#Tabutun İçine girip klip Çekmek

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki 04:13

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki

Liseli Kıza Cinsel Tacizde Bulunan Kişinin Tahliyesine Tepki Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusu tarafından cinsel tacize uğrayan 15 yaşındaki lise öğrencisi, tacizcisinin tahliye edilmesi karşısında bunalıma girip i..

Komşusunun Otobüsünü Soydu 'Uyumak İçin Girdim' Dedi 01:20

Komşusunun Otobüsünü Soydu 'Uyumak İçin Girdim' Dedi

Adana'da komşusunun otobüsüne girip teyp, 4 tespih ve 300 lira para çaldıktan sonra markete girip alışveriş yapan zanlı yakalandı...

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü 00:50

Macron’un Danışmanı Polis Kılığında Eylemci Dövdü

Fransa'nın başkenti Paris'te 1 Mayıs eylemleri sırasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un güvenlik danışmanlığını yapan ve Cumhurbaşkanlığı Daire Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Alexandre Benalla'nın polis kı..

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı 04:23

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet (Akustik Performans) #Canlı

Fatma Turgut - İlkbaharda Kıyamet Şarkı Sözü: Şeytan melek değildik Huzur zordu biz cahildik Sen bana bir emanettin Yaralı çocukluğumdan İlkbaharda kıyamettin Vuruldum tomurcuğumdan Belki de böyle öğreniriz Mutluluk ne..

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur 00:59

Her Gün Ölen Sahibinin Mezarına Ziyarete Giden Köpek: Cesur

Bursa'da, ölen sahibini toprağa verilene kadar terk etmeyen köpek, vefasıyla şaşırtıyor. Vefakâr köpek, unutamadığı sahibinin her gün mezarını ziyaret ediyor. Yıllardır felçli olan 79 yaşındaki Mehmet İlhan, 3 gün önce v..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi 01:03

Rus Generalin Torunu Tabutunu İstedi

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü. Tabutu bulunan Rus generalle ilgili ise çeşitli iddialar da var. Rus ajansı Sputnik'e göre tabut Rus General..

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu 00:59

Ardahan'da Rus General Mezarı Bulundu

Ardahan'da apartman inşaatı için temel kazısı yapılırken bulunan tabutun Rus generale ait olduğu ileri sürüldü...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi 00:59

Şehit Babası Mehmetçik'in Gözyaşını Sildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, son yolculuğuna uğurlandı. Baba Kızılca'nın sözleri ..

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki 01:33

Mumya Osmanlı İmparatorluğu Ve İngiltere Arasındaki İlişki

İsviçre'nin Basel kentinde çok uzun süredir gizemini koruyan bir mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı. Bilim insanlarının araştırmasına göre mumyalanan kadın, Jonhson'ın 8. dere..

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar 00:37

Cenazeyi Tabuttan Düşüren Yarım Akıllılar

Meksika'da bir helikopter kazasında hayatını kaybeden adam için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeyi gömmek için yola çıkan ekip tabutun kapağının açılmasıyla büyük şok yaşadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı 02:38

Patlama şehidi Manga son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Taşkısığı mevkiinde meydana gelen patlamada şehit olan Afyonkarahisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Fatih Manga son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde şehidin bir yakı..

Cimilli İbo'nun Cenaze Töreninde Tepki Çeken Görüntü! 02:04

Cimilli İbo'nun Cenaze Töreninde Tepki Çeken Görüntü!

Cimilli İbo lakabıyla tanınan İbrahim Özer, geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Sanatçı için memleketi Rize'de cenaze töreni düzenlendi. Bazı vatandaşların tabutun başından ayrılmayarak cenazeyi cep telefonlarıyla sosya..

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde utandıran görüntüler! 02:04

Cimilli İbo'nun cenaze töreninde utandıran görüntüler!

Cimilli İbo lakabıyla tanınan İbrahim Özer, geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Sanatçı için memleketi Rize'de cenaze töreni düzenlendi. Bazı vatandaşların tabutun başından ayrılmayarak cenazeyi cep telefonlarıyla sosya..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Pin Kodunu Korumak İçin Korkutmak 00:14

Pin Kodunu Korumak İçin Korkutmak

Atm'de para çekmek için beklemek bir derttir.Para çekmek için şifreyi göstermemek için sırada bekleyenleri korkutan adamı izlicez güldürdü..

  • Cowboy tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 8 yıl önce
UCAPS  : En İyi Giyimli Köpekler Tanıtıldı 02:33

UCAPS : En İyi Giyimli Köpekler Tanıtıldı

Hayvanları Koruma Derneği Tarafından Hazırlanın Yılın En İyi Festivalı. Fotoğrafçı Tammy Swarek kendi hikayelerini dikkat çekmek için ve olası sahipleri bizzat onlarla bağlantı kurmasına yardımcı olacak kurtarma köpekle..

  • PengoTV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gitarını Eline Alıp Su Pompasına Vokal Yapan Adam 00:58

Gitarını Eline Alıp Su Pompasına Vokal Yapan Adam

Görüntüde ilgi çekmek isteyen dayı su pompasına vokal yapıyor! İzliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kızlar İçin Cool Olma Önerileri (Okulda) 03:19

Kızlar İçin Cool Olma Önerileri (Okulda)

Her ortamada dikkatleri olumlu anlamda üzerine çekmek isteyenler için önerilerimiz için videomuzu izleyebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakla Selfie Modası 00:48

Ayakla Selfie Modası

Selfie meraklıları için artık ayakla selfie çekmek de mümkün. Bunun için bir aksesuar geliştirildi. İşte ayrıntılar.....

Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Fotoğraf 06:08

Çizgi Film Rubi ve Jojo Fotoğraf

Rubi ve Jojo dizisi küçük çocuklar için. Rubi babasının fotoğraf makinesiyle resimler çekmek istiyor. Jojo çok güzel pozlar veriyor. Çufçuf da resim çekmek istiyor. Bakalım Rubi ve Jojo'nun resimleri güzel olacak mı...

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge 00:49

İstanbul Metrosu’nda Mannequin Challenge

Dünyada hızla yayılan Mannequin Challenge (donup kalma) çılgınlığına İstanbul Metrosu çalışanları ve yolcular da dahil oldu. Sarı çizgiye dikkat çekmek için çekilen video sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.Dünyada çok s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Maskenin Ardında Film İzle 1:44:46

Maskenin Ardında Film İzle

Maskenin Ardında İzle – Full HD Beyond the Mask film izle Filmde bir serikatilin hayat hikayesini çekmek isteyen film ekibi, kendilerini bir anda seri katilin kurbanı olduğu bir hikaye anlatılıyor.Bol gerilimli bir seri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Videosu Çekilen Güçlü Kasırga 01:57

Videosu Çekilen Güçlü Kasırga

Videosu zorda olsa çekilmiş ama nasıl çekilebilinmiş bilinmiyor. Çünkü bu kasırganın şiddetini çekmek hiç kolay olmamıştır...

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada 01:20

Kalede Selfie Çeken Adamın Düşme Anı Kamerada

Şanlıurfa'da tarihi kalede doğum günü selfiesi çekmek isteyen şahsın düşme anı güvenlik kamerasına yansıdı. Doğum gününde arkadaşlarıyla birlikte tarihi Şanlıurfa kalesine çıkıp selfie çekmek isterken düşerek hayatını ka..

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin 04:56

Orhan Gencebay - Sen De Bizdensin

Benim boynum hep böyle bükülü mü kalacak Her hasretin içimde kavgası mı olacak Bak halime arkadaş yaşarken ölmüşüm ben Belki çare var ama beni nerden bulacak Gayemiz yaşamaksa acı çekmek mi lazım Çaresizlik peşimde..

Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..