#Tacettin aktaç senin olmaya geldim müzik dinle

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı 03:49

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Merkezi açıldı İSTANBUL Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) bünyesinde Türkiye'nin ilk Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi açıldı. ..

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de 02:56

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de

Erdoğan'dan Terör Himayecisi Batı’ya- İsteseniz De İstemeseniz de Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı güçlerin Türkiye’nin kalıcı istikrara kavuşmasını istediği için terör örgütlerini himaye ettiğini ifade ederek, İsteseniz de..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle 2:12:03

Süpermen Çeli̇k Adam Türkçe Dublaj Film İzle

Konu Jor-El, Kripton’un çekirdeğinin çöktüğünü söyleyerek yöneticilerden kodeksi kendisine vermesini istediği anda General Zod gelir ve darbe yapar. General Zod’un bana katıl teklifini geri çeviren Jor-El ondan kaçar ve ..

  • Film İzle tarafından
  • 29.988 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum 05:24

Taylan Özgür Ölmez - Dostum Dostum

Bin Cefalar Etsen Almam Üstüme (Oy) Gayet Şirin Geldi Dillerin Dostum (Oy) Varıp Yad Ellere Meyil Verirsen (Oy) Gış Ola Bağlana Yolların Dostum (Oy) Dostum Dostum Dostum Gelsene Canım (Oy) İlahi Olmaya Yardan Ayıran..

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geçti 01:21

Musul'un Batı Yakasından Tahliye Edilen Sivillerin Sayısı 200 Bini Geç

Irak ordusu Musul'un batı yakasında ilerleyişini sürdürüyor. Askeri kaynaklara göre, kentin batı bölgesinde tutunmaya çalışan IŞİD, elindeki semtlerin yarısını kaybetti. Musul'un batı yakasında yaklaşık 600 bin sivilin..

 Galatasaray  Beşiktaş Derbisinin Özeti 03:39

Galatasaray Beşiktaş Derbisinin Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Beşiktaş, Galatasary'ı TT Arena'da 1-0 yendi ve şampiyonluk yarışında avantajını korudu. Galatasaray ise liderin 10 puan gerisinde kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 22. haf..

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi 12:01

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir Mi

Cinler İnsanların Bedenine Zarar Verebilir mi? Cinlerin insanlara zarar vermeleri mümkündür. ancak bu zarar, filmlerde geçen çarpılma ve benzerleri gibi değildir. Bu güne kadar binlerce insan biyolojik hastalıklarını ci..

  • ZULMA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.845 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti 25:32

Tüm Zamanların En Muhteşem Sohbeti

ÖLÜM ANINDA NELER YAŞANIR? Nasıl öleceğinizi, ölümün nasıl bir şey olduğunu, ölürken neler olacağını hiç düşündünüz mü? Ölüm sırasında yaşanan olay, bir boyut değişikliği dir. İnsan öldüğü anda bir anda dünya hayatının ..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle 03:37

Lyon 2-1 Beşiktaş Maç Özeti, Golleri İzle

Lyon 2-1 Beşiktaş (HD Kalite - Maç Özeti - 13 Nisan 2017) UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, deplasmanda Fransız ekibi Olympique Lyon ile karşılaştı. Maç öncesi yaşanan olaylar nedeniyle 45 dakika geç ..

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı! 11:15

Bahar Candan ve Yeni Yarışmacı Arasında Kavga Çıktı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 25 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 128. bölümünde Emine Aydın az önce Bahar Candan'ın isyanlarına duyarsız kalmadı ve Bahar'a çok güzel olduğunu söyledi. Gamze Taşkın ise Bahar'a inanılmaz güz..

  • ANKA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce