#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1 13:39

MİNECRAFT HEXXİT - AYI ABİLER - BÖLÜM 1

Discord : https://discord.gg/sChUMyR4nnEtiketler:nnminecraft hexxit nasıl indirilir,nminecraft hexxit bölüm 1,nminecraft hexxit nasıl indirilir telefona,nminecraft hexxit burak oyunda,nminecraft hexxit nasıl indirilir wi..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sana Faydası Ne Krt Tv 03:00

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar Oğuz Demir Sa

Erdoğan'ı Bile Dinlemediler Süleyman Soylu'yu Yuhladılar! | Oğuz Demir Sana Faydası Ne KRT TV Şampiyonluk kutlamalarında protesto: Soylu Trabzon meydanında yuhalandı, tepkiler Erdoğan'ın konuşmasında da sürdü... Trabzo..

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu 03:57

Yemek Borusu Olmadan Doğan Bebek, Doktoru Sayesinde Hayata Tutundu

Samsun'da bebek Doruk Genez yemek borusu olmadan doğdu. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ayşe Bahar Edirne, doğar doğmaz koyduğu tanı ile bebeğin hayata tutunmasını sağladı. Samsun'da tıp dünyasında nadir gözüken durumlar..

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada! 02:13

Kangal köpeklerinin sürüyü ayılardan koruduğu anlar kamerada!

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Tüfekçikonak Mahallesi'ne inen ayı panik yaşattı. Vatandaşlar araçla kovalayarak yolunu kaybetmiş olan ayıyı ormanlık alana yönlendirdiler. Olay gece saatlerinde İnegöl'ün kırsal Tüfekçiko..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç 00:28

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde 109 Askeri Hakime İhraç A AA Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın başkanlığında toplanan Askeri Hakimler Komisyonu, FETÖ'yle ilişkili oldukları iddia edilen personelin durumunu ele..

Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı 04:07

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı

Fetö Firarileri Tır'da Yakalandı DARBE darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevlerinden ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı bulunan 3 komiser, öğretim görevlisi, öğretmen, eski gazetecini..

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti 01:50

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti A AA Musul Operasyonu’nun sürdüğü sırada DEAŞ tarafından bugün servis edilen görüntülerde Musul içinde devriye gezen DEAŞ militanları yer alıyor. DEAŞ'lı komutan ise ABD’yi..

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı 02:30

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı

Fırat Kalkanı Harekatı Öso'ya Güç Kattı Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında bin askerle terör örgütleriyle mücadeleye başlayan Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), elde edilen başarılar sayesinde asker sayısını üç kat artırarak böl..

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı 00:23

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı

Fetö Operasyonunda 40 Asker Gözaltına Alındı Konya’da Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik düzenlenen operasyonda 40 rütbeli asker gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamınd..

Age of Heroes 1:33:34

Age of Heroes

Age of Heroes; Birleşik Krallık yapımı Savaş filmi. 2.Dünya savaşındaki Almanlar tarafından işgal edilen Norveç'teki teknolojik aleti almak için savaşan 8 komando ve 1 Teknisyenin verdiği savaşı anlatmaktadır. Komutan Ba..

  • Film İzle tarafından
  • 3.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ge Seni Evererek - Evleneceksen Gel Antepce 06:38

Ge Seni Evererek - Evleneceksen Gel Antepce

Ge Seni Evererek - Evleneceksen Gel Antepce Seda Sayan ve Uğur Aslan tarafından sunulan, milyonlarca insan tarafından takip edilen, sevilen ve izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel, Antepce yapılıp sunulsaydı nasıl ..

  • Candy tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu 01:59

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu

Bursa Emniyetinde Bylock Operasyonu Bursa'da bylock kullandıkları tespit edilerek gözaltına alınan 26 polis hakim karşısına çıkmak üzere adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle ..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 02:20

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi

İşte Fetö'cü Hain Kemal Batmaz’ın Evi 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci ismi olduğu tespit edilen Kemal Batmaz’ın Beykoz’daki evi..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor 02:06

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor

Sınıra Askeri Sevkıyat Devam Ediyor Ankara’dan Irak sınırına sevk edilen zırhlı araçların yüklü olduğu konvoy, Şanlıurfa’dan geçti Irak sınırına gitmek üzere 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından gönderilen zırhlı ..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış 00:28

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki kritik görevlere Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının atanmasını sağladığı iddia edile..

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı 02:03

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı

Yerli Tramvay Yolcu Taşımaya Başladı Yurt dışından 2,3 milyon avro bedelle ithal edilen tramvayın emsalini, Bursa'da faaliyet gösteren yerli bir firmaya 1,6 milyon avro karşılığında ürettiren Samsun Büyükşehir Belediye..

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

İstanbul'da Fetö Operasyonu 01:22

İstanbul'da Fetö Operasyonu

İstanbul'da FETÖ operasyonu!.. Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonlar devam ediyor. Sabah saatlerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Örgütsel toplantılarını yasal gösterebilmek adına kurduğu v..

Çin Yemeklerini Tadan Çocukların Eğlendirici Tepkileri 06:02

Çin Yemeklerini Tadan Çocukların Eğlendirici Tepkileri

Cut ekibi Amerikalı çocuklara Çin yemeklerini tattırıyor. Çin'de kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği için servis edilen Çin yemeklerine bakalım çocuklar nasıl tepki verdi?..

Gelmiş Geçmiş Bütün Mercedes Modellerini Bir Arada Bulabileceğiniz Muhteşem Araba 05:03

Gelmiş Geçmiş Bütün Mercedes Modellerini Bir Arada Bulabileceğiniz Muh

Zenginlik ve zevk birleşince bu sefer güzel bir şey ortaya çıkmış! W222 kasa Mercedes S Classe üzerine inşa edilen araçta, Mercedes'in geçmiş ve günümüz modellerinden esintiler görmek mümkün...

  • Cowboy tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerikalıların 1960 Yılında Çektikleri Atatürk Belgeseli 11:15

Amerikalıların 1960 Yılında Çektikleri Atatürk Belgeseli

1960 yılında Amerikalılar tarafından yapılan ve 'İnanılmaz Türk' başlığı ile servis edilen Atatürk belgeseli...

  • Cowboy tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Operatörün Hareketlerini Birebir Yapabilen 4 Metrelik Robotik Savaş Makinesi 02:06

Operatörün Hareketlerini Birebir Yapabilen 4 Metrelik Robotik Savaş Ma

Güney Kore, insan faaliyetlerini kontrol edilen 1,5 tonluk yürüyen bir robotun prototip yarattı. Tasarımcı Vitaly Bulgarov'nin tasarımlarını yaptığı projenin ana hedefi, sanayide işleri daha kolay hale getirmek için bir ..

  • PengoTV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avicii - Wake Me Up (Official Video) 04:32

Avicii - Wake Me Up (Official Video)

Feeling my way through the darkness Guided by a beating heart I can't tell where the journey will end But I know where it starts They tell me I'm too young to understand They say I'm caught up in a dream Well life..

  • PengoTV tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nanoteknolojik pil üretime hazır 00:56

Nanoteknolojik pil üretime hazır

Çek şirketi HE3DA piyasaya sürülmeye hazır olan Nanoteknolojik pili tanıttı. Pil yenilenebilir enerjiden elde edilen enerjiyi depoluyor...