıya geldiğinde..

  • JET TV tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
In The Dark 01:20

In The Dark

Burası uzun süre risk girenlerin çeken olmuştur - banliyölerde Haunted Luna Park. Garip şeyler uzun zaman önce beri orada oluyor. Burada ne yaptığını Bekle? Aniden dehşet bir odaya bir girişinin önünde kalkıp bir şey hat..

  • BETA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkaya Bakmadan Araba Sürmek 00:32

Arkaya Bakmadan Araba Sürmek

Geri Geri Giderken Duran Arabaya Çarpmak : Bayan Şöför Olduğunu Söylemeyeceğim :-D Olay İstanbul'da bir benzin istasyonunda gerçekleşmiş. Olayın kahramanı tabiki bayan şoför ve şirket arabası. Dikiz aynasına bakarak nası..

  • Cowboy tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevimli Dostlar ile Okul Öncesi Eğitici Çocuk Şarkıları 2017 12:04

Sevimli Dostlar ile Okul Öncesi Eğitici Çocuk Şarkıları 2017

Sevimli Dostlar Nil - Mert - Şaşkın Ördek ve Unutkan Balık ile çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyor. Her zaman güvenle çocuk şarkısı çocuklara bisiklet scooter kullanırken koruyucu kask ve dizlik takmaları gerekti..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Eğitici Çizgi film Çocuklar İçin Arabalar 06:00

Eğitici Çizgi film Çocuklar İçin Arabalar

Benzin istasyonu ile ve arabaya yakıt koyma kurallarıyla tanışacağız. İyi seyirler. ⛽..

Ankaralı Turgut Tokmakla 02:28

Ankaralı Turgut Tokmakla

Ben bir bina yaptırdım sincan ustalarına Seni doktur yapsınlar kerpiç hastalarına Arabaya bin tokmakla, Arabadan in tokmakla Taksiye bin tokmakla Tokmala hacı tokmakla Tokmakla bidenem tokmakla, Gıdıkla hacı gıdıkla,..