#Tabutun İçine girip klip Çekmek

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Atom Kurabiye Tarifi 06:20

Atom Kurabiye Tarifi

1 tane yumurta 125 gr yumuşak tereyağı ya da margarin 1 çay bardağı sıvıyağ Yarım çay bardağı yoğurt 1 paket vanilya Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Yaklaşık 4 su bard..

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma 09:50

Yoğurtlu Karnabahar Kavurma

300 gr karnabahar 4 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 400 gr yoğurt 1 dolu çorba kaşığı biber salçası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine, 2 dal zahter kek..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Borcamda Çilekli Pasta 10:01

Borcamda Çilekli Pasta

5 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta Hazırlanışı : Yumurta şeker vanilyayı mikserle 5 dk. çırpın. Ardından kuru malzemeyi eleyerek ilave ed..

Etimek Tatlısı 10:10

Etimek Tatlısı

Bir paket tuzsuz etimek(9 tane) Serbeti icin 2 su bardagi su 2 su bardagi seker ince bir dilim limon Muhallebisi icin gerekenler 1 litre sut 2 yemek kasigi dolusu un 2 yemek kasigi dolusu misir nisastasi 1 tane vanilya 1..

Etli Beyaz Lahana Sarması 11:58

Etli Beyaz Lahana Sarması

Malzemeler 1 tane orta boy beyaz lahana ic malzemesi icin gerekenler 2 su bardagi pirinc 2 tane kuru sogan 4 dis sarimsak bir tutam maydonoz 300 gr dana kiyma 1 yemek kasigi biber salcasi 2 yemek kasigi domates salcasi y..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Sade Bazlama Tarifi  Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek 02:57

Sade Bazlama Tarifi Tavada Kolay Yaş Mayalı Ekmek

Eğer daha önce tavada bazlama ekmeği yapmadıysanız kesinlikle bu içine yağ katılan bazlama tarifini denemelisiniz. Hem yapımının kolay olması hemde herhangi bir araç gereçe ihtiyaç duyulmadan tavada yapılıyor olması bazl..

Piyano Kek Tarifi  Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta 04:59

Piyano Kek Tarifi Kakaolu Kremalı Ağlayan Yaş Pasta

Yine değişik bir kek tarifi ile buradayız. Kremanın üzerine kakao serpilen, keki ise süt ile ıslatılan bu piyano kek nasıl yapılır öğrendikten sonra favori tarifleriniz arasında girecek. Kek yapımında önemli olan kekin i..

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos 02:13

Yoğurtlu Meze Haydari Tarifi Beyaz Peynirli Tarator Sos

Yoğurtlu peynirli nefis bir meze nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız. Bu harika görünüme sahip haydari tarifini denemeniz lazım. Aynı zamanda diğer bir ismi tarator sos olan bu mezeyi yapmak gayet basit. Bizler ev yemeği..

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi 02:14

Alman Pastası ve Donut için Vanilyalı Pasta Kreması Tarifi

Bu iki ünlü pasta tarifi için sizlere leziz bir vanilya krema hazırladık! İçinde krem şanti bulunan bu krema o kadar lezzetli ki içine girdiği her şeye lezzet katıyor. İster alman pastası ister donut yapacak olun bu lezi..

Fırında Paçanga Böreği Tarifi  Pastırmalı Paçanga Böreği 03:52

Fırında Paçanga Böreği Tarifi Pastırmalı Paçanga Böreği

Sizlere bu videomuzda paçanga böreği nasıl yapılır detaylı olarak gösterdik. Aslında pastırmalı paçanga böreği tarifi hiçte zor değil. Bilgiğiniz normal börek tarifinden hiç bir farkı yok. Hatta tepsi böreğinden çok daha..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tarifi 06:35

Sadece 3 Ana Malzemeyle Nişastasız,Yumurtasız Sütlaç Tarifi Sütlaç Tar

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Fırın Sütlaç için Malzemeler 1 su bardağı pirinç 2 veya 4 su bardağı sıcak su 2 lt süt ( kıvamına göre biraz daha süt ilave edebilirsiniz ) 1,5 su bardağı toz şeker İsteğe göre 1 ..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

 Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi 10:01

Balon Gibi Kabaran Profiterol Tarifi

Prefiterol için Malzemeler 125 gr tereyağı 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 su bardağı un 3 adet yumurta Prefitorol’un kreması için Malzemeler 2,5 su bardağı süt 1,5 çay bardağı toz şeker 2 ço..

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Yapılır  Çizkek 08:38

Çatlamayan Çökmeyen Harika Chessecake Tarifi Çilekli Cheescake Nasıl Y

300 gramlık yulaflı bisküvi içinde ceviz veya findik karisimida olabilir 2 çorba kaşığı kadar tereyağı Chees-cake’in iç dolgusu için malzemeler 500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl..

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi  Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çizkek) 08:15

Enfes Sosuyla Limonlu Cheesecake Tarifi Cheesecake Nasıl Yapılır ( Çi

500gr de fromage blanc ( veya onun 2,5 su bardagi süzme yoğurt ) 20cl de crème fraîche ( veya onun yerine 200 gr 1 paket labne ) 150 gr toz şeker ( 1 su bardağı ) 2 çorba kaşığı tepeleme un 1 çorba kaşığı tepele..

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları  Kolay Kokostar 05:43

Binlerce Kişinin Denediği Efsane Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topla

1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) içi için isteğe göre biraz fındık,badem veya çam fıstığı üzeri için 200 gr bitter çikolata 100 gr Sütlü Çikolata isterseni..

 Kalburabastı Tarifi  Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır 06:22

Kalburabastı Tarifi Cevizli Kalburabastı Tatlısı Nasıl Yapılır

Kalburabastı Tatlısı için malzemeler 125 gr tereyağı 1 Çay bardağı süt 1 Çay barda sıvı yağ 2 Çorba kaşığı irmik 1 Çorba kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığ kabartma tozu 3 su bardağı un İri çekilmiş ceviz Şerbeti için 3 su bard..

İstiridye Mantar Sote Tarifi  Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli 03:03

İstiridye Mantar Sote Tarifi Mantar sote Yapımı çok Basit ve Lezzetli

MALZEMELER Yarim kilo istiridye mantar 3 adet kırmızı biber 2 adet kuru soğan 4 .5 yemek kaşığı sıvı yağı 1 yemek kasigi tere yağı Tuz.karabiber.pulbiber YAPILIŞI :Mantarları elinize didikleyerek açıyoruz ve yıkayı..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 03:51

Muhallebi Dolgulu Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 1 paket kemal paşa tatlısı 1 litre süt 2.5 türk kahvesi fıncanı toz şeker 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı tere yağı 1 paket vanilya YAPILIŞI İlk olarak kemal paşa tatlısının arkasında verdiği tarifi uy..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Metanoya - Dehliz 03:24

Metanoya - Dehliz

Şarkı Sözleri: Her adımda yeni bi’ hayat var Yüzünü gören yok, umudu kuran var Yorgun sesi, yeteri kadar da yanıyor ya O orda, her gün her saat Orda, yazmakla yeri dolmaz yine yak Yak eceli gecene yine saracaklar Hakkı..