#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece 45:58

Paranormal Olaylar Karabacı Köyünde Bir Gece

Erzurum'un yüksek dağlarından birisinde bulunan, kış aylarında ulaşımın neredeyse imkansız olduğu KARABACI isimli köyde bir gece geçiriyoruz.Hava şartları zaman zaman -22 dereceye kadar düşerken, etrafta yaşam belirtisi ..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uygulama 11:11

Mutlaka Sahip Olunması Gereken, Daha Üretken Olmanızı Sağlayacak 15 Uy

Nasıl Daha Üretken Olunur. Çoğu mobil uygulama zamanımızı çalsa da, daha üretken olmanızı sağlayabilecek bazı uygulamalar da söz konusudur. Mutlaka sahip olmanız gereken uygulamalardan birini indirin ve değerli zamanınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması 04:44

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması

Baturalp - Hiç Karat Bir Adem Elması Dinle Hiç Karat Bir Adem Elması şarkı sözleri ile Yoktan düştüm kanadım yara, beni vurdular, beni vurdular Vicdanlıymış bunlar hepsi, yeri nerededir orası neresi? Kafaları ardında..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Dj Akman - Değişik Duygular 03:39

Dj Akman - Değişik Duygular

SÖZLER: Ay ay ay ay ay ay ay dün gibi gözlerimin önünde olanlar oldu suç kimde hatiran var her yerde Ey ey ey ey ey ey ey kabimin orta yerinde bir an aşkın vurdu her yandan vazgecemem bu inadimdan Oy oy oy oy oy oy..

Orhan Ölmez - Kabullendim 02:19

Orhan Ölmez - Kabullendim

Kabullendim Şarkı Sözleri İle Ne yapsam da ne etsem de Alamadım kalbim sende Yollar ve de yıllar şahit Zorla güzellik olmazmış Anladım sonunda bende Kabullendim zor olsa bile Asla yüzüm gülmez dedim Başkasını sevemezd..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verdi 02:55

Özge Özder Eşi Sinan Güleryüz'le Birlikte Bizim Hikayemize Destek Verd

Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz Bizim Hikayemiz'e destek olanlar arasındaydı. Gazeteci Ömür Sabuncuoğlu’nun, gelirini kız çocuklarının eğitimine katkı olarak aktardığı “Onların Öyküsü” kitabının ardından ikinci kez kal..

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video) 03:03

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video)

YUH YUH (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İmre Haydaroğlu Söz & Müzik: Aşık Mahzuni Şerif Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Elektro Bağlama: Ali Yılmaz Vokal: Oğuz Yılmaz Uzaktan yakından yuh çekm..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı 04:32

Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı

Kabuğundan kolay ayrılması ve lezzetiyle bilinen eşsiz Sinop kestanesinin meşakkatli hasadı başladı. Türkiye'nin önemli kestane üretim merkezlerinden Sinop'ta gür ve yamaç ormanlarda metrelerce yükseklikteki ağaçlarda ke..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı! 00:53

Mucize! Elif bebek 65 saat sonra enkazdan kurtarıldı!

İzmir'deki depremde yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları sürerken bu sabah saatlerinde bir sevindiren haber daha geldi. 3 yaşındaki Elif bebek beton yığınlarının arasından sağ olarak kurtarıldı. 6.6'lı..

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Tarifler 03:04

Çölyak Hastalığı Veya Gluten Alerjisi Olanlara Ünlü Restoranda Özel Ta

Karadeniz mutfağının geleneksel tariflerini özel reçeteleriyle yorumlayan ünlü Karadeniz restoranında, çölyak hastalığı olan veya glutene alerjisi olan kişiler rahatlıkla yemek yiyebilecek. Gluten intoleransı olanlar ve ..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Xg 163 - Geçmişe Dair 02:53

Xg 163 - Geçmişe Dair

Geçmişe Dair şarkı sözleri ile Böyle gitmeye gerek kalmadı Biz içimizdekini öldürdük Herkes yerini bulmuş Bir ben çaldığım kapıdan kovulmuşum Hak ettmediğim halde yaptıklarınıza sessiz kaldım ama anladım ki, Ben her se..

BÜYÜK YALANLAR! Ramazanda Bari Yapmayın, Haramdır! 57:52

BÜYÜK YALANLAR! Ramazanda Bari Yapmayın, Haramdır!

02:01 Herkesin bu kadar güvenmesinin sırrı ne? 04:04 Türkiye'nin işgal altında olduğunu düşünüyor mu? 06:11 Ekmek neden vücudumuzun en büyük düşmanı? 12:05 Ramazan'da pide tüketimine dikkat! 19:52 Kırmızı et tüketiminde ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 7 ay önce
Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabilirsiniz ! 35:56

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabil

???? Aile dizimi ve kuantum alandaki yapılan çalışmaların çok dikkatli yapılması lazım ! ???? Şifa adı altında varlıklarla birlikte olanlar var! ???? Onsekiz bin alemin peygamberi Ne demek ? ???? Günde 40 kez ihlas Sure..

  • STUDIO AS tarafından
  • 12 görüntüleme
  • 2 hafta önce
Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Japonya’da Patlama 00:25

Japonya’da Patlama

Japonya’da Patlama Tokyo’nun kuzeyindeki Utsunomiya kentinde bir parkta meydana gelen iki patlamada bir kişi öldü 3 kişi yaralandı. Ard arda iki patlamanın duyulduğu Japon televizyon kanalı NHK World’ün yayınladığı görü..

Muhteşem Kuzayin illuminate Voyageurs Ulusal Parkta Işıkları 01:59

Muhteşem Kuzayin illuminate Voyageurs Ulusal Parkta Işıkları

Pattiz Kardeşler Minnesota Kuzeyin büyüleyici Işıklı manzaralarını sizler için yakaladı. Sadece Parks More'den film projesi Voyageurs National Park, kuzey Minnesota'da olağanüstü ışık ekranı yakalamayı başardı. Film Yapı..

  • Cowboy tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı 01:01

Atina’da Troleybüse Molotoflu Saldırı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın şehir merkezinde bir grup dün gece Exarhia bölgesindeki Teknik Üniversitenin önünden geçmekte olan 3 troleybüse saldırdı. Troleybüsleri durdurarak yolcuları indiren grup Molotof kokteylle..

Temizlik İşçisinin 40 Çöp Kovası İle Bir Aracı Bloke Etmesi 00:36

Temizlik İşçisinin 40 Çöp Kovası İle Bir Aracı Bloke Etmesi

Çin'in doğu kısmında bulunan Anhui şehrinde sokakları süpüren temizlik görevlisi bir aracın yanlış park etmesinden dolayı aracın sahibine ulaşmaya çalışmış, Başarılı olamayınca sinirden etrafını çöp kovaları ile çevrele..

  • Cowboy tarafından
  • 720 görüntüleme
  • 8 yıl önce