#Tabutun İçine girip klip Çekmek

Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark Edildi  Çıplak Halde Kaçmaya Çalıştı 02:14

Adana'da Iğrenç Olay Küçük Kıza Tecavüz Etmek Isterken Son Anda Fark E

Olay, Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi 1919 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, komşusunun sokaktaki düğününe giden Sedat K., bir müddet müzik eşliğinde oynayanları izledikten sonra düğün evine girdi. Burada annesi ..

Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı 00:32

Kamapp Messenger Reklam Film Kısa Versiyonu Çıktı

Kamapp Mesajlaşma ilk yerli Messenger ; Kolay. Güvenli. Güvenilir mesajlaşma. Dünyanın her yerindeki telefonlarda Kamapp'la hızlı, kolay, güvenli mesajlaşma ve aramayı, ücretsiz*, olarak yapabilirsiniz. Kamu uygulaması (..

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı 00:47

Yuvamdaki Düşman 5. Bölüm 2. Fragmanı

Yuvamdaki Düşman; çocukluğundan beri özendiği, hayallerini kurduğu ve uğruna her şeyi göze aldığı hayata ulaşmaya bir adım kala tüm elde ettiklerini kaybeden genç bir kadının ve bu kadının hayatını yeniden kurmak için gö..

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle 02:07

Hande Erçel Çeşme'de Fena Yakalandı Bu Ne Hal Böyle

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Evde Sirke Yapımı 10:56

Evde Sirke Yapımı

Sirkede temel mantık meyvenin içindeki şekerin çalışkan bakterilerce fermente olup, önce alkole sonra da asetik asite dönüştürülmesi. Bu işleme kısaca sirkeleşme deniyor. Meyveniz ne kadar tatlıysa sirkeniz de o kadar gü..

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan Atlar Hamile Eşek Depresyonda 03:54

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.! Tecavüze Uğrayan

Atları Tecavüze Uğrayan Adam Canlı Yayında Konuştu.!Tecavüze uğrayan atlar hamile! Eşek Depresyonda. İzmir'de binek atı bir aygırın ipini kopararak bir atlı spor tesisinin çitlerini kırıp 5 kısrak ve bir eşeğe tecavüz e..

  • JET TV tarafından
  • 1.656 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Pandispanya Tarifi  Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:45

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

Pasta tabanı yani pandispanya nasıl yapılır sadece videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı çok kolay olan bu tarifi yapmak için fazla bir malzemeyede ihtiyacınız yok. Pandispanya tarifimiz evde kolaylıkla hemen bulab..

Yeşil Kabak Salatası Tarifi 02:33

Yeşil Kabak Salatası Tarifi

Malzemeler 2 adet Yeşil Kabak 1 adet havuç 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt 2 diş sarımsak 1/2 su bardağı çekilmiş ceviz içi 1 avuç kıyılmış dere otu 2+1 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz. En sevdiğim salatalardan biridir Yeşil ..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..

Mercimek Köftesi Tarifi 03:50

Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler : 1,5 su bardağı kırmızı Mercimek, 1 su bardağı ince bulgur, 4 su bardağı su, 1 adet kuru soğan, Büyük bir avuç dereotu, Büyük bir avuç maydanoz, Bir avuç taze nane, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı şal..

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece 40:42

Paranormal Olaylar Kandilli Malikhanesinde Bir Gece

Kült TV, Gizemli ve Bilinmeyenler kanallarının ortak araştırmaları neticesinde, elimize geçen bilgiler doğrultusunda olay yerini incelemek üzere yollara koyulduk.Değerleri paha biçilemez olan villa ve köşklerin tam ortas..

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTAFA AK 22:18

AVMDE BEN GEYİM DİYE BAĞIRDIK! DÜNYANIN EN EĞLENCELİ VİDEOSU 2 w/MUSTA

► Selamlar arkadaşlar! Uzun zaman sonra sizlerle 1.5 yıl önce Enver ile çektiğim dünyanın en eğlenceli videosu'nun 2.cisini paylaşıyorum! Hem de bu kez Mustafa Ak ile. AVM'nin eğlence merkezini birbirine kattık. Biz çeke..

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde onu arıyor 03:17

Kayseri'de panik... Elindeki sıvıyı her yere sürdü! Polis her yerde on

Kayseri'de kimliği belirsiz kadının 12 katlı apartmanın girişinde zil ve asansör tuşlarına sürdüğü kimyasal madde, Corona Virüs tedirginliğine neden oldu. Apartman dezenfekte edilirken, polis güvenlik kamerasına yansıyan..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ… 04:04

ÖLDÜRDÜ, YARDIM ÇAĞIRDI, TAZİYESİNE GİTTİ…

Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 9 yaşındaki çocuğun katili yanındaki 19 yaşındaki genç çıktı. Öldürdü, yardım çağırdı, taziyesine gitti… Adana’da 21 Haziran günü sulama kanalında b..

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !! 03:17

Deprem Harp Silahı OSİLATÖR !!

Yıl 1898 Nicola Tesla küçük boyutlarda bir osilatör geliştirdi ve bu cihazı inşaat halindeki bir binada denemiş ve şöyle söylemiştir; “Cihazı çalıştırdıktan sonra saniyeler içinde binanın titremeye başladığını hissettim...

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Audi İle Oğlunun Dişini Çeken Baba 00:46

Audi İle Oğlunun Dişini Çeken Baba

Oğlunun dişini çekmek için ilginç bir yöntem uygulayan babanın kameraya yansıyan görüntüleri sizlerle. Kiralık Araba sadece diş çeker :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aborijinler aile içi şiddeti dansla kınadı 00:57

Aborijinler aile içi şiddeti dansla kınadı

Avustralya kıtasının yerli halkı Aborijinler, ülke genelinde aile içi şiddete dikkat çekmek için parlamento binasında ilginç bir gösteri düzenledi...

Beckham’den çarpıcı mesaj 01:03

Beckham’den çarpıcı mesaj

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), çocuk istismarının bıraktığı kalıcı yaralara dikkat çekmek için İyi Niyet Elçisi David Beckham'in rol aldığı bir kısa film yayınladı...

Can Yeleği Projesi′ne ilgi büyük 00:59

Can Yeleği Projesi′ne ilgi büyük

20'ye yakın sivil toplum kuruluşunun mülteci sorununa dikkat çekmek için hayata geçirdiği Can Yeleği Projesi yoğun ilgi gördü..

Genç Damat ve Gelinin beraber ilk Maceralarında biraz ıslandılar ama olsun 00:35

Genç Damat ve Gelinin beraber ilk Maceralarında biraz ıslandılar ama o

beraber bir güzel resim çekmek için beraber ıslanan gelin ve damat..

  • PengoTV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 8 yıl önce