#Tabaktaki kızarmış balığın hareket etmesi

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu 02:45

Anne Kedi, Dekoratif Küpün İçinde Dördüz Yavru Doğurdu

Van’ın merkez Edremit ilçesinde bir iş adamına ait evin bahçesine dekoratif amaçlı bırakılan küpün içine bir kedi dördüz yavru dünyaya getirdi. Edremit ilçesinde yaşayan ve hayvanlara olan sevgisiyle tanılan iş adamı Fer..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

64 yıldır arıcılık yapıyor 06:03

64 yıldır arıcılık yapıyor

Ardahan’da cumhuriyetle yaşıt 97 yaşındaki emekli öğretmen Kazım Arıcı, ilerleyen yaşına rağmen yıllara meydan okuyarak, soyadını aldığı arıcılık mesleğini sürdürüyor. Kazım Arıcı, uzun ve sağlıklı yaşamını arılara, bala..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm 1:46:25

Kuzey Güney 8. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, yeni işine umutla başladığı ilk gün, geleceğinin önünde hiç tahmin etmediği bir engel daha buluyor.nnGüney ve Cemre’nin sabaha karşı Sinaner köşkünde kesişen yolları, nişan gecesinde yaşananları tüm çıplaklığıyla ..

  • Dizi TV tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor? 06:00

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor?

Afganistan’da son 43 senedir savaş var. ABD, bir daha geri dönmemek üzere bir kaos ortamında Kabil’den ayrılıyor. Boş kalan meydanı Taliban dolduruyor. Afganistan’ı işgal edenlerin tası tarağı toplayıp orayı terk etm..

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın göklerdeki uçuş tarihi... 07:14

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi- AKINCI TİHA için tarihi gün! TİHA'nın

Türk savunma sanayisinin güvenlik güçlerinin envanterine kazandırdığı insansız hava araçlarına Bayraktar AKINCI Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) da ekleniyor. Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Li..

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi günü gerçekleşecek... 10:08

Asgari ücret ne kadar olacak- Asgari ücrette 4. toplantı pazartesi gün

Yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti belirlemek için ilki 1 Aralık'ta yapılan Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı bugün TİSK ev sahipliğinde yapıldı. Asgari ücret zam toplantısının ardından Çalışma ve ..

Türk Güreşçinin İnanılmaz Hareketi 00:31

Türk Güreşçinin İnanılmaz Hareketi

Türk Güreşçinin İnanılmaz Hareketi..

Fetö Elebaşı Gülen'in Tikleri Başladı 00:27

Fetö Elebaşı Gülen'in Tikleri Başladı

Fetö Elebaşı Gülen'in Tikleri Başladı Köşeye sıkışan ve kaçacak ülke arayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in tikleri başladı. Konuşurken yüzündeki seğirmelere engel olamayan FETÖ elebaşının kolları da istemsiz şekilde ha..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Kuzucuk Uçak 03:32

Kuzucuk Uçak

Kuzucuk oyuncak bir uçakla oynuyordur. Bu sırada tepeliğin arkasında gerçek bir uçak görür ve uçurmak ister. Nasıl uçuracağını bilemediğinden tüm düğmelerine basar. Bu sırada hareket eden uçak leyleğin yuva yaptığı rekla..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

Giden Arabadan Atlayarak Horona Katılan Adam 02:43

Giden Arabadan Atlayarak Horona Katılan Adam

Adam hareket halindeki arabadan atlayıp, ortada oynanan horona katıldı. Bu sırada arabayı durdurmak gibi bir dertleri olmadığı için araba da kendi çapında horon oynuyor...

  • Cowboy tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi 00:38

Yüzme Konusunda Sıkıntı Yaşayan Balığa Can Yeleği Yöntemi

Kız arkadaşının 23 yaşındaki süs balığının son birkaç aydaki üzücü durumuna muhteşem bir çözüm getiren yaratıcı adam! Yüzme konusunda sıkıntı yaşayan Sally isimli son zamanlarını akvaryumun dibinde pek hareket edemeden g..

  • Cowboy tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar 01:13

Kurtulmuş'tan Bakanlar Kurulu Sonrası Açıklamalar

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in, 'AK Parti’yi referanduma itmenin Bahçeli’nin erken seçime yönelik bir siyasi tuzağı olabileceğini' yönündeki sözleri için Biz..