#Sırtını park edilen arabaya dayıyınca olanlar oluyor

FETÖ Terör Kampı Önünde 15 Temmuz Protestosu 01:42

FETÖ Terör Kampı Önünde 15 Temmuz Protestosu

FETÖ terör kampı önünde 15 Temmuz protestosu FETÖ Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi ve Türk Amerikan Birliği Komitesi tarafından organize edilen gösteride, vatandaşlar Türk bayrakları açtı, FETÖ karşıtı sloganlar attı...

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak 01:54

Nurgül Yeşilçay Yeni Dizisinden Ne Kadar Kazanacak

Gülperi adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanan Nurgül Yeşilçay'ın bölüm başına alacağı iddia edilen ücret dudak uçuklattı. Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen 1 yıl aradan sonra yine birlikte ekrana dönüyor. Show TV'de baş..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli 00:55

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli

Mehmetçik'ten dağcılara yardım eli Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'deki Sümbül Dağı'na tırmanırken rahatsızlanan iki dağcının bölgeye sevk edilen askeri helikopterle tahliye edildiği bildirildi...

Gelinim Mutfakta 89. Bölüm Suzan Hanımın Performansı Kahkahalara Neden Oldu 05:15

Gelinim Mutfakta 89. Bölüm Suzan Hanımın Performansı Kahkahalara Neden

Fatih Ürek yarışmacılara Suzan Hanımın diğer kaynanaları, söylediği Türkü ile oynattığı sahneleri izletti. Suzan Hanım birden Türküye başlıyor ve diğer kaynanaları da kendisine oynayarak eşlik etmesini istiyor. Bu tarz o..

  • BETA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar 04:55

Ferdi Tayfur Elveda Mutluluklar

İçime kederden bir duvar ördün Kapattın gönlümü gülen dünyaya Tatmamıştım ömrümde hasret gibi bir acı Sen beni bu dünyada ettin dilek ağacı Elveda mutluluklar elveda tüm umutlar Elveda ey gençliğim elveda geleceğim Be..

Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus 01:16

Şehir Merkezini Birbirine Katan Kaçak Angus

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Güney Amerika'dan ithal edilen angus cinsi büyükbaş hayvanlardan biri, limandan kaçarak kent merkezine girdi. Uyuşturucu iğne ile etkisiz hale getirilen angus bazı araçlara da zarar verdi...

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim 02:54

16 Yaşındaki Meryem Vuruldum Ama Vazgeçmedim

İsrail askerleri 16 yaşındaki Meryem'i parça tesirli mermi ile ayağından vurdu. Türkiye'de tedavi edilen Meryem hızla iyileşiyor. Yeni Şafak'a konuşan Meryem'in bir hedefi var: Vurulurken elimde olan Filistin bayrağını K..

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü 03:12

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü

Katıldığı evlendirme programlarıyla adını duyuran damat adayı Birkan Key'in ablası Kader Key, İstanbul'da v.rularak .ldürüldü. Geçen cumartesi günü yaşanan olayda, evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan Key'in eş..

  • BETA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yılana Biber Gazı ile Müdahale Eden Yurdum İnsanı 02:51

Yılana Biber Gazı ile Müdahale Eden Yurdum İnsanı

Otomobile giren bir metre uzunluğundaki yılan paniğe neden oldu. Otomobilden çıkması için biber gazıyla müdahale edilen yılan itfaiye ekipleri tarafından 2 saat sonra yakalandı...

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Askere Elverişsiz Raporu Verildiği İçin Hüngür Hüngür Ağlayan Adam 02:20

Askere Elverişsiz Raporu Verildiği İçin Hüngür Hüngür Ağlayan Adam

Hastalığından dolayı askerlikten muaf edilen adam hüngür hüngür ağladı. Vatani görevini yerine getirmek isteyen ama doktorların izin vermemesi yüzünden ağlayan adamın komutanla karşılıklı konuşmasını izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu 01:50

Ordu'da 2 Bin 100 Yıllık Üç Heykel Bulundu

Ordu'da 2 bin 100 yıllık üç heykel bulundu Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen üç farklı figürden oluşan heykeller bulundu...

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi 01:24

İki Aileye Taş Ve Sopalarla Linç Girişimi

Erzurum'un Yakutiye ilçesine bağlı Uzunyayla köyünde huzursuzluk çıkardığı iddia edilen iki ailenin bireylerine yönelik linç girişimini, jandarma güçlükle önledi. 'Dişe diş, kana kan intikam' sloganları atarak ellerinde ..

Stil Baykuşu Mezuniyet Makyajı 21:52

Stil Baykuşu Mezuniyet Makyajı

Mezuniyet zamanı geldi. Balolarda en çok tercih edilen makyajı sizler için yapmak istedim...

Selin Denize Sürüklediği Fındık Ağaçları Havadan Görüntülendi 00:40

Selin Denize Sürüklediği Fındık Ağaçları Havadan Görüntülendi

Selin denize sürüklediği fındık ağaçları havadan görüntülendi Ünye ilçesinde meydana gelen selin ardından Karadeniz sahilinde, içerisinde hasat edilen fındıkların da bulunduğu birikintiler oluştu...

Genç Havaalanı Çalışanı Uçak Çalıp Adaya Düşürdü 00:17

Genç Havaalanı Çalışanı Uçak Çalıp Adaya Düşürdü

ABD'nin Seattle-Tacoma havaalanındaki bir hava yolu çalışanı uçak çalıp bir adaya düşürdü. Uçağın izinsiz kalkış yapması nedeniyle, havalimanı kısa bir süre için kapatıldı. İki F-15 jeti tarafından takip edilen uçak kısa..

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarzım Cepte Botoks İşlemi Kaş Eşitleme 08:19

Tarzım Cepte Botoks İşlemi Kaş Eşitleme

Botoks ile kaş eşitleme uygulamasını kamera karşısında yaptırdık ve merak edilen bütün soruları sorduk...

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

8D Tunes sadece ismin illüzyon 03:29

8D Tunes sadece ismin illüzyon

8D Tunes sadece ismin illüzyonundan ibaret. 3D müziğin efektlerle elde edilen bir versiyonu. Müziğe eklenen farklı efekt ve sağ, sol, ön ve arkada dolaştırılmasıyla, müziği sanki beyninizin içerisinde çalıyormuş gibi hi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Camı Kıran Egom131'İ ALIR 17:08

Camı Kıran Egom131'İ ALIR

Merhaba arkadaşlar, Bu hafta çok çılgın bir video ile daha karşınızdayız. Alper Rende ile birlikte kırılmaz olduğu iddia edilen cam bir kutuya 10 Bin TL ve Atakan Özyurt'un efsanevi arabası EGOM131'i ortaya koyduk...

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendisini Tahrik Eden Kişiyi Yere Yapıştıran Adam 02:54

Kendisini Tahrik Eden Kişiyi Yere Yapıştıran Adam

İngiltere'nin Hertfordshire şehrinde ailesiyle birlikte yaşayan bir baba, evinin önündeki çitlere işeyen adamı yaptığının yanlış olduğunu hatırlatarak güzelce uyarmış. Uyarılan adam üzerini çıkartarak aile reisini tahrik..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş 03:28

FETÖ'nün inkar stratejisi- Turgay Ödemiş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin 143 sanığın yar..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen 03:25

FETÖ'nün inkar stratejisi- Memduh Hakbilen

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında sözde yurtta sulh konseyi nce Manisa ve İzmir'de sıkıyönetim komutanı ilan edilen eski Ege Ordusu Komutanlığı Kurmay Başkanı tümgeneral Memduh Hakbilen, Ege ..

FETÖ'nün inkar stratejisi- Mithat Aynacı 2 03:53

FETÖ'nün inkar stratejisi- Mithat Aynacı 2

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında zırhlı aracın içinden çıkan eski emniyet müdürü Mithat Aynacı, diğer birçok darbe sanığı gibi savunmasında hakkındaki suçlamaları ve elde edilen delilleri inkar etti...

Stratejik Düşünce Nedir? 01:35

Stratejik Düşünce Nedir?

“ Planı kur adımları plana göre at sonuca varacağın sırada zafere eriyorsun diye dikkatini dağıtma ciddiyetini bozma en son hamleden sonra sevin” e aynen katılıyorum. ????Burada çıkarılacak bir kaç ders var. Birisi her ş..

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Notre Dame Katedrali'nde Yangın Çıktı 00:51

Notre Dame Katedrali'nde Yangın Çıktı

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan 850 yıllık Notre Dame Katedrali'nde yangın çıktı Katedralin tamirde olan çatı bölümünden akşam saatlerinde alevler yükselmeye başladı. Ziyaret edilen bölümlere yangın sıçramadığından ..

Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler 01:35

Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler

Gaziantep'te, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, öfkeli kalabalık tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi. Sorgusunda suçlamaları kabul ..

Uğur Mumcu Türk Vatandaşı Tanımı 00:33

Uğur Mumcu Türk Vatandaşı Tanımı

“Türk vatandaşı İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalya ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza muhakemeleri yasasına göre yargılanan, Fransız idare hukukuna idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir..

Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı 01:34

Anestezi Etkisinden Çıkan Köpek 3 Kişiyi Yaraladı

Maltepe'de veterinerde ameliyat edildikten sonra sahiplerine teslim edilen köpek, otomobil içinde anestezi etkisinden çıkınca sahiplerine saldırdı...

Tacizciyi Terlikle Dövüp Polise Teslim Eden Kadın 01:16

Tacizciyi Terlikle Dövüp Polise Teslim Eden Kadın

Gaziantep'te, sokakta yürüyen kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen Salih S., çevredekiler tarafından yakalandı. Şüpheli, büyük öfke yaşayan kadın tarafından terlikle dövüldükten sonra polise teslim edildi...