#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

Kopuk  Sevim Konaktan Kaçıyor 03:19

Kopuk Sevim Konaktan Kaçıyor

Paşa soyundan gelen bir adam tarafından ifal edilen bir kadın,ali adında bir çocuk dünyaya getirir ancak paşazade Celil Bey evin hizmetçisinden olan bu çocuğu kendisinin olduğunu yalanlar..ve kadına iftira atarak konakta..

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı 01:22

Kocaman'dan Kadroya Derbi Ayarı

Fenerbahçe'de derbi alarmı. Sarı Lacivertlilerde pazar günkü maç için tek bir hedef var o da 3 puan.Teknik Direktör Aykut Kocaman ezeli rakiplerinin analizi üzerine mesai harcıyor. Yeni Malatyaspor maçındaki galibiyetle..

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor 01:24

Brexit Müzakereleri Zorlu Geçiyor

Birleşik Krallık'ın Brexit planları Westminster ve Brüksel parlamentolarında devam eden müzakerelerin ardından birçok sorunla yüzleşiyor.Muhalefet kanadı İngiliz hükümetini Brexit faturasını saklamakla eleştirirken, Başb..

Evsiz Hacker  Adrian Lamo 03:15

Evsiz Hacker Adrian Lamo

Dünyanın en tehlikeli bilgisayar korsanları arasında gösterilirken bir anda ABD'nin ulusal kahramanı ilan edilen Adrian Lamo'nun ilginç hikayesi..

  • JET TV tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kameraya Yansıyan Kadın Kavgası 01:25

Kameraya Yansıyan Kadın Kavgası

İstanbul Sancaktepe’de aldığı ürünün ücretini ödemediği iddia edilen kadın ile kasiyer arasında meydana gelen saç saça baş başa kavga güvenlik kamerasına böyle yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İyi Huylu Beyin Tümörlerinde Tedavi Gerekir Mi 01:37

İyi Huylu Beyin Tümörlerinde Tedavi Gerekir Mi

Çocukluk ya da gençlik yaşlarında tespit edilen iyi huylu beyin tümörleri cerrahi yöntemle çıkarılabilir. İleri yaşlarda yakalanan, kireçlenmiş durumdaki iyi huylu tümörler takibe alınır. Bu tür tümörlerde cerrahi tedavi..

  • NABIZ tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..

Hastaneden Hastaneye Sedye İle Nakil 00:32

Hastaneden Hastaneye Sedye İle Nakil

Ağrı da Akıl Almaz Bir Olay Ağrı Devlet Hastensinden Eski Askerye Hastanesine Sedye ile Hasta Görtüren Bir Hasta Yakını isyan Ediyor Edilen Bilgiye Göre Hasta Yakını M.T Hastaneden Ambulans Talebi Eti Ama Ambulans Vermed..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Destiny 2  Official PC Launch Trailer 02:11

Destiny 2 Official PC Launch Trailer

From the makers of the acclaimed hit game Destiny, comes the much-anticipated action shooter sequel, Destiny 2. Experience an all new cinematic story campaign, innovative cooperative gameplay, and intense competitive mul..

  • BETA tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4 03:25

Monster Hunter World Tokyo Game Show Trailer PS4

Good news, hunters! Today Capcom confirmed that Monster Hunter: World will be available for PlayStation 4 globally on January 26, 2018. Capcom will also begin pre-orders today including bonus incentives for the standard ..

  • BETA tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı 01:03

Soğuk Hava Deposu Alev Alev Yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde içinde soğuk hava deposunda çıkan yangın güçlükle kontrol altına alındı. Edinilen bilgiye göre, yangın, akşam saat 19.00 sıralarında Finike karayolu üzerinde bulunan özel bir firmaya ait soğu..

Pardon (2004)  Ferhan Şensoy Film İzle 1:39:24

Pardon (2004) Ferhan Şensoy Film İzle

Ağırlıklı olarak tarihi Sinop Cezaevi'nde çekilen filmde yanlışlıkla hapse giren ve yıllar sonra serbest bırakılan üç mahkümün öyküsü konu ediliyor. İbrahim (Ferhan Şensoy), Muzo (Rasim Öztekin) ve Aydın (Ali Çatalbaş) ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Peker; Yüzüne Estetik Yaptırdı İddialarını Canlı Yayında Açıkladı 03:02

Hakan Peker; Yüzüne Estetik Yaptırdı İddialarını Canlı Yayında Açıklad

Yüzüne estetik yaptırdığı iddia edilen efsane sanatçı Hakan Peker canlı yayında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 1.400 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koltuk Altı Sesi Eşliğinde Şarkı Söyleyen Hacı Amca 00:48

Koltuk Altı Sesi Eşliğinde Şarkı Söyleyen Hacı Amca

Ortadoğu ülkelerinden birinde çekildiği tahmin edilen bu görüntülerde , bir eczanede oturan hacı amca koltuk altından çıkardığı sese şarkı söyleyerek eşlik etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğluna Kurşun Yağdırdı 00:42

Oğluna Kurşun Yağdırdı

Ankara’da bir kişi, madde bağımlısı olduğu iddia edilen oğlunu silahla 7 yerinden vurarak öldürdü...

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir 01:24

Kıl Dönmesi Cerrahi Yöntemle Nasıl Tedavi Edilir

Kıl dönmesi açık ve kapalı cerrahi yöntemle tedavi edilebilir. Açık yöntemde, o bölgedeki kist ciltteki açıklıktan çıkartılır ve hasta, açık yara pansumanıyla iyileşir. Kapalı yöntemde ise açıklık dikişlerle kapatılır. T..

  • NABIZ tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını 03:33

'Cono' aşiretine bin polisle şafak baskını

Adana ve Mersin'de aşk vaadiyle dolandırıcılık, yağma, gasp, hırsızlık yaptıkları ve uyuşturucu sattıkları iddia edilen Cono aşiretine yönelik bin polis ile düzenlenen eş zamanlı operasyonda 30'dan fazlası kadın yaklaşık..

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni 00:51

Tayland Kralı İçin Cenaze Töreni

Tayland’da, geçen yıl 13 Ekim’de vefat eden eski Kral Bhumibol Adulyadej onuruna düzenlenen 5 günlük cenaze töreni sürüyor. Cenaze töreni başkent Bangkok’taki Dusit Sarayı’nın salonunda yapılan Budist ritüeliyle, resmi ..

Kenya’da Halk Sandık Başında 00:43

Kenya’da Halk Sandık Başında

Kenya'da halk, halk, yeniden yapılacak devlet başkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Doğu Afrika ülkesi Kenya'da muhalefetin boykotuna rağmen, 8 Ağustos'ta gerçekleştirilen ancak Yüksek Mahkeme tarafından çeşitli ne..

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı 03:31

Afyonkarahisar'da FETÖ'nün Gaybubet Evlerine Operasyon: 33 Gözaltı

Afyonkarahisar'da FETÖ/PDY'nin 'gaybubet' olarak adlandırılan gizli evlerine yönelik eş zamanlı operasyonlarda 10'u kadın 33 şüpheli gözaltına alındı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturm..

  • PengoTV tarafından
  • 1.310 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nerdesin Birader 1. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Nerdesin Birader 1. Bölüm 1. Fragmanı

Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’ Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir k..

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı 11:57

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Girişimi Hazırlıklarına İlişkin Yeni

Hava Harp Okulu'nda darbe girişimine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu’nda darbe koordinatörleri tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin..

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nerdesin Birader 2. Bölüm 2. Fragmanı 00:18

Nerdesin Birader 2. Bölüm 2. Fragmanı

Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’ Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir k..

Nerdesin Birader 2. Bölüm 3. Fragmanı 00:18

Nerdesin Birader 2. Bölüm 3. Fragmanı

Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’ Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir k..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Nerdesin Birader 3. Bölüm 1. Fragmanı 00:47

Nerdesin Birader 3. Bölüm 1. Fragmanı

Şu hayatta isteyeceği en son şey ikizinin yerine polis olmaktı.’ Yunus, Hollywood da tutunamayıp şansını Bollywood'da denemeye çalışan başarısız bir aktör, ikizi Yiğit ise büyük bir suç örgütünün peşinde başarılı bir k..

Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve... 00:27

Feci kaza kamerada! Kontrolden çıkan araç takla attı ve...

Ümraniye'de sürücüsünün alkollü olduğu iddia edilen aşırı hızlı aracın kontrolden çıkarak takla attığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, başka bir araca çarparak takla atan aracın caddede yürüyen bir kişiy..

Piyango talihlisi olduğu iddia edilmişti... Böyle görüntülendi! 00:47

Piyango talihlisi olduğu iddia edilmişti... Böyle görüntülendi!

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekilişinde 61 milyon TL’lik büyük ikramiyenin çıktığı dört çeyrek biletten birinin sahibi olduğu iddia edilen ilaç firması servis personeli Murat Tokmak, bugün işine tekrar başladı...

İtfaiye istasyonunda yangın 02:18

İtfaiye istasyonunda yangın

Beykoz’da bulunan Çavuşbaşı İtfaiye İstasyonu’nda yangın çıktı. Yangın, itfaiyecilerin ve sevk edilen ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü...